Eşiniz iş de sizi arar mi?

Bende 6 yillik ewliyim gun icinde 3 4 defa faln arar iki dakka da olsa yogun olsada arar. hastaysam saat basi arar hele cocuklar hastaysa goruntulu arar. Konuskandir ew ortaminda cunku benle. Disa karsi da laf yeri gelirse konusan biridir. Senin icinde söyle soyleyeyim canim yapisi budur belki uzme kendini yinede bunun icin huzurunuzu bozma.

Kafa omuzda gezmemek.gerek bence de o beni de daraltir bana evde gosterecegi ilgi alaka fazlasiyla yeterli olur baskalrina birsey ispatlamaya gerek yok. Evet aslinda en bastan beri bitazcik.boyledi.ama bukdr degildi.
Konuş o zaman bacım, belki farkında değildir isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler

Gece aramasi derken uyku aninda degil canimmm uyumadan once iyi geceler fln dilemek maksadiyla yani:)) romantik aramalar yapmasini.konusmalari hic beklemiyorum.inan ne var ne yok desin yeter. Ama benimkinde o da yok iste

Soruna cevap vereyim 2-3 kere kısa kısa arar
Bi kaç tane de msj atarız.
Aklına bu kadar süre gelmeyip sizi merak etmemesi de bana garip geldi. Biraz yontulmamış gibi

Önemli bi şey olmadıkça aramaz.

Mesaj atar ben de cevap vermiyorum genel olarak .

Özel günleri atlamaz. O konuda öküz olan benim. Kimseyi rakip kabul etmem.

:)

Konu başlığına istinaden; işi yoğunsa iki kere falan arar. Eğer müsaitse görüntülü arar. Üç-dört saat iletişmediysek whatsapptan öpücük emojisi gönderir. Bu "aklımdasın" deme şeklimiz birbirimize.

Önemli bi durum varsa daha sık görüşürüz tabi ki. Hastalık veya çocukla alakalı durumlarda falan.

Her erkek boyle degildir ama herkes de ayni degildir. Benim esim surekli arar sorar ben de ararim ben calismadigim halde bazen aramayi unuturum ama o unutmaz. Hastayken telefonu acmiyorum artik surekli iyimisin fenalik geliyor :) bu sefer de ben meraktan oluyorum sen beni onemsemiyorsun diyor :)
Sevmese neden sizinle olsun seviyordur tabi ki. Bazi insanlar sevgisini icinde yasar bazilari da gosterir.

Aslinda ben esimi daha sık ararim:))yogun oldugunda ararim der kapatirim.
Oda iste bos kaldiginda arar.

Babamda isteyken annemi sık aradi derdimki baba isin yokmu ne arayip duruyorsun:))

Kesinlikle arar,sorar bir gün sesimi duymasa çalışamaz.Hele ki hasta olduğum zamanlarda daha çok üstüme düşer.
Herşey karşılıklıdır çünkü ben de ona karşı öyleyimdir

Çok doğru

Çok yoğun değilse arar. O aramazsa ben işten çıkınca ararım. Evdeyken aramazdim hiç ama. Bana hep tavirlanirdi beni hiç aramıyorsun diye. İşe tekrar başladığım için kıymete mi bindi ne olduysa. Bir de çocuğu kreşe bıraktığımız zaman görev raporu vermek için de arasiriz. Yani bilmiyorum içten gelmesi gerekiyor aslında. Ben ilişkimizde odun olan tarafım daha çok. Öyle ince düşüncelerim olmaz. Ama gün içinde aranmak bir dk olsa da konuşmak güzel. Hele gece nöbete falan kalıyormuş hiç arayıp sormamasi anormal bir gün aramaz iki gün aramaz ama kaç yıldır böyle düzen çok tuhafıma gitti ve fazla ketumluk hiç güzel bir şey değil. Arkadaş ortamında nasıl acaba? Arkadaşlarıyla sohbet edip gülüp sakalasir mı

Kesinlikle arar,sorar bir gün sesimi duymasa çalışamaz.Hele ki hasta olduğum zamanlarda daha çok üstüme düşer.
Herşey karşılıklıdır çünkü ben de ona karşı öyleyimdir
hersey karsilikli olmuyor demekki bazen ben hergun arar veya bir keredr olsa mesaj atrm ama o hic aramaz

Hayir etmiyor pek sanirim.arkdslarida sıkıci buluyorlarmis

Daha dogrusu şoyle diyim cok degil 1/2 arkadasi varki onu.col.seviyirlar ararlar esimi saatlerce konusurlar ama genel.olarak is arkadalari fln sıkıcı buluyr sanirm

Bende 7 senelik evliyim, benim eşimde öyle. Aramaz beni. Tamam onu pek sorun etmiyorum, ama özel günleride önemsemez. Beni asıl üzende bu oluyor.

Daha dogrusu şoyle diyim cok degil 1/2 arkadasi varki onu.col.seviyirlar ararlar esimi saatlerce konusurlar ama genel.olarak is arkadalari fln sıkıcı buluyr sanirm
Yani arkadaşlarıyla çok sakalasip gülen bir insansa demek sorunu sizle diyecektim ki genel olarak yapısı bu herhalde. Ama ömür de böyle geçmez ki ya ne bileyim. İnsan kocasıyla geyik yapmak saçmalamak ister bazen. Oturup gülüşmek dertleşmek sohbet etmek yani. Bir yerden sonra eşiniz en yakın arkadaşınız oluyor çünkü. Peki etraflıca oturup konuştunuz mu? Düşüncelerinizi anlattınız mı? Beraber çay / kahve keyfi yapıp TV, film falan seyreder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…