- 9 Ağustos 2024
- 6
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi yesilzeytin06
-
Benim eşimde aynı böyle diyorBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de öyleyim, yanlışa yanlış doğruya doğru. Hata yapan kişi korunduğu müddetçe hatasının farkına varmaz ve aynı şeyleri yapmaya devam eder.Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben şöyle düşünüyorum insan içinde eşini savunursun ama musait bir duruma geldiğinde hatasını tabii ki konuşup anlatmak gerekirBen de öyleyim, yanlışa yanlış doğruya doğru. Hata yapan kişi korunduğu müddetçe hatasının farkına varmaz ve aynı şeyleri yapmaya devam eder.
Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmışHatadan kasıt ne? Hatalıyken arkada durmak derken ne diyorsunuz?
Yani eşler birbirininin hatalarını söylemeli uyarmalı.
Yanlış yapıyorsam elbette bunu bilmek isterim.
Bile bile hata yapmak istemem.
Ama eşler hata yaptı diye arkasını da dönmemeli tabi.
Yanş hatasını söylerim, uyarırım. Ama arkamı da dönmem.
Aynı şekilde eşimde hata yaptın hop arkamı döndüm diyip gitmez. Ama hatamı da söyler
Eşimiz adam öldürse helal olsun yiğidime deyip sırtını mı sıvazlayacaz?Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır hata yapanı neden savunayım o zaman ben de hata yapanın görüşünde olmuş olurum. Hatta bu konuda yanlış düşünüyorsun ya da yanlış hareket ediyorsun derim.Ben şöyle düşünüyorum insan içinde eşini savunursun ama musait bir duruma geldiğinde hatasını tabii ki konuşup anlatmak gerekir
Durup dururken kavga çıkaran, ters ters konuşan birinin neden arkasında dursun ki?Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
Valla bundan ben ve eşimde hoşlanmayız.Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
Peki hatadan kastı nedir bunu sordunuz mu? Dürüst ve adil olmak gerekir. Tabiki hata yapan insanı savunamayız. Ama burda kastettiği hata nedir o önemli. Hatadan hataya değişir çünkü.Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
O ortam da aile ortamıdir büyük bir ihtimalle.Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım
Bu korkunç bir özellik kimse tahammül etmez ve artık haklı haksız önemi kalmaz deli der umursamazDiyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?