- 24 Ocak 2021
- 12.659
- 29.166
- 548
- Konu Sahibi yesilzeytin06
-
Şimdi şöyle haksız bir şekilde mağdur olsam bile eşim hatama rağmen yanımda olur beni kurtarmaya çalışır o durumlardan, yardım eder ama hatamı da yüzüme vurur sen haksızdın der yani ve bir daha tekrarlanmamasını ister , defalarca yaparsam beni savunmaz bence , bir de yaşanan olaya bağlı tabi, çok kötü durumlar varsa kimse kimseye haklısın diyemez zaten ...Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Karşıdaki insanın kim olduğuna bağlı biraz. Eşim ailemden önemli değil, hepsi eşit derecede önemli. Kalkıp haksız olduğu halde aile bireylerimden birine bir terbiyesizlik yaparsa, kavga etmeye kalkarsa niye arkasında durayım? Aynı şekilde aile bireylerimden biri de eşime ters davransa onun da arkasında durmam.Benimki arkamda durur ya, çok büyük batırmadıysam. Hırsızlık yapmadıysa, adam öldürmediyse ben de arkasında dururum onun. Ne olursa olsun gelip bana anlatır, benden çıkmayacağını bilir çünkü. Kocam değil sevgilim ama durum böyle. Durduk yere haksız konuma düşecek kadar saçmalayacak biri değil zaten. Ama ben yanında olurum, çünkü benim için karşıdaki insandan daha önemli.
Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aileye gelince bende akan sular durur. Sevgilim camızın göle şey ettiği gibi dan diye aileme saygısızlık yapacak biri değil. Ama yaparsa arkasında dururum ama tekme atmak için.Karşıdaki insanın kim olduğuna bağlı biraz. Eşim ailemden önemli değil, hepsi eşit derecede önemli. Kalkıp haksız olduğu halde aile bireylerimden birine bir terbiyesizlik yaparsa, kavga etmeye kalkarsa niye arkasında durayım? Aynı şekilde aile bireylerimden biri de eşime ters davransa onun da arkasında durmam.
Konu nedense bana eş ailesine yapılan saygısızlık gibi geldi.
Cok doğru bir düşünce bende böyle düşünüyorumBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Burada ters bir söz söyleyip bir ortamda durduk yere kavga çıkarmış gibi anladım ben.Aileye gelince bende akan sular durur. Sevgilim camızın göle şey ettiği gibi dan diye aileme saygısızlık yapacak biri değil. Ama yaparsa arkasında dururum ama tekme atmak için.
Ama onun dışında iş yerinde bir gruplaşma sorunu yaşıyordur vs. işte onlar şöyle yaptı, ben de böyle yaptım gibisinden bir mevzu varsa... Mesela böyle bir durumda dinlerim meseleyi, aşırı haksız değilse taktik veririm.
Hatanın ne olduğu ile ilgili. Afedersin her b*ku yiyip sonra gel arkamda dur olmaz. Konuyu örnek verin detay verin,biz de yorum yapalım.Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Bu ahlaki bir davranış. Tabi ki haklının yanında durulmalıBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ha yok o zaman pışpışlamam.Burada ters bir söz söyleyip bir ortamda durduk yere kavga çıkarmış gibi anladım ben.
Muhtemelen bayramda aile oturmasında bir laf soktu kavga çıktı.
Eşi diye neden kavga çıkaran insanı desteklesin ki?
Ben şöyle düşünüyorum insan içinde eşini savunursun ama musait bir duruma geldiğinde hatasını tabii ki konuşup anlatmak gerekir
eski sevgilim de aynen böyle yüce bir ahlaka sahipti ama suçlu olmadığım konularda bile suçlardı ve kendisi her zaman haklıydı, hatta yanlış davranışını bilir ama "hak etmesen yapmazdım" veya "herkes hak ettiğini yaşıyor" falan derdi.. duruma ve kişisine göre değişir yani.Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle bir durumda haksız olduğunuzun siz bile farkındayken neden arkanızda durması gerektiğini düsünüyorsunuz daha doğrusu haksızlık etmeye neden bu kadar meyillisiniz? En sevmediğim insan tipi...Ben şahsen haksızsam arkamda durulmasını bırak uyarmıyorsa sorun ederim. Erdemli bir davranış sergilemiş eşiniz ama eş diyince sizin tanımlamanıza bağlı herşey eş=denklik diyorsanız bilemem ama eşinde bir insan olduğunu unutmayın bence (not:umarım birileri buraya da gelip kocan yok evli değilsin fikir verme fln demez o kişi biliyor kendiniDiyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?