Dostum sen niye bu kadar sertsin?Çocuk musunuz yada sakat mısınız yada güvenilmez bir insan mısınız ki sizi arayıp yoklayacak
Kendi evinizde kendi düzeninizde yaşamaya beceremiyor musunuz da adam yoklama çekecek
Evde tekim diyip duruyorsunuz da biz de evde sürüyle yaşamıyoruz evlenip barklanacak bilince eriştiysek akşama kadar da kendi evimizde yalnız yaşamımızı idame ettirebiliriz değil mi? Kurtlar kapmaz yani….Aslında bende sizin gibi düşünüyorum benim ki muhabbet amaçlı değil hani sonuçta evde tekim bi mesaj veya 2 dklık arama olabilir yoklama gibi düşünün
Evde tekim kocam yoklamıyor nedir ya arkadaşım, bak küçücük çocuğum anam babam evde yalnız bırakıp yoklamıyor değil yani evli barklı koskoca kadınım yalnızım gün içinde diye kocam yoklamıyor nedir yaDostum sen niye bu kadar sertsin?Hemen her konuya pata küte giriyorsun. Biraz sakinnn ..
Yok kız direkt böyle emir verir gibi söylemiyor tabiki ben de gelemem öyle şeylere. Uzun uzadıya anlatmak yerine konulmanın içeriğini kısa şekilde yazdım.Eleştirmek için sormuyorum yalnızca bu şekilde emir kipiyle konuşması sizi rahatsız etmiyor mu diye merak ettim. Böyle konuşan bir insana tahammül edemezdim ben.
Yok daha ziyade romantik galibaÇocuk musunuz yada sakat mısınız yada güvenilmez bir insan mısınız ki sizi arayıp yoklayacak
Kendi evinizde kendi düzeninizde yaşamaya beceremiyor musunuz da adam yoklama çekecek
Hayır ama gerekli bir durum olursa mesajlasiriz.Eşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
Ona eyvallah ama o da yoklamıyor diye anlatılmaz, ilgi istiyorum hatırlanmak istiyorum filan denir, adamda tık yoksa hatırlatacaksın kendini bir de öyle şansını deneyeceksin olursa ne alaYok daha ziyade romantik galiba
Elbette fikrini dile getir, saçma bulduysan söyle vb ama dikkatimi çekiyor son zamanlarda, üslubun çok sert. Yoksa sana fikrin yanlış demiyorum ki haddime de değil. Herkesin fikri farklıdır. Ama hani biraz daha sakince dile getir , çünkü cidden dışarıdan bakınca çok sert ve agresif görünüyor, ortamı geriyorEvde tekim kocam yoklamıyor nedir ya arkadaşım, bak küçücük çocuğum anam babam evde yalnız bırakıp yoklamıyor değil yani evli barklı koskoca kadınım yalnızım gün içinde diye kocam yoklamıyor nedir ya
Adama demezler mi sen yoklanacak denetlenecek ne yaşıyorsun diye
Estağfirullah tabiki demem öyle birşeyElbette fikrini dile getir, saçma bulduysan söyle vb ama dikkatimi çekiyor son zamanlarda, üslubun çok sert. Yoksa sana fikrin yanlış demiyorum ki haddime de değil. Herkesin fikri farklıdır. Ama hani biraz daha sakince dile getir , çünkü cidden dışarıdan bakınca çok sert ve agresif görünüyor, ortamı geriyor
Arkadaşça, naçizane fikrimi belirtmek istedim. Sana ne de diyebilirsin tabi
Beni değil oğlunu özlediği için ararEşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?