- 3 Şubat 2018
- 6.009
- 23.667
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün içinde arada konuşuruz ama en fazla mesajlaşiriz..Eşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
Aslında bende sizin gibi düşünüyorum benim ki muhabbet amaçlı değil hani sonuçta evde tekim bi mesaj veya 2 dklık arama olabilir yoklama gibi düşünün
Gün içerisinde ne kadar yoğun olursak olalım birbirimizin iyi olup olmadıgindan emin olmak için ya araşır ya da mesajlaşırız.Eşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
Birkaç kez konuşuruz gün içerisinde ama öyle uzun uzadıya değil,akşam gelirken arar birsey lazım mı ben geliyorum diye,onun dışında gün içinde komik videolar atarız birbirimize.Eşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
İkimizde çalışıyoruz durup dururken msj ve ya arama olmaz.Eşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
Eleştirmek için sormuyorum yalnızca bu şekilde emir kipiyle konuşması sizi rahatsız etmiyor mu diye merak ettim. Böyle konuşan bir insana tahammül edemezdim ben.Benim ki arar kahvaltı hazırla 15 dk geliyorum yada akşam yemeğe şu saatte gelicem sofra hazır olsun karıcım der. İşi eve yakın olduğundan eve yemeğe geliyor gün içinde de görüşüyoruz zaten
Benim ki öyleBenim ki arar kahvaltı hazırla 15 dk geliyorum yada akşam yemeğe şu saatte gelicem sofra hazır olsun karıcım der. İşi eve yakın olduğundan eve yemeğe geliyor gün içinde de görüşüyoruz zaten
Bunun dışında Öyle normal zamanlarda ve nöbette olduğunda aramaz. Hasta ve ya kendimi kötü hissettiğimi söylediğim zaman arar nasıl oldun iyi misin geleyim mi vs gibi.
Çocuk musunuz yada sakat mısınız yada güvenilmez bir insan mısınız ki sizi arayıp yoklayacakAslında bende sizin gibi düşünüyorum benim ki muhabbet amaçlı değil hani sonuçta evde tekim bi mesaj veya 2 dklık arama olabilir yoklama gibi düşünün