- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Sen ara kız,özledim kocamm de bak nasıl eriyor ❣O aramadığı için alıştım bende aramıyorum sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ara kız,özledim kocamm de bak nasıl eriyor ❣O aramadığı için alıştım bende aramıyorum sanırım
@Ferhans banlı olmasaydı gelirdi bu yorum üzerine, gün içersinde birbirini merak ediyorlar, hiç inandırıcı değil diye.Ben konuşmayı sevmem ama gün icinde mesajlaşırız birbirimizi merak ederiz çünkü
Aman içim geçmiş benim yaSen ara kız,özledim kocamm de bak nasıl eriyor ❣
Kac yaşındasınız? Neden böyle düşünüyorsunuzAman içim geçmiş benim ya
Sevdiğim adam demeyi unutmuşum sorry beybisi@Ferhans banlı olmasaydı gelirdi bu yorum üzerine, gün içersinde birbirini merak ediyorlar, hiç inandırıcı değil diye.
Benimki isi olmadikca asla aramazEşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?
Sizde bazen arkadaşlarınızla buluşun ve buluşmaya giderken arayıp ben de napiyim arkadaşlarımla plan yaptık yanlarına gidiyorum deyip onun merak etmesini sağlayın. Evdesiniz diye aramıyordur evde sonuçta ne yapabilir diye düşünürEşim sabah işe gidiyor akşam gelene kadar iletişim kurmuyoruz eğer birbirimize danışacağımız bişey yoksa yani zoraki haberleşme dışında ne bileyim garip geliyor 2-3 dk aranıp iki kelam edilebilir diye düşünüyorum
Neyeben ikna oldum
+1Ancak bir şey olduğunda haber vermek veya bir şey sormak için ararız, mesaj atarız. Gün içerisinde konuşan insanlar neden konuşur veya konuşacak ne bulur o da bana garip geliyor. Akşam aynı eve dönüyoruz günün kritiğini o zaman yaparız. Gün içinde ikimiz de iş yerimizde çalışıyoruz, pekte merak edilecek bir şey değil bence
Bu yorumu yazarken eşimin araması ve aynı söylediğim sahnenin gerçek olması+1
Bana garip gelmese de gereksiz geliyor. Sıkılıyorum telefonla konuşurken. Eşim de konuşmak ister evde konuşuruz derim hatta
Bu biraz ilişkinize ilgili bence başta nasıl başlıyorsa sonra öyle devam ediyor biz sevgiliyken uzaktan ilişki yaşadığımız için sürekli telefonda konuşurduk bir işimiz varken bir yere giderken birbirimizi haberdar ederdik bu kıskançlık ya da hesap vermek için değildi ama dediğim gibi birbirimizden haberimiz olması içinde evlenince bu durum aynen devam etti gün içerisinde arar hal hatır sorar ben de ararım işten konuşur ben de evde ne yaptığımı anlatırım biz konuşacak bir şey buluyoruz yaEşim beni gün içinde bişey olmadıkça aramaz.Ben aradığımda da yoğun olduğunu söyler uzatmaz He zaten konuşcak pek bişey yok ama insan bi haberdar olsa güzel olur sonuçta yalnızım ben evde çevremde de kimse yok.Mesaj atma huyu da yoktur.. sizin eşiniz nasıl gün içinde iletişim halinde olur musunuz ?