eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

doktor değilim. de sanırım bipolar oluyor değil mi?. cinsel yönden hareketli de olabiliyorlarmış. uzun süren değişken ruh hali... tedavi olsun. ilaçlarını aksatmasın... atak dönemi ve baş edemiyorsa hastaneye yatsın..

ilaç değişikliğine ihtiyacı vardır belki.

doktora danışın... bunlar olur mu? böle söyler mi deyin. hastalığı bilemediğimiz için bize sapıklık gelen birşeyi doktoru gayet normal atak halinde diyebilir...

Bunlari terapistine anlatsin soyleyin size degil. Ben dayanamazdim ama size helal olsun eger bu sekildede onu sevebiliyorsaniz. Cogu insanin basarabilecegi birsey degil

eşim de harcıyor ama o sadece ihtiyacı olanlara yardım ediyor ya da yemeğe falan götürüyor.

bipmani zaten öyle bir müddet çok sakin uykulu bir müddet hareketli oluyor hastalar hareketli dönemi iyi yönetmek önemli olan
ilaçları düzenli verin ve özel bir dr a gidin

Hmm o zaman isler deqisir. Ama durumun çok zor cnm kaldırabilecek gibi deqil ben esimi kizkardesinden dahi kiskanan biriyim heleki boyle bi durumu tahmin bile edemiyorum.

Bunlari terapistine anlatsin soyleyin size degil. Ben dayanamazdim ama size helal olsun eger bu sekildede onu sevebiliyorsaniz. Cogu insanin basarabilecegi birsey degil
ben de inanmazdım seveceğime. kavga ettiğimizde sürekli boşanmak istiyorum derdim. sevmiyorum derdim. ama başıma gelince öyle olmadı. şimdi onun istemesine bile gerek yok hasta olduğu için hemen boşanırım ama kalleşlik gibi geliyor aklı başında değilken onu bırakmak

aynen cnm bipomani yada manik depresif diyorlar dr lar ve atak bunlar doğrudur
atak dönemlerinde tam tersi karakter oluyolar maalesef

Hmm o zaman isler deqisir. Ama durumun çok zor cnm kaldırabilecek gibi deqil ben esimi kizkardesinden dahi kiskanan biriyim heleki boyle bi durumu tahmin bile edemiyorum.
ben de öyleydim aslıda. kardeşinden süt kardeşinden.. ders vermesi bile zoruma giderdi onlara. başıma geldi şimdi işte. dışardan bakmak gibi olmuyormuş..

işteeeee bir diğer tanıdığımda öyleydi fazlası anormal cnm maalesef yardım ettiğini fln dr a söyleyin
onun normal hali de böyleydi hep yardımsever.. sadece dışarıda canı çekse de pek bişey yemezdi şimdi arıyor yiyebilir miyim diye ben de kıyamıyorum ye diyorum yiyor. savurmuyor ama

onun normal hali de böyleydi hep yardımsever.. sadece dışarıda canı çekse de pek bişey yemezdi şimdi arıyor yiyebilir miyim diye ben de kıyamıyorum ye diyorum yiyor. savurmuyor ama

cnm bir dr a daha gitseniz mani olduğuna emin olamadım şimdi. çünkü bu hastalar gereksiz yere çok para harcarlar

Hastalıktan öte bir şey ...Bırakırdım çok beğendiği hatunlara koşsun bakayım onlar onu kabul edecek mi?

cnm bir dr a daha gitseniz mani olduğuna emin olamadım şimdi. çünkü bu hastalar gereksiz yere çok para harcarlar
2 farklı dr a gittik ben de araştırdım ve elinde olmayan kasılmalar yaşadı oturduğu yerde terler boşalıyordu. numara yaptığını düşünmüştüm ilk zamanlar ama onlar numara olamazdı. vücudundaki tüm kaslar aynı anda kasılmıştı. birkaç dk içinde 1 saat spor yapmış gibi terledi.

Hastalıktan öte bir şey ...Bırakırdım çok beğendiği hatunlara koşsun bakayım onlar onu kabul edecek mi?
dedim boşanalım istediğinle ol istediğinle evlen diye. seni bırakmam çok seviyorum hem senin kadar güzelini bulamam diyor. senden güzelini görmedim falan diyor. o zaman ben senin karınken başkalarına bakmak niye diyorum. bilmiyorum niye diye sorma diyip evden çıkıp gidiyor

Ne zamandir evlisiniz acaba?

Bu hastalığın bu derecesi sadece erkeklere mi özel , tüm yorumları okudum verilen örneklerde hep erkek .

yorumlari okumadim.
Gercekten boyle bi hastalik varmi?
Varsa ilgisi varmi bu yaptiklariyla?
Ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…