o ilacı bilmiyorum seroguel ve depakin miş bir tane daha var beyaz yuvarlak ama onun adını sormadımozaprin ilacın adı. bide aldatmadı ama aldatmış kadar oldu ne yazıkki...
Bunlari terapistine anlatsin soyleyin size degil. Ben dayanamazdimmanik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
eşim de harcıyor ama o sadece ihtiyacı olanlara yardım ediyor ya da yemeğe falan götürüyor.maalesefvar cnm . adam normalde evden işe işten eve giderdi bir anda değişti günden güne ağırlaştı durum karısını aldattı barlar discolar 15000 tl harcadı
dr a gittiler tedavi oldu şu an yine evden işe işten eve
zprexa kullandı şimdi o ilacı kullanıyor..o ilacı bilmiyorum seroguel ve depakin miş bir tane daha var beyaz yuvarlak ama onun adını sormadım
bipmani zaten öyle bir müddet çok sakin uykulu bir müddet hareketli oluyor hastalar hareketli dönemi iyi yönetmek önemli olan1 seneye yakındır evde çalışmıyor dışarı ya alış veriş için ya da beraberce gezmeye gidiyorduk. hafif bi depresyon dönemi vardı sanırım sürekli uyuyordu. dışarı nerdeyse hiç çıkmadı yalnız..
eşim de harcıyor ama o sadece ihtiyacı olanlara yardım ediyor ya da yemeğe falan götürüyor.
ben de inanmazdım seveceğime. kavga ettiğimizde sürekli boşanmak istiyorum derdim. sevmiyorum derdim. ama başıma gelince öyle olmadı. şimdi onun istemesine bile gerek yok hasta olduğu için hemen boşanırım ama kalleşlik gibi geliyor aklı başında değilken onu bırakmakBunlari terapistine anlatsin soyleyin size degil. Ben dayanamazdimama size helal olsun eger bu sekildede onu sevebiliyorsaniz. Cogu insanin basarabilecegi birsey degil
doktor değilim. de sanırım bipolar oluyor değil mi?. cinsel yönden hareketli de olabiliyorlarmış. uzun süren değişken ruh hali... tedavi olsun. ilaçlarını aksatmasın... atak dönemi ve baş edemiyorsa hastaneye yatsın..
ilaç değişikliğine ihtiyacı vardır belki.
doktora danışın... bunlar olur mu? böle söyler mi deyin. hastalığı bilemediğimiz için bize sapıklık gelen birşeyi doktoru gayet normal atak halinde diyebilir...
ben de öyleydim aslıda. kardeşinden süt kardeşinden.. ders vermesi bile zoruma giderdi onlara. başıma geldi şimdi işte. dışardan bakmak gibi olmuyormuş..Hmm o zaman isler deqisir. Ama durumun çok zor cnm kaldırabilecek gibi deqil ben esimi kizkardesinden dahi kiskanan biriyim heleki boyle bi durumu tahmin bile edemiyorum.
onun normal hali de böyleydi hep yardımsever.. sadece dışarıda canı çekse de pek bişey yemezdi şimdi arıyor yiyebilir miyim diye ben de kıyamıyorum ye diyorum yiyor. savurmuyor amaişteeeee bir diğer tanıdığımda öyleydi fazlası anormal cnm maalesef yardım ettiğini fln dr a söyleyin
onun normal hali de böyleydi hep yardımsever.. sadece dışarıda canı çekse de pek bişey yemezdi şimdi arıyor yiyebilir miyim diye ben de kıyamıyorum ye diyorum yiyor. savurmuyor ama
2 farklı dr a gittik ben de araştırdım ve elinde olmayan kasılmalar yaşadı oturduğu yerde terler boşalıyordu. numara yaptığını düşünmüştüm ilk zamanlar ama onlar numara olamazdı. vücudundaki tüm kaslar aynı anda kasılmıştı. birkaç dk içinde 1 saat spor yapmış gibi terledi.cnm bir dr a daha gitseniz mani olduğuna emin olamadım şimdi. çünkü bu hastalar gereksiz yere çok para harcarlar
dedim boşanalım istediğinle ol istediğinle evlen diye. seni bırakmam çok seviyorum hem senin kadar güzelini bulamam diyor. senden güzelini görmedim falan diyor. o zaman ben senin karınken başkalarına bakmak niye diyorum. bilmiyorum niye diye sorma diyip evden çıkıp gidiyorHastalıktan öte bir şey ...Bırakırdım çok beğendiği hatunlara koşsun bakayım onlar onu kabul edecek mi?
manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
8 yılNe zamandir evlisiniz acaba?