sanırım erkeklerde cinsel yönden daha fazla etki gösteriyor. normalde de fazla zaten.Bu hastalığın bu derecesi sadece erkeklere mi özel , tüm yorumları okudum verilen örneklerde hep erkek .
evet hastalık var. aslında tanıdığım birkaç kişide daha var. tuhaf davranışlara sürüklüyor. bir iyiyken bir kötüsün.yorumlari okumadim.
Gercekten boyle bi hastalik varmi?
Varsa ilgisi varmi bu yaptiklariyla?
Ben anlamadim
kadınlar ve erkekler çok farklı. hastalıkta da farklı durumlar ortaya çıkabiliyor.Manik depresif ne zamandan beri boyle bir hastalık oldu ? Benimde bir tanidigimin karisi manik depresifti gayet kocasina sadikti. Soruna cevap da vereyim 5 sn. katlanmam !
hastalığın diğer adı duygudurum bozukluğu. mesala bi dk benden iyisi yok. 2dk sonra para için yanındayım vs.Ne alaka yaaa bunun neresi hastalık madem hastalıktan böyle şeyler söylüyor yani senin kırılacağını düşünemiyor sonra nasıl senin üzüldüğünü hissedip seni çok seviyorum diyor.saçmalığın daniskası,senin üzüldüğünü sapıklıklarını söyledikten sonra anlayan adam bunları söylemedende gayet rahat üzüleceğini anlar.sapıksı düşüncelerin adı hastalık olmuş iyiymişş ya
ortalık öyle bi ayağa kalkmış durumdaki sanki daha kötüsü olamaz gibi. 3-4 kişi hastanelik oldu aileden.Test etmek lazım. Ortalığı ayağa kaldır bir. Bakalım hastalık düzelecek mi?
Sonuca göre hareket edersin.
ben de aynı şeyi yapsaydım karşına geçip söyleseydim ne yapardın dedim. boğazını keserdim dedi. eşimin çocukluğundan kalmaymış bu cinsellik mevzuu. 11 yaşında babasının zoruyla birinin yanında çalışmış. adam dükkana hergün bi karı atıyormuş. onlarla çocuğun yanında pis şeyler konuşuyormuş vs.Nedense hep erkekler bu hastalığa yakalanıyor. Dese ya bi kadın kocasına böyle şeyler. Kimse karım hasta demez öldürüp atar valla.
birkaç saat önce kafasına taşla vurdum. daha önce de bıçakla kestim birkaç yerinden. ne yazıkki bende iyi değilimo öyle diyor ,kılıfı da bulmuş hastalık,sen de sadece üzülüyor musun cidden.ümüğünü sıkmak falan yok mu ?? la havle vela kuvvete
sadece ağlıyorum ve o bu durumdan sıkılıp evden gidiyor.çüş yuh allah sabır versin hastalığından mı yoksa karakterinden mi ayırt etmek zor umarım rahatsızlığı çabucak geçer çok zor ya valla senin yerine koydumda kendimio bunları anlatırken siz ne cevap veriyosunuz
çok tepkiler gösterdim. inan ciddi yaralar var vücudunda. işe yaramadı.Hastalık falan demeyin siz ona bi tepki gösterirseniz o hastalık olarak adlandırdığı şeyi hemen unutucaktır zaten
duygudurum bozukluğu dksı dksına uymuyorMadem hastalik sizin üzüldügünüzü gördügünde neden ozaman seni seviyorum diyor?demmeki bile bile yapiyor ayip ya.
çok çıktı zaten ama öldüremedim. malum hapishane.. çocuklar da varValla o dakka kan çıkartirim .
hastanede yattı. ilaç kullandı hala kullanıyor kendini yorgun hissediyor ama cinsel ihtiyaç azalmıyor. burda biri yazmıştı ilaçlardan sonra eşim kendini erkek gibi hissetmiyormuş ilaç kullanmıyor diye. ama bizde değişen bir şey yokManik depresif diyorsunuz ama çözümünü bulmaya neden çalışmıyorsunuz
gün değil dksı bile farklı. şu an manide. depresyonu bekliyorum o daha da zormuş. belki bu sıkıntılardan kurtulur.Manik depresif olma, aldatmak ve hastalık kavramları... Manik depresif olmak bir hastalıktır, rahatsızlıktır. Hastalık olan şey aldatması değil yani, manik depresif olması. Bu insanların sağı solu belli olmaz, bir gün çok mutlu iken ertesi gün çok mutsuz olurlar falan.
öldürmek istiyorum istemesine de olmuyo işte. ya benim canımı alsın allahım ya onun dedim sonunda...kafasını koparirdim al sana topuklu ayakkabı al sana mini etek
özgüveni tavan durumda eşimin. herkes tarafından sevilir sayılır. saygın bi mesleği var. çok da yakışıklı. para da var. özgüven neden olmasın ki...Kocanız bana manik depresif rahatsızlığından çok, seks bağımlısı bir şahsiyet gibi geldi. Bunun sebep ve nedenini kısa ve öz bir şekilde açıklamak gerekirse, kocanızın kendi içerisinde yaşadığı birtakım öz güven sorunu var. Bu açığını da her dakika cinsel yönden sohbet edip, işi kadınlara getirmesinden anlayabiliriz. Kişi hangi yönden eksikse, o tarafını dışarıya iyi şekilde göstermeye çabalar. Sizin eşinizin de böyle birtakım problemi olduğunu düşünüyorum. Elbette bu konuda kesin bir yargıya varamam fakat, manik depresiften önce irdelenmesi gereken başka şeylerin olduğu kanısındayım.
Ekleme: Doktorların hastanede yatması lazım dedikleri birini hastaneden çıkarmak ona iyilik etmek değildir. Siz kendi kendinize tamamen bir yalanı yaşıyorsunuz.
eşim de hastaneye yattığı gün gözlükleri bile yokken göremediği bi dr a saldırmak istemiş elleri ayaklar bağlı olduğu için bişey yapamamışmanik depresifte mani dönemlerinde böyle oluyor.. hastaneye kaldırıldıgında iğne yapan hemşireye aşık olup evlenme teklifi eden bir tanıdıgım var.. farkında değiller naptıklarının.. zor arkadasım.. çok zor... çocugun var mı, ne zamandır evlisiniz eşin ilaç kullanıyor mu
birkaç saat önce kafasına taşla vurdum. daha önce de bıçakla kestim birkaç yerinden. ne yazıkki bende iyi değilim
Ne hastalığı yaa. Hastalığın arkasına saklanmış sapkınlık bu. Hic manik depresif görmesek inanıcaz.manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
olur hayatım olur.. manik depresif berbat bişey.. kaç yıldır tedavi görüyor, çocuk var mıeşim de hastaneye yattığı gün gözlükleri bile yokken göremediği bi dr a saldırmak istemiş elleri ayaklar bağlı olduğu için bişey yapamamış
hastalıktan olmasa normalde de yapması gerekmez miydi? ona hastayken sırtımı dönmek istemiyorum. düzelince yapsa dayanamam aklın da yerinde benden bu kadar derim ama öyle aciz durumda ki... kaç kişiden dayak yedi hastalığın etkisiyle. o ister miydi bu duruma düşmeyi. herkes önüne geldiğinde ceket iliklerdi bir ay öncesine kadar. şimdi dayak yiyor hakarete uğruyor, dalga geçiliyor. yakışıklı ya da değil sadece onu seviyorum. boşansak da ölse de başkasıyla evlenmeyeceğimi biliyorum, yapamam çünkü. bana göre mükemmel biriydi hastalık dışında. daha iyisini bulmak bana imkansız geliyor. herkesin öncelikleri farklı. bazısı para için kimisi evden kurtulmak için evlenir. ben sadece sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim için evlendim. hala da sevdiğini düşünüyorum. belki salak diyen olacak ama onunla yaşıyorum 8 senedir ve beni mutlu etmek için neler yaptığını biliyorum.çok zor günler geçirdim ben. elim ayağım tutmazken başımda durması, eliyle yemek yedirmesi. wc dahi o götürürdü ve ben hasta olsam eminim beni bırakmazdı. kendi yoluma bakmak inan en kolayı. ama ben evlenmeden önce dua ettim hayırlısıysa olsun diye ve oldu. belki sadece bi imtihan. belki düzelecek ve bir daha hastalanmayacak. ve hasta olmadığı için kimseye bakmayacak. bunu iyileşmeden bilemem ki...Canım hastalıktan olduğunu düşünmüyorum ama hiç bi zaman hiç bi şey için geç değildir bunu unutma. Eger elinden geleni yaptığın halde eşinin degismedigini düşünüyorsan ona bağlı kalmak zorunda değilsin. Kendi yoluna bakabilirsin. Bu bi kadını tüketecek kadar zor bi şey. Esin de dünyanın en yakışıklı erkeği değildir sonuçta her şeyin ve her kesin daha iyisi vardır. Biraz Allah korkusu lazım bizlere. Bunu kaybettikce zivanadan çıkıyoruz. Erkekler erotık filmlerdeki gibi kadın istiyor artık. Akıl alır gibi degil.
olay daha yeni patlak verdi. birkaç hafta önce başladı tedaviye. iki kızım var. anlayan birilerini görmek güzel...olur hayatım olur.. manik depresif berbat bişey.. kaç yıldır tedavi görüyor, çocuk var mı
olay daha yeni patlak verdi. birkaç hafta önce başladı tedaviye. iki kızım var. anlayan birilerini görmek güzel...
ilaç verdi dr. allah sabır versin sana da. ben evlendiğimizden beri farkındaydım bi tuhaflık olduğunu sadece bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum durumunun. kızıp bağırır eski haline dönerdi. dr ları da biraz aşağılardı açıkçası. ondan gitmek istemedi ben de diretmedim belli bir şey olmayınca. eşim kızıyor diye mi gidecektim. para harcama gibi bi etkisi varmış. o sadece bana bir şey almak isterdi, hiç kendine pahalı bir şey almamıştır bu güne kadar. böyle şeyleri düşündükçe iyi geliyor. buraya konu açtığımda ağlıyor, ölmek istiyordum. şimdi daha iyiyim çok şükür..benim nişanlım da manik depresif.. çok iyi anlıyorum seni. bazen bırakıp kaçasım geliyor ama aşk tutuyor beni. tahlillerini güzelce yaptırsın, ilaçlarını kullanırsa eskisi gibi olabilir. mani döneminde su an. doktor maniye göre de bir ilaç verecektir.. 2 tane de kız çocugu.. ah çok zor.. umarım mutlu olursunuz ablacım... destek ol, alttan almaya calış. unutma kendinde değil şu an...
Ben sizin yerinizde tek sebeble olmak isterdim onun agzinu burnunu kirmak icin.. Ayni laflari sende ona atlat bakim ne oluyormus.. Kendini suclumu hissediyorsunki kocanin bu pisligine hastalik adi altinda kendini avutuyorsun.. Yapma! Kendini kandirmayi birak.. Ona gereken cvbi ver kendinide ezdirme benim kocam o laflari anlaticak bana anasinin evine yollarimmanik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
dr a gidiyoruz da bir an öyle kötü oldum ki anlatacak kimsem de yoktu. ama anlatmam lazımdı. patlama durumundaydım yazdım işte...Benim anlamadığım neden buraya yazıp moralini bozuyosun ya sapık mapık diyolar kocana baksana.. git bir doktora sorsana böyle bişey olabilri mi diye nasıl davranmam gerekir diye.. belki de adam bilerek söylüyodur psikoloji denilen olayı uzmanından başkası çözemez lütfen burdaki moral bozucu yorumları okuyacağına bir uzmana sor.. iyi geceler