ozaprin ilacın adı. bide aldatmadı ama aldatmış kadar oldu ne yazıkki...
sen yapabilir miydin hasta nasıl olsa diye susup oturabilir miydin? ben ona hiçbirşey demiyorum diyemiyorum sadece ağlıyorum. o da çekip gidiyor teyzesine orda onu seviyorlarmış... ben sevmiyormuşum... benden başkasına iyilik etmesinden hoşlanmıyormıuşum... 5dk sonra benden iyi kadın yok herkes ona sırtını döndüğünde ben yanındaymışım vs vs...Siz eşinizin hasta olduguna inanmıyorsunuz ki aanlattıklarına inanıp üzülüyorsunuz hasta ise dedigi hiç bbişeye inanmayın saglıklı oldugu dönem de de bböylesini gözünüz içine baka baka bbunları yyapıyormuydu?
Ya hastalığını kabullenin yada kendinize eziyet etmeyin lütfen...
Evet onlarda hastalıkla ilgili, çok aşırı ve mantıksız kıskançlıklar, cinsel istekte artış, sosyal hayatla ilgili filtreleri kaybetmek ( dolayısıyla eşe beğendiği kadınlardan bahsetmek) birebir bu hastalığın belirtileri. Burada konu sahibinin neden daha kolay ve huzurlu bir yaşantıyı tercih etmediği kocasından ayrılmadığını sorgulayabilir, ancak bildiğin beyin kimyasıyla ilgili olan genetik bir hastalığın etkilerini davranış bozukluğu, kötü karakterlilik olarak hastalığı da bunlara kılıf arayan insanların bahaneleri olarak değerlendiremeyiz.Uyariniz uzerine eski konularini okudum konu sahibinin.
Esinden uzun bir sure dayak yemis, internete dahi girememis, tv bile izleyememis. Aldatilmis.
Konu sahibi de tam olarak hastaligin arkasina siginarak bunlari kabul etmis.
Hastalik kotudur evet ama bunlar hastalik ile alakali degil. Esinin karakterinin kotu olmasi ile ilgili.
başka bir kadınla görüştüğünü ama birlikte olmadığını söyledi. herşeyi o kadar açık konuşuyor ki yalan olduğunu sanmıyorumHanımefendi eski konunuzda aldattığı yazıyor.
Evet onlarda hastalıkla ilgili, çok aşırı ve mantıksız kıskançlıklar, cinsel istekte artış, sosyal hayatla ilgili filtreleri kaybetmek ( dolayısıyla eşe beğendiği kadınlardan bahsetmek) birebir bu hastalığın belirtileri. Burada konu sahibinin neden daha kolay ve huzurlu bir yaşantıyı tercih etmediği kocasından ayrılmadığını sorgulayabilir, ancak bildiğin beyin kimyasıyla ilgili olan genetik bir hastalığın etkilerini davranış bozukluğu, kötü karakterlilik olarak hastalığı da bunlara kılıf arayan insanların bahaneleri olarak değerlendiremeyiz.
manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
hastalık döneminde yapıyor ne yazıkki normalde kadınlara dönüp bakmaz geçmişte oldu ama pişman oldum tövbe ettim artık yapmıcam dedi. zaten aldatmadım seni hiç dedi. 1-1,5senedir gözümü çevirip bakmadım dedi. benim için aldatmanın sadece cinsel olmadığını bakışın düşüncesinin bile aldatmak gibi olduğunu söyledim. zaten bakış dahi haram. bunu biliyor. Allah korkusu var ben yanındaysam uyarıyorum haram diye o gün bakmıyor ben yoksam bilmiyorum işte... hastalık dışındaysa 1,5 senedir bakmadım diyorCanim sadece allah sabrini artirsin diyorum başkada yorum bile yapamiyorum çünkü senin esin hastaligin arkasına saklanarak isi goturuyo..
bi de onda gördüğüm fazla dürüstlük. o kadınla 2 defa buluştuğunu anlattı. birisinde kadınla öpüşmüş, msn de tanışmış.
Hanımefendi beni kandırabilirsiniz de, kendinizi kandırmayın.
busra-88
Eşini bilmem ama bence ruh sağlığı yerinde olmayan sensin.Bir doktora görün,bu takıntılı hastalıklı sevgiden kurtul.Kendine bir hayat çiz.Kimsenin ahlaksızlığını,hastalığını,şiddetini,aldatmasını... çekmek katlanmak zorunda değilsin.hastalık döneminde yapıyor ne yazıkki normalde kadınlara dönüp bakmaz geçmişte oldu ama pişman oldum tövbe ettim artık yapmıcam dedi. zaten aldatmadım seni hiç dedi. 1-1,5senedir gözümü çevirip bakmadım dedi. benim için aldatmanın sadece cinsel olmadığını bakışın düşüncesinin bile aldatmak gibi olduğunu söyledim. zaten bakış dahi haram. bunu biliyor. Allah korkusu var ben yanındaysam uyarıyorum haram diye o gün bakmıyor ben yoksam bilmiyorum işte... hastalık dışındaysa 1,5 senedir bakmadım diyor
Canim yine de fazla guvenmehastalık döneminde yapıyor ne yazıkki normalde kadınlara dönüp bakmaz geçmişte oldu ama pişman oldum tövbe ettim artık yapmıcam dedi. zaten aldatmadım seni hiç dedi. 1-1,5senedir gözümü çevirip bakmadım dedi. benim için aldatmanın sadece cinsel olmadığını bakışın düşüncesinin bile aldatmak gibi olduğunu söyledim. zaten bakış dahi haram. bunu biliyor. Allah korkusu var ben yanındaysam uyarıyorum haram diye o gün bakmıyor ben yoksam bilmiyorum işte... hastalık dışındaysa 1,5 senedir bakmadım diyor
Yok artik. Delirmemek elde degil.diger konulariniza bakmadim bu hastalik doktor onaylimi yani.eger degilse sizin yerinizde olsam bende aynisini olur ve aynisekilde konusurdum. Sonrada derdim kizma seni seviyorum hayatim. Ama doktor koyduysa bu teshisi sabredin duymamazliktan gelinmanik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
dün dr gitti. beni yatırın hastayım demiş yaşadıklarını anlatmış. dr normal bunlar ilaç hafifletir demiş ve salmış. hastane sadece kendisine veya çevresine zarar verebilecek olanları yatırıyor. dr saldı yani hastanelik bi durumu yok diye. öncesinde onun için daha iyi olur diye eve getirdim. onun için iyi oldu belki ama bu sefer de ben kötüyüm. bebeğim olmasa ben de ilaç kullanırım ama emziriyorum..Ekleme: Doktorların hastanede yatması lazım dedikleri birini hastaneden çıkarmak ona iyilik etmek değildir. Siz kendi kendinize tamamen bir yalanı yaşıyorsunuz.
gerçekmi böyle hastalık varmı yahuu.. töbe töbe ne lere daha şahit olacağızz..
manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
1 seneye yakındır evde çalışmıyor dışarı ya alış veriş için ya da beraberce gezmeye gidiyorduk. hafif bi depresyon dönemi vardı sanırım sürekli uyuyordu. dışarı nerdeyse hiç çıkmadı yalnız..Canim yine de fazla guvenme