eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

Benim amcamda ağır depresyon geçirmişti. Manik depresifi tam bilmiyorum ama o kadar çok konuştu ki o dönemlerde yıllar önce unutulanlar bastırdıkları içine atıkları... dikkatimi çeken amcam bazı olayları oldugundan daha farklı anlatıyordu. Belki böyle bir durum olabilir. Allah kolaylık versin. Başka bir rahatsızlığı olsa bakmak daha kolay olur da boylesi gerçekten zor.

sen yapabilir miydin hasta nasıl olsa diye susup oturabilir miydin? ben ona hiçbirşey demiyorum diyemiyorum sadece ağlıyorum. o da çekip gidiyor teyzesine orda onu seviyorlarmış... ben sevmiyormuşum... benden başkasına iyilik etmesinden hoşlanmıyormıuşum... 5dk sonra benden iyi kadın yok herkes ona sırtını döndüğünde ben yanındaymışım vs vs...

Evet onlarda hastalıkla ilgili, çok aşırı ve mantıksız kıskançlıklar, cinsel istekte artış, sosyal hayatla ilgili filtreleri kaybetmek ( dolayısıyla eşe beğendiği kadınlardan bahsetmek) birebir bu hastalığın belirtileri. Burada konu sahibinin neden daha kolay ve huzurlu bir yaşantıyı tercih etmediği kocasından ayrılmadığını sorgulayabilir, ancak bildiğin beyin kimyasıyla ilgili olan genetik bir hastalığın etkilerini davranış bozukluğu, kötü karakterlilik olarak hastalığı da bunlara kılıf arayan insanların bahaneleri olarak değerlendiremeyiz.

Canim sadece allah sabrini artirsin diyorum başkada yorum bile yapamiyorum çünkü senin esin hastaligin arkasına saklanarak isi goturuyo..

Allah Allah ne degisik biseymis bu ..
ben hala anlamadim valla

Sizi anlıyorum yalnız gözden kaçırdığınız şeyler var.

Psikolojik rahatsızlıklar da insan karakterine göre kendini şekillendirir. Manik depresif bir insanın en son aşamada dahi şiddet göstermesi karakterine bağlıdır. Bu konuda araştırmalar var. Denekler semptomları kendi karakterine uygun bir biçimde gösteriyor.

deliyse deli.manikse manik.sağlam kafada ınsanı delırtır boyle tıp..

valla çakardım agzına ıkı tane..kadınlara kızlara yavşarken kafası yerınde ama...

bi de onda gördüğüm fazla dürüstlük. o kadınla 2 defa buluştuğunu anlattı. birisinde kadınla öpüşmüş, msn de tanışmış.

Hanımefendi beni kandırabilirsiniz de, kendinizi kandırmayın.

busra-88

Yapamıyorsanız gideceksiniz hem seviyorum gidemiyorum diyorsunuz hem yapamıyorum diyorsunuz hem nalına hem mıhına vuruyorsunuz !!!!

evet zor ama teşhisi konmuş bi hastalığı var adı üzerinde hasta saglıklı bir birey olup bunları yapsa o gözlerini oyar eline veririm ama hastalığı belli hastalığın atakları belli seyirler belli bu insanların tepkileri belli şuan yanında durup ona bu şekilde yardım etmiyorsun söylediği sözlere takılıp kendini üzüyorsun kendini yıpratıyorsun

Canim sadece allah sabrini artirsin diyorum başkada yorum bile yapamiyorum çünkü senin esin hastaligin arkasına saklanarak isi goturuyo..
hastalık döneminde yapıyor ne yazıkki normalde kadınlara dönüp bakmaz geçmişte oldu ama pişman oldum tövbe ettim artık yapmıcam dedi. zaten aldatmadım seni hiç dedi. 1-1,5senedir gözümü çevirip bakmadım dedi. benim için aldatmanın sadece cinsel olmadığını bakışın düşüncesinin bile aldatmak gibi olduğunu söyledim. zaten bakış dahi haram. bunu biliyor. Allah korkusu var ben yanındaysam uyarıyorum haram diye o gün bakmıyor ben yoksam bilmiyorum işte... hastalık dışındaysa 1,5 senedir bakmadım diyor

Ekleme: Doktorların hastanede yatması lazım dedikleri birini hastaneden çıkarmak ona iyilik etmek değildir. Siz kendi kendinize tamamen bir yalanı yaşıyorsunuz.

Eşini bilmem ama bence ruh sağlığı yerinde olmayan sensin.Bir doktora görün,bu takıntılı hastalıklı sevgiden kurtul.Kendine bir hayat çiz.Kimsenin ahlaksızlığını,hastalığını,şiddetini,aldatmasını... çekmek katlanmak zorunda değilsin.

Canim yine de fazla guvenme

Yok artik. Delirmemek elde degil.diger konulariniza bakmadim bu hastalik doktor onaylimi yani.eger degilse sizin yerinizde olsam bende aynisini olur ve aynisekilde konusurdum. Sonrada derdim kizma seni seviyorum hayatim. Ama doktor koyduysa bu teshisi sabredin duymamazliktan gelin

Ekleme: Doktorların hastanede yatması lazım dedikleri birini hastaneden çıkarmak ona iyilik etmek değildir. Siz kendi kendinize tamamen bir yalanı yaşıyorsunuz.
dün dr gitti. beni yatırın hastayım demiş yaşadıklarını anlatmış. dr normal bunlar ilaç hafifletir demiş ve salmış. hastane sadece kendisine veya çevresine zarar verebilecek olanları yatırıyor. dr saldı yani hastanelik bi durumu yok diye. öncesinde onun için daha iyi olur diye eve getirdim. onun için iyi oldu belki ama bu sefer de ben kötüyüm. bebeğim olmasa ben de ilaç kullanırım ama emziriyorum..

gerçekmi böyle hastalık varmı yahuu.. töbe töbe ne lere daha şahit olacağızz..

maalesef var cnm . adam normalde evden işe işten eve giderdi bir anda değişti günden güne ağırlaştı durum karısını aldattı barlar discolar 15000 tl harcadı
dr a gittiler tedavi oldu şu an yine evden işe işten eve

Konunuzu basindan beri takip ediyorum.

Cok zor durumunuz.

Ama doKtora bi danisin ya bu kadari da normal degil...

Canim yine de fazla guvenme
1 seneye yakındır evde çalışmıyor dışarı ya alış veriş için ya da beraberce gezmeye gidiyorduk. hafif bi depresyon dönemi vardı sanırım sürekli uyuyordu. dışarı nerdeyse hiç çıkmadı yalnız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…