eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?

edit: eşimin hastalığının teşhisi konuldu. şu an hastanede. karı kız düşkünlüğü, sapıklık vs. değil. sadece hasta. tıpkı akciğer kanserine kan tükürdüğü için kızılmazsa, ona da böyle hissettiği veya konuştuğu için kızamam. dr nasıl allahım, peygamberim dediğinde inanmıyorsan, diğer dediklerine de inanma dedi. kadının karşısında ağladım. çok üzülüyorum diye. hasta dedi. sadece dua etmek kalıyor bana.

hastalık evlendiğimizden beri varmış ama bunu yeni anladım. eşim de ben de bilmiyorduk. ilk defa atak geçirdi. zor bi dönemdi, hala da zor. ama sabretmek zorundayım...
peki hastalığını nasıl anladınız eşinizin?

Cok sıkıldım hapisane gibi burasi diyor. Bahcede gezelim getiririm dedim izin vermediler. O hic evde bile duramaz gezmek istiyor.hiçbir şeye izin yok.ona da yazık.canim sıkkın cok üzülüyorum sen de gel falan diyor offfffff....
Malesef sıkı denetimli oluyor bu tip hastaların yatışları.. sen onun iyiliği için orada yatırıyorsun düzelicektir sabretmen lazım.. onu değil doktorları dinlemen lazım.

peki hastalığını nasıl anladınız eşinizin?
bir gün atak geçirdi. ben yine sinirlendi diye anneme gittim.(eşim senelerdir sinirlenince bağırır çağırır. hastalık eskiden beri varmış atak geçirmemiş.) akşam kp onu bi yerden almış, eşim sabaha kadar konuşmuş, babasını dövmüş(ki öyle bi adam değildir, babasının her dediğini yapardı) sonrasında hastaneye götürmüşler. dr teşhisi koymuş, yatış yapmış. ertesi gün ziyaretine gittim, ısrarlarına dayanamadım çıkardım. sonrasında dediğim olaylar oldu ve hava soğuk olduğundan bebekle onun peşinden koşturamadım(sabahtan akşama gezmek istiyor, enerji fazlalığı var), daha kötü olmasın diye yatırdım

bir gün atak geçirdi. ben yine sinirlendi diye anneme gittim.(eşim senelerdir sinirlenince bağırır çağırır. hastalık eskiden beri varmış atak geçirmemiş.) akşam kp onu bi yerden almış, eşim sabaha kadar konuşmuş, babasını dövmüş(ki öyle bi adam değildir, babasının her dediğini yapardı) sonrasında hastaneye götürmüşler. dr teşhisi koymuş, yatış yapmış. ertesi gün ziyaretine gittim, ısrarlarına dayanamadım çıkardım. sonrasında dediğim olaylar oldu ve hava soğuk olduğundan bebekle onun peşinden koşturamadım(sabahtan akşama gezmek istiyor, enerji fazlalığı var), daha kötü olmasın diye yatırdım
allah yardımcın olsun kardeşim :KK43:

Alıntı!!! "manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?

edit: eşimin hastalığının teşhisi konuldu. şu an hastanede. karı kız düşkünlüğü, sapıklık vs. değil. sadece hasta. tıpkı akciğer kanserine kan tükürdüğü için kızılmazsa, ona da böyle hissettiği veya konuştuğu için kızamam. dr nasıl allahım, peygamberim dediğinde inanmıyorsan, diğer dediklerine de inanma dedi. kadının karşısında ağladım. çok üzülüyorum diye. hasta dedi. sadece dua etmek kalıyor bana.

hastalık evlendiğimizden beri varmış ama bunu yeni anladım. eşim de ben de bilmiyorduk. ilk defa atak geçirdi. zor bi dönemdi, hala da zor. ama sabretmek zorundayım..."

Çok olmuş konu açılalı. Ama okuyorsan umarım eşin iyileşmiştir. Rabbim yardımcın olsun....

X