eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

busra-88

her zorlukla beraber bir kolaylık vardır!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
415
280
manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?

bence eşiniz hastalığı bahane olarak kullanıyor gibi. Bu kadar da olmaz yani, hastalık da bir yere kadar. Bu resmen yüzsüzlük.

manik depresiflerde belirli dönemlerde aşırı neşeli ve enerjik olduklarında cinsel istekte de artış oluyor, ama eşinizin bunun yanında gözü dışarıda olma durumu var ki bu hastalığın arkasına sığınabilecegi masum bir şey değil.

Son düzenleme:
Karaktersizliğin adı ne zaman hastalık oldu?

Söylemesi kolay diyebilirsiniz ama ayrılmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz?

Bu şuna benzer.sinirlenince sinirlerine hakim olamayıp birilerini öldürüp ama ben manik depresyon geçiriyorum öfke kontrolü yapamıyorum halbuki o insanı Öldürmek istemedim dese,salın bu adamı yazık hasta dermi hakim?hasta bile olsa herkesten ayrı odada tedavi edilir.ama sen hem karısı olarak yanında olacaksın hemde o "hasta" olmaya devam edecek.yok ya!

Aynısını yap. Memlekette kocandan yakışıklı erkek mi yok? Sonuna da ekle, ama seni seviyorum hayatım.

Manik depresif olmakla bu yazdıklarınızın ne alakası var? bir çok hasta gördüm ilk defa duyuyorum böylesini

Bu tipler hep aynı , söyler dışarı çıkar hanımının yanında kadınlara yiyecek gibi bakar,Güzel bir kadın görse iç çekerler falan genelse asosyal olurlar eşine uzak dururlar ama gözleri hep kızlara bakarken bulursun eeeeee kızınca da sen abartıyorsun,iftıra atma vs vs sıkışınca da hastayım ben ustume gelmee bırakın yaa anlatsın dursun he heee deyın sızde yakışıklı erkekler ıcın konuşun o tarz fılmler acın bakın ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…