eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

benim eşimin erkek arkadaşı bile neredeyse yok. . nasıl izin veriyorsun bu ne genişlik ? senden adam akıllı bi tepki alsa anlatmaya cesaret edemezdi.. açık ve net .!

Ben panik atak hastasıyım bu yüyüzden az çok biliyorum psikolojik hastalıkları manik depresif kişilerde böyle belirtiler olduğunu ilk sizden duyuyorum

Açık sözlü olması mi mani ile ilgili
Yoksa beğenmesinin hastalıkla ilgisi olamaz bence

Ne kadar safsınız yada "iyi niyetli" mi desem bilemedim. Gözü dışarda aldatmaya meyilli ve beğendiği kadınları size anlatacak haddi bulaneşinize manik depresif diyebiliyorsunuz. İyiki bu kadar iyi niyetli değilim. Ama bir de dünyaya sizin gözünüzden bakmayı isterdim.
Ayrılmayı veya burnundan getirip süründürmeyi ne zaman düşünüyorsunuz peki? Eminim sizden yaşca küçüğüm ve iyiki bunları düşünebiliyorum.
Allah yardımcınız olsun.

psikolojik hastalıkların çeşitlerini kaba taslak biliyorum da bu manik neyse fena bişeye benziyor..manik depresyon aşırı mutluluk hali değil mi??

Biz de yillardir adamlarin gunahini aliyoruz...

Kart zampara, hovarda, uckuru dusuk vs diye.

Gozunuzu seveyim sitenin erkek misafirleri basta olmak uzere...

Her soylenene inanan saf kizlarimizin aklina sokmayin bunu.

Zaten adamlarin her yalanina inaniyorlar, ne versen yiyorlar.

Elini kolunu sallaya sallaya kadinliginizin asagilanmasini hastalik kisvesiyle normallestirmeyin.

Manik depresif değil en ağır depresif çeşidi olacak ve bu şekilde konuşacak önce kafasına tavayi geçirir sonra ayrilirdim

ayrıca belirteyim arkadaşım, bu psikolojide manik depresif dediğimiz şey varya, fiziksel hastalıklardan grip gibi, neredeyse herkes de olan bir şey desem olur heralde

Kusura bakmayin bence sapik milletin karisina kizina bakmak sapiklik belki bunu size anlatmasi hastalik olabilir

Uzgunum hem hasta hem sapik

Bide hazır yeri gelmişken şöyle not düşeyim mi? Böyle konular çok görüyorum burada da depresif kocam ...:
Depresif insanın gözü karı kızda, aklı oynaşta olur mu ya? Depresif dediğin hayattan bezmiştir zaten; yemekten bile zevk almaz, yataktan bile çıkmak istemez, mümkün olsa nefes alıp vermicek...ben mi yanılıyorum?

Hastalık olduğunu biliyorum derken emin misiniz hastalığın karşılığının bunlar olduğuna?
Adam sizi kandırmış siz de kendinizi.

psikolog ne diyor? bu teşhisi psikologun koymadığına eminim

dr a anlatmış durumu normal demiş(erkek dr) bi ilaç vericem hafifletir demiş ama banamısın demedi

KK bayanları sizlere bayılıyorum inanın. o kadar güzel tespit ve yorumlarınız var ki gülmekten kendimi alamıyorum :)

konu sahibi arkadaşım; yorum yapan bütün arkadaşlar eşinizin nasıl bir hastalığa sahip olduğunu söylemişler bana söylenecek bir şey kalmamış ki...

Eski konularına bakarsanız görürsünüz konu sahibinin eşinin hastaneye kaldırılmaya varan psikolojik problemleri var, öyle eşim başka kadınları düşünüyor, hemen bir bahane bulup eşimi haklı çıkarmalıyım gibi bir tavır da değil yani konu sahibi

Eşiniz bipolar ve mani atağında mı? Böyle zamanlarda olabilir bu gibi durumlar. Sizin için çok zordur eminim ki ama sabırlı olmaya çalış8nız.. düzenli olarak ilaç kullanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…