eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

Aldatmanin adi son zamanlarda HASTALIK olmus ..
Ne zaman beri aldatmak baska kadina bakmak hastalik oluyor ya ?

Bu erkeklerin yanindada soyluyosaniz adam yarin baska kafinla yataga girer cikar , ee ben hastayim der..

Ilaki fiziksel aldatmiyo herkes , kimide boyle gozuyle aldatiyor.

Manik depresif ne zamandan beri boyle bir hastalık oldu ? Benimde bir tanidigimin karisi manik depresifti gayet kocasina sadikti. Soruna cevap da vereyim 5 sn. katlanmam !

Ne alaka yaaa bunun neresi hastalık madem hastalıktan böyle şeyler söylüyor yani senin kırılacağını düşünemiyor sonra nasıl senin üzüldüğünü hissedip seni çok seviyorum diyor.saçmalığın daniskası,senin üzüldüğünü sapıklıklarını söyledikten sonra anlayan adam bunları söylemedende gayet rahat üzüleceğini anlar.sapıksı düşüncelerin adı hastalık olmuş iyiymişş ya

Test etmek lazım. Ortalığı ayağa kaldır bir. Bakalım hastalık düzelecek mi?

Sonuca göre hareket edersin.

o öyle diyor ,kılıfı da bulmuş hastalık,sen de sadece üzülüyor musun cidden.ümüğünü sıkmak falan yok mu ?? la havle vela kuvvete

çüş yuh allah sabır versin hastalığından mı yoksa karakterinden mi ayırt etmek zor umarım rahatsızlığı çabucak geçer çok zor ya valla senin yerine koydumda kendimi o bunları anlatırken siz ne cevap veriyosunuz

Hastalık falan demeyin siz ona bi tepki gösterirseniz o hastalık olarak adlandırdığı şeyi hemen unutucaktır zaten

Madem hastalik sizin üzüldügünüzü gördügünde neden ozaman seni seviyorum diyor?demmeki bile bile yapiyor ayip ya.

Manik depresif olma, aldatmak ve hastalık kavramları... Manik depresif olmak bir hastalıktır, rahatsızlıktır. Hastalık olan şey aldatması değil yani, manik depresif olması. Bu insanların sağı solu belli olmaz, bir gün çok mutlu iken ertesi gün çok mutsuz olurlar falan.

kafasını koparirdim al sana topuklu ayakkabı al sana mini etek

manik depresiflikle bi alakası yok bu durumun. manik depresiflik böyle bi hastalık değil.

manik depresifte mani dönemlerinde böyle oluyor.. hastaneye kaldırıldıgında iğne yapan hemşireye aşık olup evlenme teklifi eden bir tanıdıgım var.. farkında değiller naptıklarının.. zor arkadasım.. çok zor... çocugun var mı, ne zamandır evlisiniz eşin ilaç kullanıyor mu

Yukarıdaki yorumla bakış açım değişti Allah yardımcınız olsun selam ve dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…