- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
Uyariniz uzerine eski konularini okudum konu sahibinin.Eski konularına bakarsanız görürsünüz konu sahibinin eşinin hastaneye kaldırılmaya varan psikolojik problemleri var, öyle eşim başka kadınları düşünüyor, hemen bir bahane bulup eşimi haklı çıkarmalıyım gibi bir tavır da değil yani konu sahibi
dün tekrar başladı ilaca ondan önce de 2hafta kullanmıştıEşiniz bipolar ve mani atağında mı? Böyle zamanlarda olabilir bu gibi durumlar. Sizin için çok zordur eminim ki ama sabırlı olmaya çalış8nız.. düzenli olarak ilaç kullanıyor mu
iyide canım o hastalık bu hastalık ve kahırları çeken biz kadınlarr..merak ettim aynısını siz yapsanız ve hastalık deseniz kocanızın ve sülalesinin tavırları ne olurdu.. daha ne kadar bu tarz eziyetler ve mutsuzluklar yaşayacaksınızz..dr a anlatmış durumu normal demiş(erkek dr) bi ilaç vericem hafifletir demiş ama banamısın demedi
Manik depresiflikle bunun ne alakasi varmanik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
Uyariniz uzerine eski konularini okudum konu sahibinin.
Esinden uzun bir sure dayak yemis, internete dahi girememis, tv bile izleyememis. Aldatilmis.
Konu sahibi de tam olarak hastaligin arkasina siginarak bunlari kabul etmis.
Hastalik kotudur evet ama bunlar hastalik ile alakali degil. Esinin karakterinin kotu olmasi ile ilgili.
aptalasik'in yazdığına katılıyorum. Aldatmanın manik depresifle ne alakası varmış peki buna bir izahat buldunuz mu kendinizce? Sadece kendinizi kandırırsınız biz size inansak da inanmasa da bunu yaşayan sizsiniz biz değil.dün tekrar başladı ilaca ondan önce de 2hafta kullanmıştı
dr a anlatmış durumu normal demiş(erkek dr) bi ilaç vericem hafifletir demiş ama banamısın demedi
Allah yardımcınız olsunn.. sabır versin sizee..dün tekrar başladı ilaca ondan önce de 2hafta kullanmıştı
Hanimlar yorumlar biraz agir cunku yanlis hatirlamiyorsam konu sahibinin esi hastanelik olmustu. Ailesi hastaneye yatirmaya kalkmisti esi kiyamayip cikarmis ve bakmaya calisiyordu. Konu sahibi yorumlarda belirtti mi bu durumu bilmiyorum ama ins. Yazarak uzmus olmam.
Muhtemelen esi ilaclarin etkisyle dogrucu davut gibi herseyi dokuyordur .
Canim oyle anlatmaya basladigi zamanlarda konu degistirsen filan en azindan seni uzecek seyleri duymazsin. Rabbim kolaylik versin
cnm ben anladım seniçok yakınımda oldu bu hastalık evet oda evine düşkündü karısını aldttı ve senin ki gibi her yaptığını da karısına anlatıyormuş . bazen karısından nefret ediyormuş bazen seviyormuş(yalnız edepsizliklede alakalı biraz ve hastalığın ilerlemesi ile de alakalı)
ilaçla tedavi oldu . size ne verdiler yardımcı olmaya çalışayım(3 kişi tanıyorum bu hastalıklı)
evet öyle olmuştu. artık öyle bir hale geldim ki dışarıdan bir söz üzemiyor beni. en ağırlarını duydum çünkü. bu arada ben iki üniversite mezunuyum ve ayrılsam maddiyat da sorun değil. bi ömür çalışmadan yaşayabilirim ama vicdan işte... nasıl diye sormayın belki bunları duymadan önce ben de yapamam derdim ama seviyorum onu... her ne kadar o bunlrı söylerken ölmesini ya da ölmeyi istesem de seviyorum..............Hanimlar yorumlar biraz agir cunku yanlis hatirlamiyorsam konu sahibinin esi hastanelik olmustu. Ailesi hastaneye yatirmaya kalkmisti esi kiyamayip cikarmis ve bakmaya calisiyordu. Konu sahibi yorumlarda belirtti mi bu durumu bilmiyorum ama ins. Yazarak uzmus olmam.
Muhtemelen esi ilaclarin etkisyle dogrucu davut gibi herseyi dokuyordur .
Canim oyle anlatmaya basladigi zamanlarda konu degistirsen filan en azindan seni uzecek seyleri duymazsin. Rabbim kolaylik versin
ben de sordum öldürürdüm seni dedi.iyide canım o hastalık bu hastalık ve kahırları çeken biz kadınlarr..merak ettim aynısını siz yapsanız ve hastalık deseniz kocanızın ve sülalesinin tavırları ne olurdu.. daha ne kadar bu tarz eziyetler ve mutsuzluklar yaşayacaksınızz..
Bide hazır yeri gelmişken şöyle not düşeyim mi? Böyle konular çok görüyorum burada da depresif kocam ...:
Depresif insanın gözü karı kızda, aklı oynaşta olur mu ya? Depresif dediğin hayattan bezmiştir zaten; yemekten bile zevk almaz, yataktan bile çıkmak istemez, mümkün olsa nefes alıp vermicek...ben mi yanılıyorum?
ozaprin ilacın adı. bide aldatmadı ama aldatmış kadar oldu ne yazıkki...cnm ben anladım seniçok yakınımda oldu bu hastalık evet oda evine düşkündü karısını aldttı ve senin ki gibi her yaptığını da karısına anlatıyormuş . bazen karısından nefret ediyormuş bazen seviyormuş(yalnız edepsizliklede alakalı biraz ve hastalığın ilerlemesi ile de alakalı)
ilaçla tedavi oldu . size ne verdiler yardımcı olmaya çalışayım(3 kişi tanıyorum bu hastalıklı)
ne diyeyim dediğim gibi mevlam yardımcın olsun zor iş zorr ...bakma öyle gözünü morartırdım filan dediğime sinirlendim bir ann ama bana sor seninki böyle olsa ne yapardın diye kısa ve net: asla uğraşmazdımmm..ben de sordum öldürürdüm seni dedi.