eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

Eklemeden duramadim...

Bircok erkek esiyle baska kadinlarin kalca ve goguslerinden bahsetmenin fantazisini kurar.

Hatta esinin yaninda onlarla birlikte olmanin.

Bu da bir anomali.

Ama adi manik depresif ruh hali degil.

Siz ona 'hasta oldugunu biliyorum' diye anlayisla yaklasarak size hayran olmasini bekliyorsunuz.

Uzuldugunuzu gorunce 'seni seviyorum' dedigi icin diger sozleri lafta kaliyor saniyorsunuz.

Ama esinizin sizinle 'kari kiz muhabbeti' yapmasina izin vererek...

Bizzat asker arkadasi, erkek kankasi olmussunuz.

Ve yakinda onu bir kadinla ayni yatakta yakalasaniz...

'Ama hastayim ve seni seviyorum' diyecek piskinlik seviyesine ulasmis arkadas...

Uyariniz uzerine eski konularini okudum konu sahibinin.

Esinden uzun bir sure dayak yemis, internete dahi girememis, tv bile izleyememis. Aldatilmis.

Konu sahibi de tam olarak hastaligin arkasina siginarak bunlari kabul etmis.

Hastalik kotudur evet ama bunlar hastalik ile alakali degil. Esinin karakterinin kotu olmasi ile ilgili.

Hanimlar yorumlar biraz agir cunku yanlis hatirlamiyorsam konu sahibinin esi hastanelik olmustu. Ailesi hastaneye yatirmaya kalkmisti esi kiyamayip cikarmis ve bakmaya calisiyordu. Konu sahibi yorumlarda belirtti mi bu durumu bilmiyorum ama ins. Yazarak uzmus olmam.
Muhtemelen esi ilaclarin etkisyle dogrucu davut gibi herseyi dokuyordur .
Canim oyle anlatmaya basladigi zamanlarda konu degistirsen filan en azindan seni uzecek seyleri duymazsin. Rabbim kolaylik versin

Eşiniz bipolar ve mani atağında mı? Böyle zamanlarda olabilir bu gibi durumlar. Sizin için çok zordur eminim ki ama sabırlı olmaya çalış8nız.. düzenli olarak ilaç kullanıyor mu
dün tekrar başladı ilaca ondan önce de 2hafta kullanmıştı

dr a anlatmış durumu normal demiş(erkek dr) bi ilaç vericem hafifletir demiş ama banamısın demedi
iyide canım o hastalık bu hastalık ve kahırları çeken biz kadınlarr..merak ettim aynısını siz yapsanız ve hastalık deseniz kocanızın ve sülalesinin tavırları ne olurdu.. daha ne kadar bu tarz eziyetler ve mutsuzluklar yaşayacaksınızz..

Manik depresiflikle bunun ne alakasi var

dün tekrar başladı ilaca ondan önce de 2hafta kullanmıştı
aptalasik'in yazdığına katılıyorum. Aldatmanın manik depresifle ne alakası varmış peki buna bir izahat buldunuz mu kendinizce? Sadece kendinizi kandırırsınız biz size inansak da inanmasa da bunu yaşayan sizsiniz biz değil.

dr a anlatmış durumu normal demiş(erkek dr) bi ilaç vericem hafifletir demiş ama banamısın demedi

cnm ben anladım seni çok yakınımda oldu bu hastalık evet oda evine düşkündü karısını aldttı ve senin ki gibi her yaptığını da karısına anlatıyormuş . bazen karısından nefret ediyormuş bazen seviyormuş(yalnız edepsizliklede alakalı biraz ve hastalığın ilerlemesi ile de alakalı)

ilaçla tedavi oldu . size ne verdiler yardımcı olmaya çalışayım(3 kişi tanıyorum bu hastalıklı)

aynen hastalıktan çeneleri hiç susmaz içlerindeki her şeyi düşünmeden söylerler bu hastalar. ileri seviyede ise hastanede tedavi olmalı

gerçekmi böyle hastalık varmı yahuu.. töbe töbe ne lere daha şahit olacağızz..

Hastalığı ile bunların alakası yok yalnız... Bahane etmesin canı aldatmak istiyor aldatıyor..

evet öyle olmuştu. artık öyle bir hale geldim ki dışarıdan bir söz üzemiyor beni. en ağırlarını duydum çünkü. bu arada ben iki üniversite mezunuyum ve ayrılsam maddiyat da sorun değil. bi ömür çalışmadan yaşayabilirim ama vicdan işte... nasıl diye sormayın belki bunları duymadan önce ben de yapamam derdim ama seviyorum onu... her ne kadar o bunlrı söylerken ölmesini ya da ölmeyi istesem de seviyorum..............

hastayım ayağına sapıkmı çıktı eşiniz?

ben de sordum öldürürdüm seni dedi.

manik depresiflerde durum biraz farklı; onlarda 1- mani dönemi: aşırı enerjik, mutlu, heyecanlı, cinsel konularda istekli oldukları dönem ve 2-depresyon dönemi: bu sefer de tam tersi hayattan bezmiş, mutsuz, her şeye karşı isteksiz oldukları dönem vardır. Bu iki dönem sürekli birbirini takip eder, kişi uçlarda gezinir bir nevi.

ozaprin ilacın adı. bide aldatmadı ama aldatmış kadar oldu ne yazıkki...

Siz eşinizin hasta olduguna inanmıyorsunuz ki aanlattıklarına inanıp üzülüyorsunuz hasta ise dedigi hiç bbişeye inanmayın saglıklı oldugu dönem de de bböylesini gözünüz içine baka baka bbunları yyapıyormuydu?
Ya hastalığını kabullenin yada kendinize eziyet etmeyin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…