eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

doğru bir tedavisi yoksa evet söylediklerinizden görmezden gelebilirsiniz bir süreye kadar fakat tedavisi tam iken başkasının bacağı kaşı gözü diyorsa gözü dışarda demektir.hastalığı bahane ediyor demektir.ben de atlattım manik depresifliği bekarken kimsenin kucağına atlamadım.tedavim tam olduğunda böyle isteklilik duymadım.

yorumlarım agır geliyorsa eleştiriye kapalıysan buraya yazmayacaksın ozaman

saçmalayan ben değilim sensın tamam mııı

yorumlarım agır geliyorsa eleştiriye kapalıysan buraya yazmayacaksın ozaman

konu sahibi bişi demedi sana ben dedim. aptal aptal yorumlar yapma. sapıkmış aslında da hastalıgın arkasına sıgınıyormuş da. kaç kez bu hastalık hakkında makale okudun arastırma yaptın ? git şurdan, üzme kadını

hıııı bellı canın yanmış senınde :)

ıste bu:))) sıze katılıyorumm ama bazıları işte bunu anlamak ıstemıyor sonrada mıllete cemkırıyor

Herkesin kaldirabilecegi farklidir bence.
Biri hasta der bunu kaldirabilir, oteki kaldiramaz.
Ben bu tur bir seyi kaldiramiyacak olan insanlardan biriyim.

Ayrica bu tur hastaliklarin bile tedavisi var gunumuzde.
Ve hastaligin tedavisi yoksa, ve karsindakinin de canini fena bir sekilde yakmadan edemiyorsan o zaman evlenmemek lazim.

keşke çirkeflik öğreneceğine daha yararlı şeyler öğrenseydin

neden öyle diyorsun, dâhi anlamına gelen ta ekini öğrendim ben durduk yere.

Ama beraberliğiniz için sabır dilerim, senin de belli bir tahammül sınırın var sonuçta, en azından hastalığının arkasına saklanıp saklanmadığının bilincinde ol her daim.

hahaahhahhahaah
kız sen bir de komikmişsin :)
laf ta diye bir şey yok nerenden uydurdun, -ta eki yok bir kere
ona laf edeceğine ''bence sende öğren'' cümlene bak da o -de ekini ayır bir de burda bilmişlik taslıyor
anlatabildim mi
uslubumu da
tavrımı da
bak bunlar da ayrı yazılıyor..
gel seni Türkçe kursuna yazdırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…