saçmalayan ben değilim sensın tamam mııısaçma sapan konuşma. sen biliyor musun bu hastalığı ? bilmeden konusma tamm mı ?
saçmalayan ben değilim sensın tamam mııı
yorumlarım agır geliyorsa eleştiriye kapalıysan buraya yazmayacaksın ozaman
hıııı bellı canın yanmış senınde :)konu sahibi bişi demedi sana ben dedim. aptal aptal yorumlar yapma. sapıkmış aslında da hastalıgın arkasına sıgınıyormuş da. kaç kez bu hastalık hakkında makale okudun arastırma yaptın ? git şurdan, üzme kadını
amin çok sağol..etkiliyor cnm bu hastalık cinselliği de etkiliyor
bazen aşırı istek bazen isteksizlik. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin
evet yandı. bu hastalıkla cebelleşirken senin gibi cahiller de yakıyor canımıhıııı bellı canın yanmış senınde :)
cahıl senmısın benmıyım belli oluyor burada sana afdersın......yemek dusuyorrr senınle muhatap olmadım ben farkındaysan ılerleevet yandı. bu hastalıkla cebelleşirken senin gibi cahiller de yakıyor canımı
şu usluba bak. edepsizsin sen.cahıl senmısın benmıyım belli oluyor burada sana afdersın......yemek dusuyorrr senınle muhatap olmadım ben farkındaysan ılerle
edebımı karsımdakının edebıne göre takınırımşu usluba bak. edepsizsin sen.
oo laf da biliyor hanım kızımızedebımı karsımdakının edebıne göre takınırım
bence sende öğren:)oo laf da biliyor hanım kızımız
keşke çirkeflik öğreneceğine daha yararlı şeyler öğrenseydinbence sende öğren:)
laf da değil bu arada laf ta yazılırbence sende öğren:)
valla ıyılıgı senden öğrenemeyeceğim şayet önce sen bulaştın bana bılmem anlatabıldımmı uslubumuda tavrımıda senden öğrenecek değilimmmkeşke çirkeflik öğreneceğine daha yararlı şeyler öğrenseydin
ıste bu:))) sıze katılıyorumm ama bazıları işte bunu anlamak ıstemıyor sonrada mıllete cemkırıyorvalla kocam oyle diyecek, hasta masta demem gozunu oyarim.
ıste bu:))) sıze katılıyorumm ama bazıları işte bunu anlamak ıstemıyor sonrada mıllete cemkırıyor
keşke çirkeflik öğreneceğine daha yararlı şeyler öğrenseydin
hahaahhahhahaahlaf da değil bu arada laf ta yazılır) hadı ıyı aksamlar
valla ıyılıgı senden öğrenemeyeceğim şayet önce sen bulaştın bana bılmem anlatabıldımmı uslubumuda tavrımıda senden öğrenecek değilimmm
hiç sormaneden öyle diyorsun, dâhi anlamına gelen ta ekini öğrendim ben durduk yere.