Bilimsellik iyidir yaa. Her platformda bilimsellikten faydalanilabilir. Ortamı "boş konuşan teyzeler modu"ndan, doğru ve gerçekçi moda çeker. Konuyu açan Insanlara da faydali olursunuz. Tavsiye ederim
Mesela doktorlar öğrenilmis bilgileri ile sizin deneyiminizi asla geçemez öyle mi? Ahahaha. Hemen sizin deneyiminizin önünde diz çöküp tövbe istesinler.Hipokrat yemini etmeden de insanlara faydali olunabilir bence. ogrenilmis bilgi deneyimi asla gecemez
Evet bence de uzatmayalim artik benim hekimlere saygim sonsuz ama bilgisiyle egosunu dengede tutamayanlara saygim yok maalesef. Umarim birgun siz de haddinizi bilirsiniz.Mesela doktorlar öğrenilmis bilgileri ile sizin deneyiminizi asla geçemez öyle mi? Ahahaha. Hemen sizin deneyiminizin önünde diz çöküp tövbe istesinler.
Evet hipokrat yemini etmeden de insanlara faydalı olunur ancak haddinizi bilerek. Mesela kendinizi bilimden ve hekimlerden üstün gormeyerek.
Neyse konu sahibinin konusunu saptirmayalim
Polemiği uzatmayin bence. Haksızsiniz.
manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
cahilce dediğiniz yorumu benm psikiyatristim yaptı hanımefendi eski eşimi gördükten sonra bir sonraki aşama şizofreni diye uydurarak yorum yapmıyoruz burda yasadıgımız seyleri paylaşıyoruz. Asıl sizin yorumunuz cahilce bence cok bilirmiş gibi burda doktorculuk oynamıyoruz.
Hipokrat yemini etmeden de insanlara faydali olunabilir bence. ogrenilmis bilgi deneyimi asla gecemez
Eşim hastanede yatıyor dr tanı koydu. ÖnceSinde bakmıyordu zaten 20 günlük bi süreçten bahsediyoruz. Durumu hiç iyi değil. Beni gözünden sakinan adam şimdi oradaki delilerle tanıştırıyor. Git sununla evlen diyor. Daha bir sürü tuhaf şey. ..Hastalıkları benzermidir bilmiyorum ama annemin en alt komşusu 50 yaşından sonra sapıttı...karısına sen beni aldatıyorsun diye evden kovdu, keza kızlarını da aynı şekilde...daha sonra annemlerin tüm sitedeki bayanlarına laf atmaya, asılmaya ve evlerine lazer ışığı tutmaya kadar vardı iş...çok dayak yedi, herkes hasta yapmayın dedi ama adam resmen bunun altına sığınıp benim dr raporum var, sizi şikayet edicem dedi. Madem hasta bumları düşünecek kapasiteye nasıl sahip? Az çekmedî eşi ve çocukları... Oyüzden bu tiplerin pek akıllanacağını sanmıyorum, konu sahibi arkadaşım umarım bunları yaşamazsın ancak tedavi olmazsa seni çok kolay günler beklemiyor açıkçası...ve sen ömrün boyunca bunlara katlanabilecekmisin iyi düşün taşın derim...
Umarım biran önce düzelir ve sağlıklı günlerine kavuşur...Bunun için sabırlı olmanız şart, allah yardımcınız olsun.Eşim hastanede yatıyor dr tanı koydu. ÖnceSinde bakmıyordu zaten 20 günlük bi süreçten bahsediyoruz. Durumu hiç iyi değil. Beni gözünden sakinan adam şimdi oradaki delilerle tanıştırıyor. Git sununla evlen diyor. Daha bir sürü tuhaf şey. ..