- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
sanırım erkeklerde cinsel yönden daha fazla etki gösteriyor. normalde de fazla zaten.
evet hastalık var. aslında tanıdığım birkaç kişide daha var. tuhaf davranışlara sürüklüyor. bir iyiyken bir kötüsün.
kadınlar ve erkekler çok farklı. hastalıkta da farklı durumlar ortaya çıkabiliyor.
hastalığın diğer adı duygudurum bozukluğu. mesala bi dk benden iyisi yok. 2dk sonra para için yanındayım vs.
ortalık öyle bi ayağa kalkmış durumdaki sanki daha kötüsü olamaz gibi. 3-4 kişi hastanelik oldu aileden.
ben de aynı şeyi yapsaydım karşına geçip söyleseydim ne yapardın dedim. boğazını keserdim dedi. eşimin çocukluğundan kalmaymış bu cinsellik mevzuu. 11 yaşında babasının zoruyla birinin yanında çalışmış. adam dükkana hergün bi karı atıyormuş. onlarla çocuğun yanında pis şeyler konuşuyormuş vs.
birkaç saat önce kafasına taşla vurdum. daha önce de bıçakla kestim birkaç yerinden. ne yazıkki bende iyi değilim
sadece ağlıyorum ve o bu durumdan sıkılıp evden gidiyor.
çok tepkiler gösterdim. inan ciddi yaralar var vücudunda. işe yaramadı.
duygudurum bozukluğu dksı dksına uymuyor
çok çıktı zaten ama öldüremedim. malum hapishane.. çocuklar da var
hastanede yattı. ilaç kullandı hala kullanıyor kendini yorgun hissediyor ama cinsel ihtiyaç azalmıyor. burda biri yazmıştı ilaçlardan sonra eşim kendini erkek gibi hissetmiyormuş ilaç kullanmıyor diye. ama bizde değişen bir şey yok
gün değil dksı bile farklı. şu an manide. depresyonu bekliyorum o daha da zormuş. belki bu sıkıntılardan kurtulur.
öldürmek istiyorum istemesine de olmuyo işte. ya benim canımı alsın allahım ya onun dedim sonunda...
bütün bu anlattıklarını biliyorum birebir gözümün önünde aynıları yaşandı . lakin adama neden zarar veriyorsun anlayamadım bu bir hastalık anlatmadımı sana dr. kadınlarda da cinsel yönden artış oluyor. bence bir hata var ilaçlarını kaçırıyormu acaba? yada uyku uyumuyormu
üzgünüm ama tedavisini düzgün yaptırmıyorsunuz eşinizin benim bütün tanıdıklarım iyileşti şu an