eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

sanırım erkeklerde cinsel yönden daha fazla etki gösteriyor. normalde de fazla zaten.

evet hastalık var. aslında tanıdığım birkaç kişide daha var. tuhaf davranışlara sürüklüyor. bir iyiyken bir kötüsün.

kadınlar ve erkekler çok farklı. hastalıkta da farklı durumlar ortaya çıkabiliyor.

hastalığın diğer adı duygudurum bozukluğu. mesala bi dk benden iyisi yok. 2dk sonra para için yanındayım vs.

ortalık öyle bi ayağa kalkmış durumdaki sanki daha kötüsü olamaz gibi. 3-4 kişi hastanelik oldu aileden.

ben de aynı şeyi yapsaydım karşına geçip söyleseydim ne yapardın dedim. boğazını keserdim dedi. eşimin çocukluğundan kalmaymış bu cinsellik mevzuu. 11 yaşında babasının zoruyla birinin yanında çalışmış. adam dükkana hergün bi karı atıyormuş. onlarla çocuğun yanında pis şeyler konuşuyormuş vs.

birkaç saat önce kafasına taşla vurdum. daha önce de bıçakla kestim birkaç yerinden. ne yazıkki bende iyi değilim

sadece ağlıyorum ve o bu durumdan sıkılıp evden gidiyor.

çok tepkiler gösterdim. inan ciddi yaralar var vücudunda. işe yaramadı.

duygudurum bozukluğu dksı dksına uymuyor

çok çıktı zaten ama öldüremedim. malum hapishane.. çocuklar da var

hastanede yattı. ilaç kullandı hala kullanıyor kendini yorgun hissediyor ama cinsel ihtiyaç azalmıyor. burda biri yazmıştı ilaçlardan sonra eşim kendini erkek gibi hissetmiyormuş ilaç kullanmıyor diye. ama bizde değişen bir şey yok

gün değil dksı bile farklı. şu an manide. depresyonu bekliyorum o daha da zormuş. belki bu sıkıntılardan kurtulur.

öldürmek istiyorum istemesine de olmuyo işte. ya benim canımı alsın allahım ya onun dedim sonunda...

bütün bu anlattıklarını biliyorum birebir gözümün önünde aynıları yaşandı . lakin adama neden zarar veriyorsun anlayamadım:KK57: bu bir hastalık anlatmadımı sana dr. kadınlarda da cinsel yönden artış oluyor. bence bir hata var ilaçlarını kaçırıyormu acaba? yada uyku uyumuyormu

üzgünüm ama tedavisini düzgün yaptırmıyorsunuz eşinizino_O benim bütün tanıdıklarım iyileşti şu an

hastalıkmıs herkes bunun arkasına sıgınıyorr sızın esınız tam bır sapıkkkk vurun tekmeyı gıtsın

2 farklı dr a gittik ben de araştırdım ve elinde olmayan kasılmalar yaşadı oturduğu yerde terler boşalıyordu. numara yaptığını düşünmüştüm ilk zamanlar ama onlar numara olamazdı. vücudundaki tüm kaslar aynı anda kasılmıştı. birkaç dk içinde 1 saat spor yapmış gibi terledi.

dedim boşanalım istediğinle ol istediğinle evlen diye. seni bırakmam çok seviyorum hem senin kadar güzelini bulamam diyor. senden güzelini görmedim falan diyor. o zaman ben senin karınken başkalarına bakmak niye diyorum. bilmiyorum niye diye sorma diyip evden çıkıp gidiyor
Pastam dursun karnım doysun muhabbeti bu....

Artık silkelenip kendinize gelin. Siz yaşamda önemlimve değerlisiniz. Siz ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi düşünüyorum. Cesaret sadece yeni başlagıçlar zor ama şartsa biryerden başlamak lazım geleceğin daha güzel sürprizleri olabilir

tanımasam safı m derim ama tanıyorum onu 12 yıldır. eskiyi geçtim ama uzun zamandır bakmadığına adım gibi eminim. hastalığı psikiyatr söyledi. netten de araştırdırdım belirtiler birebir aynı. ayrıca inanılmaz kasılmalar da yaşadı gözümün önünde. numara olamazdı öyle bişeyi hayatımda görmedim. insanın vücudundaki tüm kaslar bir anda nasıl kasılır ve 1dkda 1saat spor yapmış gibi nasıl terler. eşim sonrasında azap diye adlandırdı onları günahlarım döküldü o acılarla dedi. tabi bu onun fikri en doğrusunu allah bilir.
canım ailemde yanımda param da var ömür boyu çalışmadan iyi bi standartta yaşayacak kadar. normalinde böyle değil eşim kırmaz beni kolay kolay. beni dünyanın en güzel varlığı olarak görür, hastalığında da değişmedi bu. yalnızca bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi bana engel ol diyor. yanında olmazsam bakıyor sonra farkında olmadan anlatıyor, 5dk sonra pişman oluyor.l
evet hasta olduğunu biliyorum, ama yine de ağır geliyor bu yük. ilk başta isteğimle çıkardım kontrole gittiğimizde hastaneye yatırmadı dr. ailesi de bakmaz. ona bakacak tek ben varım ve ben olmasam sokakta yatacak durumda. öylesine de yalnız yani. kalacak biryerleri var ama gitmez biliyorum. çünkü onu en iyi ben tanıyorum.
Allah kolaylik sabır versin ozaman ne diyeyim. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. Rabbim başa getirmesin
tanımasam safı m derim ama tanıyorum onu 12 yıldır. eskiyi geçtim ama uzun zamandır bakmadığına adım gibi eminim. hastalığı psikiyatr söyledi. netten de araştırdırdım belirtiler birebir aynı. ayrıca inanılmaz kasılmalar da yaşadı gözümün önünde. numara olamazdı öyle bişeyi hayatımda görmedim. insanın vücudundaki tüm kaslar bir anda nasıl kasılır ve 1dkda 1saat spor yapmış gibi nasıl terler. eşim sonrasında azap diye adlandırdı onları günahlarım döküldü o acılarla dedi. tabi bu onun fikri en doğrusunu allah bilir.
canım ailemde yanımda param da var ömür boyu çalışmadan iyi bi standartta yaşayacak kadar. normalinde böyle değil eşim kırmaz beni kolay kolay. beni dünyanın en güzel varlığı olarak görür, hastalığında da değişmedi bu. yalnızca bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi bana engel ol diyor. yanında olmazsam bakıyor sonra farkında olmadan anlatıyor, 5dk sonra pişman oluyor.
evet hasta olduğunu biliyorum, ama yine de ağır geliyor bu yük. ilk başta isteğimle çıkardım kontrole gittiğimizde hastaneye yatırmadı dr. ailesi de bakmaz. ona bakacak tek ben varım ve ben olmasam sokakta yatacak durumda. öylesine de yalnız yani. kalacak biryerleri var ama gitmez biliyorum. çünkü onu en iyi ben tanıyorum.

manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
evlenmeden önce hasta olduğunu biliyormuydunuz eşinizin, evlendikten sonra mı öğrendiniz?

biz de yakında ayrılacağız sanırım. çok zor. yıpranıyorum

cnm eşinmi? benim akrabamdı çok yakın
bence sabret ilaçlarını düzenli kullansın geçer benim kuzenim çok çok iyi durumda şuan çay kahve fazla verme uyku düzeni ve moral ve en önemliside ilaçlarına dikkat et

düzelicek bana güven:KK66:(bu hastalıktan 3 kişi var hayatımda)

cnm eşinmi? benim akrabamdı çok yakın
bence sabret ilaçlarını düzenli kullansın geçer benim kuzenim çok çok iyi durumda şuan çay kahve fazla verme uyku düzeni ve moral ve en önemliside ilaçlarına dikkat et

düzelicek bana güven:KK66:(bu hastalıktan 3 kişi var hayatımda)
nişanlım.. ama ilaç kullanmak istemiyormuş artık, sıkılmış.. üstelik çalışmıyor..

sanırım öyle olacak. kalbime söz geçirebilirsem.. aslında kalıp savaşmak istiyorum ama galip gelir miyiz ki

galip gelirsiniz tabii:KK36: lakin oda isterse ve gayret ederse:KK66: mutlaka tedavi olmalı hemde ömür boyu

yalnız sana bişi söylemek zorundayım . bu rahatsızlıkta olan erkek akrabam ilaç kullanıyordu evlendi çocukları sağlıksız doğdu. erkek s..perm..lerini bile etkiliyor bu tür ilaçlar. yani kaddınlar nasıl hamileyken ilaç kullanmamalı erkekte öyle

ama ilacınıda bırakamayacağına göre zor çok zor bilmeni istedim:KK16: (yalnız tek neden bumu emin değilim belki karısıda ilaç kullanmıştır. Allah düşmenıma vermesin:nazar:)

galip gelirsiniz tabii:KK36: lakin oda isterse ve gayret ederse:KK66: mutlaka tedavi olmalı hemde ömür boyu

yalnız sana bişi söylemek zorundayım . bu rahatsızlıkta olan erkek akrabam ilaç kullanıyordu evlendi çocukları sağlıksız doğdu. erkek s..perm..lerini bile etkiliyor bu tür ilaçlar. yani kaddınlar nasıl hamileyken ilaç kullanmamalı erkekte öyle

ama ilacınıda bırakamayacağına göre zor çok zor bilmeni istedim:KK16: (yalnız tek neden bumu emin değilim belki karısıda ilaç kullanmıştır. Allah düşmenıma vermesin:nazar:)
çok sağol canım.. 8 aydır cinsel isteği hiç yok, sıfırlanmış.. ilaçlardan dolayı.. nasıl olacak evlilik bilmiyorum, bitme noktasına daha yakınız sanırım... hayırlısı diyorum sadece...

çok sağol canım.. 8 aydır cinsel isteği hiç yok, sıfırlanmış.. ilaçlardan dolayı.. nasıl olacak evlilik bilmiyorum, bitme noktasına daha yakınız sanırım... hayırlısı diyorum sadece...

etkiliyor cnm bu hastalık cinselliği de etkiliyor
bazen aşırı istek bazen isteksizlik. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin

X