eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

çok zor ahh ahh
kontrolsüz ara harcama artan cinsel istek aşık olma güdüsü gibi şeyler var::
dik durmak zorundasın,, ıkı çocuk da var arada
bense bilmiyorum ayrılsam mı ayrılmasam mı:::
konus eşinle çocuklarımız var nolur tedaviyi aksatma de: terapilere düzenli gitsin inş düzelir::

İlaç tedavisinin yanında psikoterapi de öneririm, ama sadece eşinize değil; size de.

Allah kolaylık versin..

Bipoların nelere sebep olduğu biraz araştırılsa konuya böyle tepkiler verilmezdi.
Mani dönemlerinde bu tarz tuhaflıklar görülebilir. Eski konularına dikkat ederseniz şiddet, aldatılma, absürt kıskançlıklar v.s..her şey var.
Evet bunlar hastalığın etkileri maalesef.

Hasta diye ayrılınır mı, evet bipolar hasta hastalığın etkilerini bu şekilde yaşıyorsa ayrılınır..Yollarımı ayırırdım ben olsam. Çekilecek hayat değil zira.

sen de şu geçen adam boylu posluymuş maşallah,vücutta çalışıyor sanırım,hep kaslı erkekleri beğenmişimdir de bakalım,gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demene kalmaz ağzına bir tane şaplatır herhalde.ne hastalığı ya,işine öyle geliyor,patavatsız konuşmanın adına kılıf uydurmuş işte.

yazdıklarının hepsını okudum konu sahıbı allah sabır versın ama sende ıyı degılsın adamı kac kere bıçakla yaralmıssın ızlerı duruyormus kafasında taşla vurmussun sende ıyı degılsın yanı esın hasta ama tedavı olması grekıyor ve sende kaldıramıyorsan esıne sıddet uygulamak bıçakla yaralamak kafasına taşla vurmak yerıne boşanman hem esının hem senın faydana dıyorsunku hasta oldugu ıcın bırakamam destek olmam lazım ama bence sen hıcte destek olmuyorsun oldumeye calısyorsun adamı resmen yasadıgın zor bı durum ama ya sabredıceksın yada boşanacaksın... edıt yorum yapan arkadaslar konu sahıbının yazdıklarının hepsını okuyun eşi hastanede bıle yatmis yanı gercekten hasta keyfe yapmıyor....

konu sahıbıde pek ıyı sayılmaz bence onunda bı destek alması lazım zira adamı bı kackez bıçakla yaralamıs ve bugunde kafasına taşla vurmus katlamıyorsa bosansın bence esını oldurmeye calısmak yerıne...

Okumadım..Demek onun da sağlam bir tedaviye ihtiyacı varmış.

Okumadım..Demek onun da sağlam bir tedaviye ihtiyacı varmış.
evet oyle ama konu sahıbı dıyorkı bu zor durumda hasta halıyle onu bırakamam destek olmalıyım bence oda dk gıtsın tedavı olsun yada boşansın boyle cok zor mazallah sınır anına denk gelıp adamın soyledıklerıne dayanamayıp allah gostermesın oldurebılırde adamıa

eşim biraz takıntılı sanırım bana karşı. ayrılmak yerine ölmeyi tercih eder. benden hayatta boşanmaz. hadi hasta diye boşandım diyelim yakamı bırakmaz. tahminimce tedavi oldum seni seviyorum falan der. ben de dayanamam ki zaten dayanamıyorum boşu boşuna iş açarız başımıza... sen de delisin diyor zaten ama o bu hale getirdi. ben şiddet karşısında susacak biri değilim ayrılamıyoruz da. ben de kendimi korumaya başladım. açıkçası dayak yiyip içime atıp onun gibi sonradan tırlatacağıma hıncımı alır akıl sağlığımı korurum bıçakla sadece çizikler attım, saplamak istesem de yapamam zaten. ama elim kolum bağlı da oturamam. zaten benden şikayetçi olsa o boşar beni. ama ölmeyi tercih eder...

allah korkusu olmasa ya intihar eder ya öldürürdüm onu... tabi bi de 2 aylık bebeğim...

allah korkusu olmasa ya intihar eder ya öldürürdüm onu... tabi bi de 2 aylık bebeğim...
lutfen boyle dusunme bebegıne kendıne yazık etme eşin hasta ınan hasta olmasa sana burda bosanman gerek vs dıye bursuru sey yazardm yıne dıyorumkı eger dayanamıyorsan boşan ıkınız ıcınde en ıyısı bu olur... ama yok esıme destek olucam zor zamında bırakmam dıyorsan lutfen sende destek al tek basına bu durumu aşamazsın yazık sanada cocugunuda...

ne olur kırılmayın ama ben anlamadım siz mi aşırı safsınız,
yoksa kimseniz yok ardınızda ve eşiniz bunamı güveniyor..

ben kendimi saf bilirdim birde yaa

Hastalıktanmı yoksa hastalığın altına mı sığınıyor.
Senin maniğinin de depresifinin de diye davaynan döverdim sanırım

ne olur kırılmayın ama ben anlamadım siz mi aşırı safsınız,
yoksa kimseniz yok ardınızda ve eşiniz bunamı güveniyor..

ben kendimi saf bilirdim birde yaa
tanımasam safı m derim ama tanıyorum onu 12 yıldır. eskiyi geçtim ama uzun zamandır bakmadığına adım gibi eminim. hastalığı psikiyatr söyledi. netten de araştırdırdım belirtiler birebir aynı. ayrıca inanılmaz kasılmalar da yaşadı gözümün önünde. numara olamazdı öyle bişeyi hayatımda görmedim. insanın vücudundaki tüm kaslar bir anda nasıl kasılır ve 1dkda 1saat spor yapmış gibi nasıl terler. eşim sonrasında azap diye adlandırdı onları günahlarım döküldü o acılarla dedi. tabi bu onun fikri en doğrusunu allah bilir.
canım ailemde yanımda param da var ömür boyu çalışmadan iyi bi standartta yaşayacak kadar. normalinde böyle değil eşim kırmaz beni kolay kolay. beni dünyanın en güzel varlığı olarak görür, hastalığında da değişmedi bu. yalnızca bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi bana engel ol diyor. yanında olmazsam bakıyor sonra farkında olmadan anlatıyor, 5dk sonra pişman oluyor.
evet hasta olduğunu biliyorum, ama yine de ağır geliyor bu yük. ilk başta isteğimle çıkardım kontrole gittiğimizde hastaneye yatırmadı dr. ailesi de bakmaz. ona bakacak tek ben varım ve ben olmasam sokakta yatacak durumda. öylesine de yalnız yani. kalacak biryerleri var ama gitmez biliyorum. çünkü onu en iyi ben tanıyorum.

Hastalıktanmı yoksa hastalığın altına mı sığınıyor.
Senin maniğinin de depresifinin de diye davaynan döverdim sanırım

hastalıktan. bunu belki ispatlayamam; ama hastalıktan olmasa sürekli bi durum olurdu. daha önce yapmış, sonrasında bırakmış ve bana anlatamamış korkusundan. ne zaman hastalık patlak verdi anlatmaya ve bakmaya o zaman başladı..

en yakın zamnda gitmeyi düşünüyorum canım...

Sende şu erkek şöyle kaslı. Şöyle karizma. Şöyle yakışıklı diye anlat.
Bakalım sonuc aynı olcakmı?

Esinin egosuyla sorunu var.
piskolojik sorunlari var o belli
ama bu sorunlari sana kadinlari anlatmasiyla ilgisi yok
esin herseyi her halti yiyip ama ben hastayim bahanesinin arkasina siginiyor
tipki boyle bir adamla tanismistim
bana eski sevgililerini bilmem ne kadinlari anlatti ilk bulusmamda.bende altta kalmadim yakisikli erkekleri övdüm.bozuldu terbiyesizlik bu dedi .kendi yaptigini yapmistim oysa ki..

aynen öyle cnm maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…