- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
çok zor ahh ahhilaç verdi dr. allah sabır versin sana da. ben evlendiğimizden beri farkındaydım bi tuhaflık olduğunu sadece bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum durumunun. kızıp bağırır eski haline dönerdi. dr ları da biraz aşağılardı açıkçası. ondan gitmek istemedi ben de diretmedim belli bir şey olmayınca. eşim kızıyor diye mi gidecektim. para harcama gibi bi etkisi varmış. o sadece bana bir şey almak isterdi, hiç kendine pahalı bir şey almamıştır bu güne kadar. böyle şeyleri düşündükçe iyi geliyor. buraya konu açtığımda ağlıyor, ölmek istiyordum. şimdi daha iyiyim çok şükür..
sen de şu geçen adam boylu posluymuş maşallah,vücutta çalışıyor sanırım,hep kaslı erkekleri beğenmişimdir de bakalım,gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demene kalmaz ağzına bir tane şaplatır herhalde.ne hastalığı ya,işine öyle geliyor,patavatsız konuşmanın adına kılıf uydurmuş işte.manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
konu sahıbıde pek ıyı sayılmaz bence onunda bı destek alması lazım zira adamı bı kackez bıçakla yaralamıs ve bugunde kafasına taşla vurmus katlamıyorsa bosansın bence esını oldurmeye calısmak yerıne...Bipoların nelere sebep olduğu biraz araştırılsa konuya böyle tepkiler verilmezdi.
Mani dönemlerinde bu tarz tuhaflıklar görülebilir. Eski konularına dikkat ederseniz şiddet, aldatılma, absürt kıskançlıklar v.s..her şey var.
Evet bunlar hastalığın etkileri maalesef.
Hasta diye ayrılınır mı, evet bipolar hasta hastalığın etkilerini bu şekilde yaşıyorsa ayrılınır..Yollarımı ayırırdım ben olsam. Çekilecek hayat değil zira.
konu sahıbıde pek ıyı sayılmaz bence onunda bı destek alması lazım zira adamı bı kackez bıçakla yaralamıs ve bugunde kafasına taşla vurmus katlamıyorsa bosansın bence esını oldurmeye calısmak yerıne...
evet oyle ama konu sahıbı dıyorkı bu zor durumda hasta halıyle onu bırakamam destek olmalıyım bence oda dk gıtsın tedavı olsun yada boşansın boyle cok zor mazallah sınır anına denk gelıp adamın soyledıklerıne dayanamayıp allah gostermesın oldurebılırde adamıaOkumadım..Demek onun da sağlam bir tedaviye ihtiyacı varmış.
eşim biraz takıntılı sanırım bana karşı. ayrılmak yerine ölmeyi tercih eder. benden hayatta boşanmaz. hadi hasta diye boşandım diyelim yakamı bırakmaz. tahminimce tedavi oldum seni seviyorum falan der. ben de dayanamam ki zaten dayanamıyorum boşu boşuna iş açarız başımıza... sen de delisin diyor zaten ama o bu hale getirdi. ben şiddet karşısında susacak biri değilim ayrılamıyoruz da. ben de kendimi korumaya başladım. açıkçası dayak yiyip içime atıp onun gibi sonradan tırlatacağıma hıncımı alır akıl sağlığımı korurumyazdıklarının hepsını okudum konu sahıbı allah sabır versın ama sende ıyı degılsın adamı kac kere bıçakla yaralmıssın ızlerı duruyormus kafasında taşla vurmussun sende ıyı degılsın yanı esın hasta ama tedavı olması grekıyor ve sende kaldıramıyorsan esıne sıddet uygulamak bıçakla yaralamak kafasına taşla vurmak yerıne boşanman hem esının hem senın faydana dıyorsunku hasta oldugu ıcın bırakamam destek olmam lazım ama bence sen hıcte destek olmuyorsun oldumeye calısyorsun adamı resmen yasadıgın zor bı durum ama ya sabredıceksın yada boşanacaksın... edıt yorum yapan arkadaslar konu sahıbının yazdıklarının hepsını okuyun eşi hastanede bıle yatmis yanı gercekten hasta keyfe yapmıyor....
allah korkusu olmasa ya intihar eder ya öldürürdüm onu... tabi bi de 2 aylık bebeğim...evet oyle ama konu sahıbı dıyorkı bu zor durumda hasta halıyle onu bırakamam destek olmalıyım bence oda dk gıtsın tedavı olsun yada boşansın boyle cok zor mazallah sınır anına denk gelıp adamın soyledıklerıne dayanamayıp allah gostermesın oldurebılırde adamıa
lutfen boyle dusunme bebegıne kendıne yazık etme eşin hasta ınan hasta olmasa sana burda bosanman gerek vs dıye bursuru sey yazardm yıne dıyorumkı eger dayanamıyorsan boşan ıkınız ıcınde en ıyısı bu olur... ama yok esıme destek olucam zor zamında bırakmam dıyorsan lutfen sende destek al tek basına bu durumu aşamazsın yazık sanada cocugunuda...allah korkusu olmasa ya intihar eder ya öldürürdüm onu... tabi bi de 2 aylık bebeğim...
Hastalıktanmı yoksa hastalığın altına mı sığınıyor.manik depresif eşim boş durmuyor. anlatmaya devam ediyor ve bu durum beni öldürüyor. o kadının gülüşü hoşuna gitmiş bu kadın güzelmiş. mini etekli topuklu ayakkabılı zayıf kızlar çok seksi oluyormuş. her gün ama her gün anlatıyor... gözlerimin içine baka baka... ve sonunda ekliyor üzüldüğümü görünce' hayatım seni çok seviyorum' diye...
hastalık olduğunu biliyorum ama siz dayanabilir miydiniz buna?
tanımasam safı m derim ama tanıyorum onu 12 yıldır. eskiyi geçtim ama uzun zamandır bakmadığına adım gibi eminim. hastalığı psikiyatr söyledi. netten de araştırdırdım belirtiler birebir aynı. ayrıca inanılmaz kasılmalar da yaşadı gözümün önünde. numara olamazdı öyle bişeyi hayatımda görmedim. insanın vücudundaki tüm kaslar bir anda nasıl kasılır ve 1dkda 1saat spor yapmış gibi nasıl terler. eşim sonrasında azap diye adlandırdı onları günahlarım döküldü o acılarla dedi. tabi bu onun fikri en doğrusunu allah bilir.ne olur kırılmayın ama ben anlamadım siz mi aşırı safsınız,
yoksa kimseniz yok ardınızda ve eşiniz bunamı güveniyor..
ben kendimi saf bilirdim birde yaa
Hastalıktanmı yoksa hastalığın altına mı sığınıyor.
Senin maniğinin de depresifinin de diye davaynan döverdim sanırım
en yakın zamnda gitmeyi düşünüyorum canım...lutfen boyle dusunme bebegıne kendıne yazık etme eşin hasta ınan hasta olmasa sana burda bosanman gerek vs dıye bursuru sey yazardm yıne dıyorumkı eger dayanamıyorsan boşan ıkınız ıcınde en ıyısı bu olur... ama yok esıme destek olucam zor zamında bırakmam dıyorsan lutfen sende destek al tek basına bu durumu aşamazsın yazık sanada cocugunuda...
manik depresifte mani dönemlerinde böyle oluyor.. hastaneye kaldırıldıgında iğne yapan hemşireye aşık olup evlenme teklifi eden bir tanıdıgım var.. farkında değiller naptıklarının.. zor arkadasım.. çok zor... çocugun var mı, ne zamandır evlisiniz eşin ilaç kullanıyor mu