• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşiniz evlendikten sonra sizin kapanmanızı istese kapanır mıydınız?

Eşiniz evlendikten sonra sizin kapanmanızı istese kapanır mıydınız?

• Ankete Katılan
    116
Asla eşim istediği için kapanmam. Sadece baş örtüsü için geçerli değil her konuda eşlerin birbirine saygısı olmalı ve birbirlerini değiştirmeye çalışmamalı.

eşim istediği için değil inancımdan dolayı kapanabilirdim sadece ama eşimin bunu benden istemeye hakkı yok beni açık tanıdı hep açıktım kapanmam gerekip gerekmediğini o belirleyemez

Hayır kapanmam.eşim istemez hiç basımı kapatmama bile tahanülü yok.hadı diyelim istedi kapanmam.içinden gelerek yapıcaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk görüşmeye başladığımız zaman öyle bir isteği vardı. Bende beni böyle kabul et demiştim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mümkün bile değil, ancak ve ancak ben istersem kapanırım ve mümkünse bunu bekarken yaparım ki "kocası istedi de kapandı" ya da "kocayı buldu, kapandı" gibi fısıltılar olmasın diye :-)) Kapalı isteyen kapalı biriyle evlensin diymi ama? Kesinlikle karşı değilim hatta zaman zaman düşünmüşümdür de ama biri istiyor diye asla olmaz.

Back