Eşiniz evde tamir işleriyle ugraşır mı?

her iş gelir elinden kocamın... hiç de üşenmez yapar.. ben sonra yap derim, ama yok , o dakikada olacak o iş...

Elinden geliyorsa yapar, fakat yapamicagi seyleride yapmaz, yapamam tamirci cagiralaim der...:delphin:

Bazi erkekler sirf karizmalari cizilmesin diye anlamadiklari isleride yapmak istedimi ortaya komik sonuclar cikabilir...arkadasim esi lambayi tamir edeyim derken baslarina neler gelmistibenneyaptımki

Adam anlamiyor zaten birde hemen takim cantasinla gelmis :1closedeyes:arkadasim anlattiginda gülmekten karnim agirdi...:roflol:

Sonuc yapamadi lambayi birde düsmeyim diye sen lambaya tutul orda asili kal sonrada tüm tavani indir asaga:roflol:

eskiden evde tamirat işi yapınca mutlaka parça artırırdı
hep fabrikalar fazla parça koyuyormuş içine :roflol:
ama artık öğrandi parça falan artmıyor yerimseniben

şimdi benimki de tamir işlerinden anlar kendisi yapar...malum evde üç çocuk olunca hergün arızalanan bişeyler çıkıyor....fakat ben yanında olmalıyım mutlaka ...şunu al bunu tut onu getir bunu götür.....kaydirigubbakcemile5...

benim esiminde eli yatkindir öyle islere..
erinmeden üsenmeden yapar.. hemde derli topludur.. bi güzel dagitir.. sonra ardindan derler -toplar..
hani biyerin bi parcasi kirik olsada ayni.. uydurur yakistiri biseyler.. heba etmez hemen

ufak tefek işleri becerir; mesela sifon tamiri, prizler falan.

ama elektronik aletten hayatta anlamaz.

bi de elektrik çarpması fobisi vardır kendisinde zaten. bi gün avizeyi kurcalarken elektrik çarpmış kendisini. parmağından havada asılı kalmış sonra da masanın üstüne çorbaların içine düşüvermiş kaydirigubbakcemile3

onun için lambaları ben değiştiririm hep.

Benim esiminde elinden her is gelir.Evimizin bütün tadilatini kendisi yapti.Fayans dösemeden tutun,elektirik,elektoronik hatta arabalarimizin ariza ve tamirinide kendi yapar.

Ben ülkemde tatilde oldugum zaman temizligi,yemegini hertürlü ev isleri gelir elinden.Kücükken oglumun bakiminida benim gibi ayni özen ve beceri ile yeri geldiginde yapmistir.Masaallah her yönden sansliyim.Esime 100 üzerin den 100 veriyorum.kaydirigubbakcemile3Şeniz

benim eşim bu konuda çok beceriksizdir.elinden tamir işleri hiç gelmez.
bir kere telefon kablosunu bağlamıştı şok olmuştum.
benimkininde kusuru bu.:asigim:

ustesınden gelebılecegını dusundugu herseye el atar malesef..:dilcikar:
tabıı bır seylerı tamır edıcem derken tum ev bırbırıne gırer:roflol:

Kırk yılda bir, bir pazar günü, elinde tornavidayla dolaşıp "Hanım, yapılacak bir iş var mı?" diye sorar. Genellikle yoktur; çünkü ben ondan umut kesince ya yapmış ya da yaptırmışımdır.

ufak tefek işleri anlar ve yapar.
bazen ben de yardımcı olurum, usta çırak ilişkisikaydirigubbakcemile3

mümkünse uğraşmasın çünkü neye elini atsa onu gözden çıkarmak zorunda kalıyoruz-tatlicadiarzu-

benim esim hic ugrasmas öyl tamir isi felan deyince :1shok: düsünür ve sonra kayibiraderimi ararizkaydirigubbakcemile3 yada tamirciyi cagiririz:lepi:

benimki matkap ve tornavidayla bir bütün olmuştur.her iş gelir elinden.iş yoksada o yaratır.ve yapamam kelimesi yoktur kitabında.çok becerilklidir.yiğidi öldür hakkını yeme demişlersırnaşık şey

her iş gelir erkekimin elinden emme velakin karıcığı ben denizde her türlü tamirattan anlıyorum artık onun sayesinde daha ziyade mantık benden beceri ondan desek daha doğru olur ama son 3 yıldır mantıkta beceride benden gidiyor nedense=)

benimki de çok becerikli tamir konusunda ve ben bundan çok memnunuma.s eli hiçbir işe yakışmayan erkeklere kıl olurum çünkü!CADIARZU

Back