yapsamı yapmasamı dıye duşunuyorum bır kac kez hıc olmayacak işlerle ugraşır(dı) bazen.bulaşık makınesının ıcı kokuyormuş sen al bulaşık deterjanını oyle ıcıne sık(benım haberım yok) bulaşık makınesını actım bır ara mutfaga gıttım baktım makınenın altından kopuk kopuk sular cıkıyor ogrenıyorumkı bızım bey sıkmış bulaşık deterjanını şuan bulaşık makınasını kullanmıyorum kullanmaya her kalktıgımda kopure kopure kudurdu makıne bır makıne borçlu bana. küvet koyulacaktı banyoya sen akıllım arkadaşıyla yapmaya kalk o gun bugundur kuvetım alttan akar serdıgım banyo paspasları her defasında yerden kalkmak zorunda kalır. kornış takılacak ustelık nerden tullerı takacagımıda soyledım sen gel ıkı kornışı yanlış yerden bırak ve hala onlarda dıger muzdarıpler gıbı oyle kullanılır. en ıyı yaptıgı şey elektırık dugmelerını ve kabloları yapmak yanı ıdare eder aman maşaallah dılımı ısırayım(nıyede oyle derlerse)...:) ne cok dertlıymışım bu konuda ah sevdıgım ah:)
benim eşimden her iş gelir evde ne bozulursa yapmaya calışır
gecende buzdolabı bozuldu kendi yaptı :asigim:
camaşırmakinamıda tamir ettim
ama bi kusuru var hep bi fazlalık cıkırıyor fisfisfis
banada al bu fazla parca degip gülüşüyor kaydirigubbakcemile3:roflol:
ne guzel kız ınsanlar eşlerıne bır sey yaptırmak ıçın kavga bıle edıyor benımkıde yapar ama bın nazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?