eşiniz ailesinin yanın da size yardım eder miii

benim eşimde sag olsun yardım eder.hatta bana bırakaz kendi yapar.eşim mutfak şefi,elinden her iş geliyor yemekleride güzel yani genelde sadece ailesi degil kim olursa olsun yapar.eşimin tarafıyla benimde aram çok iyidir hepsi destek her zaman destek olurlar.

ay bir yardım eder bir yardım ederki sormayın. kaydirigubbakcemile3
bırakın yardım etmeyi sağolsun kocacığım mümkün olabildiğince ismimi bile söylemez.
neymiş onlarda ayıpmış öyle karı koca pek muhattap olmazmış büyüklerin yanında-tatlicadiarzu-

eşime okudum da yalan bunlar diyorr benii güldürdüüü

eşin ondan yardım istemeyesin diye sana böyle diyor :nazar:

eşine söyle ne yazıkki doğru söylüyoruz..Bu acı gerçeği kabul etsin ve arada sana yardım etsin,bir yeri eksilmez:ecrin_bebek:

sagolsun her zaman her konuda bana yardım eder
aılesı ve ya benım aılem hıc farketmez herkesın yanında yemekten, servıse varana kadar sureklı yapar hatta o yapar ben ona yardım ederım gıbı bır durum soz konusu bız de
cunku ben cok becerıksızım ama kocıs cok mahretlı maasallah

esımın kendısıyle yasıt bır yegenı var ve o esımle dalga bıle gecıyor ama yıne de hıc tınlamaz sagolsun

maalesef:1no2:
eşim genel olarak pek yardımcı değildir bazen evde büyük temizlik yaptığımda ağır eşyaları kaldırmada perde takmada yardımcı olur ama onun dışında yapmaz bırakın aile arkadaşlarının yanında bile yardım etmez çayını bile almaz benden bekler
sağolsun rahmetli kaynanam böyle alıştırmış ben değiştiremedim 7 yılda Çok üzgünüm çoookcançıkar huy çıkmaz hanımlar
bazıları yemek yapar demiş ay benimki mutfakta ekmeğin yerini bilmez ben olmasam aç kalırnaniknanik

ailesinin yanındada yardım eder. çayları, ikramları hazırlamama, getirmeme yardım eder. normalde nasılsa, ailesinin yanındada farklı değil bu konuda..

bırakın ailesinin yanında yardım etmeyi yanlızken bile yapmaz:1no2:. yarama tuz bastı bu soru ahhh ahh...senağlama

ailesini yanında bana yardım eder hatta beni yerimden kaldırtmaz.. ben utanırım yaparım yinede , kendı evim olsa ne yapcam yapsın hızmeti bana kocisim :)))

oooooo ben bu konuda çok şanslıyım demekki kızlar benim aşkım bitane valla elinden her iş geliyor maaşallah o benim tek dünyam ama yineden çok zorda kalmassam yardım istemem :1hug:

benim eşim pek yapmaz ...onların yanında kasılır sadece...

X