eşiniz ailesinin yanın da size yardım eder miii

Valla Inanin... Ben Her Konuda Eşimden Yana Dertli Olabilirim Ama Bu Konuda Hakkini Yiyemem... Bulaşik Yikarim Evde O Durular... O Süpürür Ben Silerim.. Camlari Bile Ben Silmiyorum Düşerim Diye Korkuyor...

eşim ailesinin yanında bana yardım eder ama ben buna izin vermem çünkü annesi sonra ah oğluma iş yaptırıyor hem çalışıyor hem eve yardım ediyor vs vs dırdırını çekemem normalde oğluna düşkün değil hiç değil hemde ama sırf bana laf olsun diye oğlum oğlum..

benim koca kılıbık dedittirmemek için, asla yardım etmez.ama kendi ihtiyaçlarını kalkar kendi alır .benden istemez.

kayınvalidemler gelmeden önce temizliğe yardım eder, genel olarak misafirler gelmeden önce temizlikte bayağı bi yardımcı olur. misafirler geldiğindeyse sadece çaylarını tazeler, çünkü ben unutuyorum hep.

yemeğe gelenler arkadaşsa, getir götür işlerine de yardımcı olur.

yorgunda olsa eder mutfak kuşum benim o yapar yıkar pişirir taşırır derler ya işte öyledir kocişim cok şüküür şanslıyım bu konuda.herişime yardımcı

biz daha evli değiliz ama, şimdi ben onlara gidince bulaşıkları duruluyo benimle. kayınvalidemde diyo oğlum sen elini bulaşığa sürmüş insan değilsin noluyo dio gülüyo. bana da maşallah kıyamıyo sana diyo

sel benimkide aynisi.. daha nisanliyiz ama onlardayken benimle makinaya bulasik doldurur bosaltir sofrayi kurar vs.
anneside cok sevinir :-))

ben bu konuda şanslı olanlardanım.eşim sağolsun çok yardım eder bana.ben yorgunsam eğer geçer kendi yemek yapar-aslında yorgun olmadığım günlerde de yemek yaptığı oluyor.beni otutturur geçer mutfağı toplar bulaşık yıkar.canım kocam çok anlayışlıdır benim.eee hayat müşterek değil mi????:1hug:

ailesinin yanında yardım etmez çünkü bayanalr çoğunlukta olduğundanona iş düşmüyor.ama genelde elinden geleni yapmaya çalışıyor.Erkek işinide bize bırkamadan yapar saolsun

Benim canım kocacım çok yardımcıdır her konuda yemekte yapar, mutfakta yemek yapıyorsam yardım eder, yorgun olduğum zaman çayı kahveyi yapar, yani kısacası şanslı bir kadınım ben.:dance:

kendi ailesinin yanında da,benim ailemin yanında da,arkadaş ortamında da..her daim yardım eder canımm kocamm:)

X