Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ailesinin yanında kendi yardım etmez, ben de et demem. ben yaparım, yetiştiremezsem kayınvalidem yardımcı olur zaten. ama eşimin arkadaşları gelmişse yardım isterim. masa kurarken 1-2 kez mutfaktan birşeyler getirir, o kadar.
eder sağolsun .. anlatmıyayım nazar değmesin ama yemek ve ütü yapamaz ... bende zaten bu konularda yardım istemem... Eşimin erkek kardeşi var oda yardım eder... kayınvalidem zaten anne ben yorgunu desem bütün işi yapar annemde öyle.. Allah hepsinden razı olsun ...
yok canım ailesi olduğunda sadece oturup bekler önüne hizmetimi...eğer kimse yoksa ve o an gönlü varsa gelir bir işin ucundan tutar.. bayanlar allah mutluluğunuzu bozmasın nazarlarada gelmeyin inşallahhh...
benim eşim öyle yetiştirildiği için maalesef herşeyi benden bekler, nerde kaldı ailesi geldiğinde yardım etmek. annesinin yanında da onu bozmak istemem ve yaptırmam. zaten herşeye önce annesi koşar yemekten sonra hemen bulaşığa yardıma girer sağolsun...
Benim eşim çok yardımcıdır bana, benim oturduğumu görmeden oturmaz bile... Ben buna gerek duymuyorum ama tek başıma yapabiliyorum zaten ve misafirlerin yanında da böyle birşeye gerek duymuyorum...
Benim eşim herzaman bana yardımcı olur. Ailesi veya başkası olsun farketmez. Misafir gelince kendiside misafir olanlardan değildir. Ben masa hazırlarsam o da taşır. Servise yardım eder. Misafir gittiğindede ben mutfağı toplarım eşim de evi. Sonra beraber yorgunluk atar, kahvelerimizi içeriz. Annesi bazen çok hoşlanmaz eşimin iş yapmasından ama eşim oralı bile dğildir sağolsun. Hayatta en büyük desteğim oldu benim.....:teselli:
pek etmez aslinda ama alesi olarak ayirt etdemem bu konuyu normaldede yardim etmez bana .ama zorunlu kalinca ailesinin yaninda ediyor gibi gorulur beni kandirmak icin.
Canım benim ne çok yardım eder, annesi de oğlunu gururla izler. Hala inanamıyorum, sen buna ne yaptın diye soruyor. Eskiden elini sürmezmiş hiçbirşeye..
ailesi varkende, yokkende yardım eder. misafir geleceği zaman hazırlık aşamasında ve ikramları yaparken yardım eder. elindende gelir, yaptığı şeyi güzel yapar. evi toparlar arkasından tekrar düzeltmek gerekmez. :1hug:
evet sağolsun herzaman olduğu gibi ailesi geldiğindede yardımcı olur çay demler servis yapar masayı hazırlamaya ve toplamaya yardım eder acil bişey gerekirse gider onu alır vs. vs. eşimin yapmayacaği tek şey ütüdür ikimizde ütüden nefret ediyoruz ama ütüsüzde giymiyoruz kafamçokkarıştı
benim eşimde hep yardım eder. ilk evlendiğimizde hep ben diyodum sonra bazı şeyler onun görevi haline geldi. söylemeden yapıyor bazen iş yaparken beni taklit ederek kendi kendine emir veriyor çok gülüyoruz.:dance:
eşim evimize gelen misafirlere ben ikramda bulunurken mutlaka büyük yardımcı olurki ben bunu yetiştirilme tarzına bağlıyorum... Kayınvalideme sonsuz teşekkürler... Bir gün benimde oğlum olursa kesinlikle bu kadın işi sen yapma demem...