eşiniz ailesinin yanın da size yardım eder miii

evetttttttt...sengözlerimebaksanab
eşime rica ederim hemen kalkıp yardım eder...
yıllarca hastalıklarla uğraştığım için mecburen bana yardım ediyor,hatta mutfağa geçip yemek bile yapar...sağolsun,o benim canım yaaa...Şeniz

elbette...........niye etmesin ki.....düşünceli bir kocadır kendileri:asigim:

Eşim yemek yapmaz,ama bana hep yardım eder,peçete dağıtır,çay doldurur,ben mutfağa gidince peşimden gelir; "Ben ne yapayım" der..
Genelde ikramları hazır aldığımız için alışveriş de onun görevidir.
Tuvalete girmek isteyenleri yönlendirir,benim tuvaletime hiç kimse giremez,buna engel olmak da onun görevidir..:dance:
Asker olmalıymış benim kocam,hep istediği meslek de buymuş ya kader işte..:1rolleyes:

hiiiiiç yardım etmez istesede zaten edemez, çünkü beceremez bu konuda çoooook şanssız bi kadınım ben .:sm_confused: evde ben olmasam açlıktan ölür gider bi çay bile demleyemez ..bazen uzayda mı büyüdü acaba diyorum .....:roflol::roflol:

o konuda eşimin hakkını hiç ödeyemem canım kocam benim sağ kolumdur elinden her iş gelir tek ailesi varken değil her zaman yardım eder

eder tabiki hatta aılesınde yakın olan kişiler varsa kardeşi falan onlarada der sende yardım et dıye tabı onlar bıraz bozuluyo ne kıymetlı karın var dıyolar ama ......

Her zaman yardımcıdır, ailesi varken de çekinmez açıkcası..

ben yardım istediğimde ancak yardım eder.
ailesi bize geldiğinde zaten keyiften dört köşe oluyor benim adam.ailesiyle aramın iyi olmasından hep gurur duymuştur.görseniz çocuk gibi..
bişe istediğimde de hemen karıcım diyip ayağa kalkar..gerçi kocamada sıra gelmez.çünkü kayınvalidem ve eltilerim zaten bana yardımcıdır..yerimseniben:nazar:

Allah a çok şükür bu konuda hakkını ödeyemem canımmm:asigim:

eder eder ailesinin yanında da eder...
hele misafir gelmişse ayıptır söylemesi zor yemekleri o yapar. ama bana pek misafir gelmez ayda yılda bir ondan heralde.

Esim bana herseyde yardimci olur birtek yemek yapamaz onuda ögrenir insallah :asigim:
Kayinvalidem esimin bana yardim ettini duyunca kayinpederime "sen neden hic yardim edmiyorsun" diyor :roflol:

benim de öyle...eşime çookk teşekkür ederim.valla prenses gibi davranıyor bana:)kim olursa olsun.çamasır da asar,ütü de yapar,bulaşık ta yıkar;lavabo da temizler..çok şanslıyım:))

benim eşim kim gelirse gelsin benim her konuda sağ kolumdur...benim yardım istemem gerek kalmaz..sağolsun ...

saolsun benim eşimde bana çok yardımcı olur... özelliklede çay servisinde benden önce o doldurur::hooray: malum ben sohbete daldığımdan çay dökmeyi unuttuğum zamanlarda diyelim biza.s

valla kızlar tebrik etmek lazım hepinizi becerikli kocalar bulmuşsunuz benimki sağolsun kendi ihtiyacı olan şeyleri bile benden ister bazen kafasına atasım geliyor.

Eşim her zaman yardımcıdır bana. Ailesi geldiğindede,
masayı kurmama yardım eder, salatayı genellikle o yapar,
servise yardımcı olur, yemek faslından sonra sofrayı toplar
ben makineye yerleştiririm.Hiç gocunmaz...
Normaldede ev işine yardım ettiği için alıştı artık.
Hatta arkadaşları Cumartesi biryere çağırsa''ben gelemem abi,
temizlik günüm benim'' diyor.:roflol::nazar:

X