- 8 Şubat 2024
- 3.027
- 4.108
-
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Hicbirseyini
Aynen oda çok inceliyor bakıyor araba kullanırken bir yerde otururken abaza msn diyorum ne alaka dedi
Gözü dışarda erkek eşinin aklına karpuz kabuğu düşürür.Hanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
+1500 vallahi bıraktım artık okumayı daKonuları şöyle anlatmadan tek soru sorup bütün uyeleri kanser edene kadar anlatmayan konular banlanmali.ilk sayfada neden yazmadiniz tek tek sayfaları mi okuyacak herkes?
Aslında ben sana biraz hak verdim. AVM'de hanımı/çocuğu yanındayken bizi öküz gibi kesen heriflere şahit oluyoruz.Hicbirseyini
Aynen oda çok inceliyor bakıyor araba kullanırken bir yerde otururken abaza msn diyorum ne alaka dedi
DeğilSilkelenmeye ihtiyacım var gözü dışarıda mi değil mi diye düşünmekten yoruldum
Essegin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için kendi kendimi yiyorum
aynen bende yaşıyordum eski eşimde.ve bende kıskanç olmadığım halde rahatsız oluyordum,sonuç olarak beni aldattı dkgjdkjgdjgjBen şöyle kendimden örnek vereyim benim eski eşim evlendiğim ilk günlerde aşırı sağa sola bakardı . Araba kullanırken , yemek yemeye gittiğimizde . Ve baktığı her noktada bir kadın muhakkak olurdu . Ben çok kıskanç bir insan olmamama rağmen bu durum beni çok rahatsız ediyordu . Sahile gitsek kendi tarafının camını muhakkak sonuna kadar indirir benim açmama müsade etmezdi … Sebebi erkekler varmış . Peki kendi neden açıyordu ? Eğer bir kadın rahatsız oluyorsa cidden altından bir şey çıkıyor ya . Kimse durduk yere böyle hissetmiyor .
Ee ben etrafa bakarım incelerim gözü dışarda mı oluyorum kadın halimle?Hanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
Hanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
aynen bende yaşıyordum eski eşimde.ve bende kıskanç olmadığım halde rahatsız oluyordum,sonuç olarak beni aldattı dkgjdkjgdjgj
laf mı soktunuz? :)Ne cektin be Jameya.