- 9 Şubat 2021
- 527
- 612
-
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Ne yapıyor da böyle düşündün? Eski eşimin gözü dışarıdaydı,eve girmek bilmezdi meselaHanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
Hani sizin eşiniz KK ahalisi in kankası değil ya. Sizi bu düşünceye iten nelerdir bir anlatsanız bizdr ona göre yorumlasakHanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
Bu tek basina kanit olamaz yalniz, ben de etrafina bakan, inceleyen biriyimdir.çevresini fazla inceliyor araba kullanırken yolda yürürken
Bence bu işte başka birşey var bu sebepten dolayı şüphelenmiş olamazsınız birtek. Araba kullanırken sağına soluna bakması normal değil mı zaten?çevresini fazla inceliyor araba kullanırken yolda yürürken
Hiçbir şeyiniNeyini yakaladın?
HicbirseyiniNeyini yakaladın?
Aynen oda çok inceliyor bakıyor araba kullanırken bir yerde otururken abaza msn diyorum ne alaka dediBence bu işte başka birşey var bu sebepten dolayı şüphelenmiş olamazsınız birtek. Araba kullanırken sağına soluna bakması normal değil mı zaten?
O nasil bir soru?Hicbirseyini
Aynen oda çok inceliyor bakıyor araba kullanırken bir yerde otururken abaza msn diyorum ne alaka dedi
Bence siz kuruntu yapıyorsunuzHicbirseyini
Aynen oda çok inceliyor bakıyor araba kullanırken bir yerde otururken abaza msn diyorum ne alaka dedi
Bana anlatin kızım gözü dışarda olan insan söyledir şunları yapar diyinBoyle düşündüğünüze göre muhtemelen disarida, doyumsuz ve sizi uzen bir erkek.
Bunun bir listesi yok, herkes az cok tanir partnerini. Oyle hissediyorsaniz, oyledir.
Gerçekten ne alaka ama? Durup dururken adama bunu sorarsan böyle de cevabını alırsın. Etrafına bakması neden tuhafınıza gitti?Hicbirseyini
Bence siz kuruntu yapıyorsunuz
Kızım mı?Bana anlatin kızım gözü dışarda olan insan söyledir şunları yapar diyin
Tamam da kadınlara mı baktı neye baktı? Etrafına boş boş da bakmış olabilir ay bi garipsinizYanında ben varken bakan yokken daha inceler
Silkelenmeye ihtiyacım var gözü dışarıda mi değil mi diye düşünmekten yoruldumKızım mı?