-
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Essegin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için kendi kendimi yiyorumAdamada böyle davranıyorsanız gözü değil heryerinin dışarda olması gayet olağan.
Kızım mı? Çok argo bir diliniz var, sıkıntısınız bence.Bana anlatin kızım gözü dışarda olan insan söyledir şunları yapar diyin
Orda ki deyiş şuyduKızım mı? Çok argo bir diliniz var, sıkıntısınız bence.
Kadınları süzüyorKadınları mı süzüyor ? Veya gözü kadın mı arıyor yolda ? Kendinizi net ifade edin biraz.
Sadece kadınları mı süzüyor ?Kadınları süzüyor
O zaman bariz gözü dışarıda kadınları süzüyorsaKadınları süzüyor
Ben yazarken utanıyorum süzüyor bazen öküz gibi bakiyordaSadece kadınları mı süzüyor ?
Yoksa öküz gibi bakıyor mu kadın görünce?
Saadettin teksoyun programına katılanlar kadar garipsiniz niye tek tek yazıyorsunuzKadınları süzüyor
Gözü dışarda olmasa şu soru aklınıza gelmezdi bence.Ben yazarken utanıyorum süzüyor bazen öküz gibi bakiyorda
Siz kendi konunuzu böyle tek tek yazmayınSaadettin teksoyun programına katılanlar kadar garipsiniz niye tek tek yazıyorsunuz
HaklısınızGözü dışarda olmasa şu soru aklınıza gelmezdi bence.
Siz dert nasıl anlatılır bilmiyorsunuz. Tek tek manasız cevaplar veriyorsunuz. Madem yazmayacaksınız ne diye konu açıyorsunuzSiz kendi konunuzu böyle tek tek yazmayın
abaza msn diyorum ne alaka dedi
Sanırım avukatınız gelmeden konuşmayacaksınız, zira sorgu odasında gibi tek tek cevap veriyorsunuzKadınları süzüyor
Hanımlar eşimin gözü dışarda mi değil mi anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim gözü dışarda olan erkek nasıl anlaşılır neler yapar
çevresini fazla inceliyor araba kullanırken yolda yürürken
Kadınları süzüyor
Ben yazarken utanıyorum süzüyor bazen öküz gibi bakiyorda