Eşinin dışarı çıkmasına sinirlenen var mı?

bahaneside güzelmiş ne yapacagız evlendiğin ilk zamanlar yapacak bişeyler vardı şimdi yok erkekler böyle işte evlendikten sonra seni eve kendini dışarı atıyorlar ben eşime günün nasıl geçti deyince 1kelime iyidi arkadaşıyla facede yazışırken anlata anlata bitiremiyo buda haksızlık degilmi

eşimin arkadaşlarından birinin eşi yabancı.....adam çok gezmez yani duymadım .....adam hergün çocugunu yıkar eşiyle beraber..ve saat 20.30 çocugun uyku vakti.....o çocuk uyumadan adam dışarı çıkamaz......gittiği yerde balık tutmaya gidiyor ama adam balık hastası ......hatta rahat rahat balığa gidebilmek için eşini ailesinin yanına tatile gönderdiğinde ohh çekiyor işten izin alıp 1 hafta doya doya balığa gideceğim diyor(şahsen ben istemem böyle bir şeyi eşimin düşünmesini)

ve şimdi de bir anlaşma yapmıslar sigarayı bırakırsan hafta da 2 gün çıkabılırsın demiş karısı adam sigara içmiyor:)

Son düzenleme:

öyle canım ...ne yaptın bugun işte diyorum hiçç aynı işte diyor konu kapanıyor bazen anlatsana ya dıyorum ne anlatayım her gün aynı şeyler diyip benı susturuyor....

Anlamak zor, dayanmak güç. Git onlarla yaşa madem öyle.! Ne tuhaf yaa. Gel de sinir olma

Anlamak zor, dayanmak güç. Git onlarla yaşa madem öyle.! Ne tuhaf yaa. Gel de sinir olma

hele bugünlerde akşamları bi arkadaşı var yazışıyo yarım saat 1saat ben oturuyorum öyle ot gibi gıcık oluyorum benim surat asılıyo tableti kırasım geliyo

Sonra geçiyor ama geçene kadar ne yaşadığını sadece sen ve Allah biliyor...

Evet haklısın kafayı yiyorum valla.
Ama kafayı yediğim konu nerede,kimle olmayı geçiyor.Neden ben ona bir şey demediğim halde,çık dediğim halde,o bana 1 mesajı çok görüyor oluyor.

Ama kafayı yediğim konu nerede,kimle olmayı geçiyor.Neden ben ona bir şey demediğim halde,çık dediğim halde,o bana 1 mesajı çok görüyor oluyor.

sen cık diyorsunda zaten cıkarken kimle buluşup nereye gidecegini falan söylemiyomu

öyle canım ...ne yaptın bugun işte diyorum hiçç aynı işte diyor konu kapanıyor bazen anlatsana ya dıyorum ne anlatayım her gün aynı şeyler diyip benı susturuyor....

Bunun nedenini benimki şöyle açıklamıştı: seni, iş hayatıma dahil etmek istemiyorum yani sıkılmayım, bilmeyim. Benimle sadece özel olarak görüşsün konuşsun istiyor ama zaman geliyor anlattığı da oluyor. İş muhabbetini anlayamayacağımızı düşündüklerinden de anlatmak istemeyebilirler, detayları bilmemizin bir anlamı olmadığını düşünebilirler. Ve ben az çok biliyorum neyin ne olduğunu, bir ara epey aynı işi birlikte yapmıştık. Çalışma ortamını bildiğim için sinirimden ölüyorum.

Nerede ve kiminle... Kesinlikle söylemeli. Bana söylüyor da ne oluyor ki ben öfkemden deliriyorum yinede.

hele bugünlerde akşamları bi arkadaşı var yazışıyo yarım saat 1saat ben oturuyorum öyle ot gibi gıcık oluyorum benim surat asılıyo tableti kırasım geliyo

Ah o arkadaşlar yok mu, adamı ipe götürür Kavga çıkmasın istiyorsun hatta en ufak bir sorun dahi olmasın istiyorsun ama üçüncü şahıslar sağolsun.!

Nerede ve kiminle... Kesinlikle söylemeli. Bana söylüyor da ne oluyor ki ben öfkemden deliriyorum yinede.

dışarı arkadaşıyla çıkan bir insan evdekini düşünmezki arasın burdayım şurdayım geliyom desin sen zaten evdesin o keyfine bakar arkadaşlarıyla zaten seninle vakit geçirmek istese çıkmaz benimkide çıkınca aramaz ben ararsam ancak

Benimki genelde ben aramadan aramaz :) Rahatsız etmemek için iş ve ev ortamında... Yani ben ararım

sen cık diyorsunda zaten cıkarken kimle buluşup nereye gidecegini falan söylemiyomu

Yani tabiki şunla şunlayım diyor.Şuraya gideceğiz diyor.
Ama ben mekan söylemesini istiyorum,yada mekan değiştirince söylesin.Ne biliyim yanlarına başkası gelince söylesin.

canım bir çıkmaya başlayan daha kendini durduramıyor.seninle geçirdiği vakitleri zaman kaybı gibi görmeye başlıyor.üstüne üstelik bide kendini haklı çıkarmaya çalışmaları insanı tamamen bitiriyor.işte o zaman anlayışlı olabilen bir bayan var mı acaba onu merak ediyorum.senin eşin zaten çıkmıyormuş.böyle durumlarda anlayışlı olmaya ne var ki?

Yani tabiki şunla şunlayım diyor.Şuraya gideceğiz diyor.
Ama ben mekan söylemesini istiyorum,yada mekan değiştirince söylesin.Ne biliyim yanlarına başkası gelince söylesin.

:)) mekan degiştirince yanına biri gelince.okadarda söylemez heralde canım kusura bakma komik geldi sana mesaj çekecek mesela meraba canım şuan şu mekandayım not az önce içeri mahmut geldi arkasından ahmet koşuyo :))

Aynen bu kadarı abartı :) Eee herkes kendine göre haklı dimi kızlar seviyoruz yapçak birşey yok

Hahahah yok canım o şekilde değil.
Hani şuraya geçiyoruz aşkım,şunlar şunlar var falan.
Ya ne biliyim benim sevgilimden benden bunları bekliyor,söylememi sürekli falan.Belki o yüzden bende istiyorumdur.
Ama en ağır en kötü nokta,ben evde tek başımayım sıkıntıdan ölüyorum.Ailem de yanımda değil.1 mesaj atsa sevineceğim o moddayım,1 mesaj dahi atmıyor yani.Ben o zaman delleniyorum işte.

seviyom ben ya tutmayın beni :))

bayanlar sevmesek zaten dışarı çıkmalarına sinirlenmez ve üzülmeyiz.ama burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla bu dışarı çıkma derdi her evlilikte varmış.bizde bir ara bu konu yüzünden çok kötü olmuştuk ama şükür düzeldik.o çıkmalarını azalttı bende daha anlayışlı bir hale büründüm.yeterki sevgi olsun herşey aşılır ya.Rabbim aşk kokan evlilikler nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…