Eşinin dışarı çıkmasına sinirlenen var mı?

ee 11e kadar çalışıp yinemi çıkıyo dışarı

Aynen güzelim çıkıyor.. Hergün olmasada çıkıyor hiç itiraz yok çünkü ben yanında yokum. Ve bu arkadaşları evli barklı çocuklu/ bebekli... Hepsi aynı işten ama ayrı yerdeler bir süredir ve eşleri nasıl müsaade ediyor anlamıyorum ama şahit oldum birinin kızdığına. Ayıp vallahi.

Aynen güzelim çıkıyor.. Hergün olmasada çıkıyor hiç itiraz yok çünkü ben yanında yokum. Ve bu arkadaşları evli barklı çocuklu/ bebekli... Hepsi aynı işten ama ayrı yerdeler bir süredir ve eşleri nasıl müsaade ediyor anlamıyorum ama şahit oldum birinin kızdığına. Ayıp vallahi.

şuan evli degilsin böyle evlenmeyi düşünüyorsanız eger söyleyim yanlız geceler seni bekliyo evli çocuklu adamların gece gezmelerine karşıyım ben git karınla çocugunla otur bune akşama kadar arkadaşını görmüyonmu sanki akşama kadar seni görmeyen karın

her sey dozunda oldugu surece kadın da erkekte kendı hayatınıda yasamalı bence
gunahtır adama bızım malımız mı onlar hep yanımızda durmak zorunda olsunlar
benımle konusacagı sey farklıdır arkadasıyla farklıdır
yanı her seyın yerı ayrı
guven olayını cozmek sart oncelıkle kendınıze ve esınıze

Kesinlikle dediğine katılıyorum doğrusu da o ama ben engel olamıyorum kendime. Hiç hoşlanmıyorum böyle davranmaya ama yapamıyorum :KK50: Çok fazla sahipleniyorum, bencil davranıyorum. Buraya ne yazdıysam ona da söylüyorum ama olmuyor olmuyor :KK30: :KK30: Kendime ve ona güvenim sonsuz amaa...

Eşim bile değil, sevgilim.
Akşam spordan 11-12de dönüyor eve.
Söylemesem de istemiyorum çıkmasını..:KK31:

şuan evli degilsin böyle evlenmeyi düşünüyorsanız eger söyleyim yanlız geceler seni bekliyo evli çocuklu adamların gece gezmelerine karşıyım ben git karınla çocugunla otur bune akşama kadar arkadaşını görmüyonmu sanki akşama kadar seni görmeyen karın

Eğer kısmetse hayırlısıysa evlenince de yine böyle olacağını söyledi zaten... Yani görüşmeye devam...

Çevremde ne kadar evli bayan varsa hepsi de eşlerinin akşamları dışarı çıkmasından şikayetçi.İşten geliyorlar ve iş stresini atma bahanesiyle arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorlar.hem de yine iş arkadaşlarıyla.sizce bu normal mi?ve sizlerden de bu sorunu yaşayanlar var mı?Ama şunu belirteyim işin içinde aldatma veye başka kızlarla gezmek yok.sadece erkek arkadaşlar.

ay olmaz mı ? şekil a ben ....çok dertliydim hele ki ilk zamanlar....ben evdeyim o çalışıyor ee doğal olarakta akşama kadar onu bekliyorum ..ama bizm ki yok stresliyim yok şu bu derken dışarı çıkmayı istiyor.ilk zamanlar çok sıkıntı yaşadık bu konuda baktım mutsuz oluyor pes ettim napim....dışardan da biz kadınlar eleştirirliyorz yok eşi izin vermiyor ,kılıbık diye sürekli yorumlar....

şimdi eşim;
haftada 1 gün balığa
1 gün futbola(bazen 2)
1 gün ark ları ile oyuna
2 gün mesaiye kalıyor
1 günü de bana ayırıyor(pazar,market dolaşıyoruz )
evde olduğu gün sayısı 1-2 yi geçmiyor yani......

adalet mi bu yani.....

Erkekliğin kitabını ben yazarım diyorsunuz yani :KK53:
Sizinki de iyiymiş,ama evde oturmak isteyen adamı ne gazlarsınız ki :KK1:
Ya birden testosteron patlaması yaşarsa,erkekliğin kitabını o yazmaya kalkarsa :101:

erkekle adam arasındaki fark budur zaten, benim eşim adam olduğu için gönül rahatlığı ile yapabiliyorum bunları.

Kesinlikle dediğine katılıyorum doğrusu da o ama ben engel olamıyorum kendime. Hiç hoşlanmıyorum böyle davranmaya ama yapamıyorum :KK50: Çok fazla sahipleniyorum, bencil davranıyorum. Buraya ne yazdıysam ona da söylüyorum ama olmuyor olmuyor :KK30: :KK30: Kendime ve ona güvenim sonsuz amaa...

kımı erkekler vardır bunu hep yaparlar esıne cocuuna ayırcaı zamandan hep calarlar
buna karsıyım
ama kımılerı vardr zaten herseyle ılgılenır butun sorumluluklarnı bılır ve arada cıkmak nefes almak ıster
boynum kıldan ınce boylelerıne neden olmasın kı
esımde bana bır gun bıle dememıstr oraya neden gıttın
yanı herkes sorumlulgunu kendını bılsın yeter
cook kıskanmak hos olmuo

canım sen kıskançsın aynı benim gibi.

benim çevremde görüğüm kadarıyla erkekler bu dertten çok muzdarip:KK1:..hele kadınlar hep diplerinde isteyince onlarda ters tepki yaratıp, her fırsatta kaçış gözetliyo diye düşünmekteyim..yani çalışıyosa bencede sosyal hayatı olmalı zaman zaman,aileyi ihmal etmedikten sonra yalnış bişey yapmadıktan sonra ne gibi sakıncası olablirki?iş arkadaşarıyla buluşçaklar tabi çalışırken pek sosyal hayat olmuyo çevre belli oluyo kiminle buluşsunlar:KK53: işte çalışıyolar ama sosyal hayatta sohbet ediyolar farklı ortamda bulunuyolar...bence herkesin çok aşırı olmamakla birlikte yaşam alanı olmalı..ben görüyorum ya adam halı saha maçına bile giderken burnundan getiriyorlar..birçok kadın her fırsatta gezmek istiyo yalanmı:KK1:adam işten geliyo hadi sohbet edelim dır dır dır haftasonu oluyo adam istediği kadar uyumak istiyo kadın başlıyo bi haftasonu var tüm günler evdeyim kalk gezelim:KK1:biraz anlayış şart insanlar çalışırken çok yoruluyo gördüğüm örneklerin çoğu böyle ..herkes tabiki böyle değil ...son olarak demem şu ki herkesin yaşam alanı olmalı abartmadığı yanlış yapmadığı sürece...:KK36:

yeterki güvenilcek adam olsun buna katılıyorum tabı abartmamak şartıyla..

ben sinirlenmiyorum tam tersine bazen ben diyorum arkadaşlarınla çık dışarda maç izle falan diye,
çünkü her yerede birlikte gidemeyiz,ben yalnız başıma akşam günlere gidiyorum, onunda kendine ayıracağı bazı günler olsun istiyorum,
sürekli evde veya benle gezmesi adamı sıkmaya başlar sonra herşey ters teper.

tabiki eşiyle hiç ilgilenmeyen yemeği yer yemez kendini dışarı atan adamlardan olsaydı ne düşünürdüm bilemiyorum.

ay olmaz mı ? şekil a ben ....çok dertliydim hele ki ilk zamanlar....ben evdeyim o çalışıyor ee doğal olarakta akşama kadar onu bekliyorum ..ama bizm ki yok stresliyim yok şu bu derken dışarı çıkmayı istiyor.ilk zamanlar çok sıkıntı yaşadık bu konuda baktım mutsuz oluyor pes ettim napim....dışardan da biz kadınlar eleştirirliyorz yok eşi izin vermiyor ,kılıbık diye sürekli yorumlar....

şimdi eşim;
haftada 1 gün balığa
1 gün futbola(bazen 2)
1 gün ark ları ile oyuna
2 gün mesaiye kalıyor
1 günü de bana ayırıyor(pazar,market dolaşıyoruz )
evde olduğu gün sayısı 1-2 yi geçmiyor yani......

adalet mi bu yani.....

yok daha neler asla kabul edemem ben kaçgünü dışarı ayırmış niye evlendik ozaman bekar yaşa istediğin kadar gez arkadaşlarınla

Ben sevgilimin dışarı çıkmasına başlarda çok karşıydım.Sonra zaman geçtikçe ılıman oldum.Çık tabi hayatım falan dedim.Ama çıkınca insan bir mesaj atar,şuradayım,şunlayım iyiyim der.E ben ona çık dediğim halde çıkınca bir mesaj dahi atmayınca benimde içim rahat etmiyor.Çok huzursuzlanıyorum.Güven sorunu yaşamaya başlıyorum.Sonra geçiyor tabi ama olsun.

kımı erkekler vardır bunu hep yaparlar esıne cocuuna ayırcaı zamandan hep calarlar
buna karsıyım
ama kımılerı vardr zaten herseyle ılgılenır butun sorumluluklarnı bılır ve arada cıkmak nefes almak ıster
boynum kıldan ınce boylelerıne neden olmasın kı
esımde bana bır gun bıle dememıstr oraya neden gıttın
yanı herkes sorumlulgunu kendını bılsın yeter
cook kıskanmak hos olmuo

Gerçekten herşeyle ilgilenirken benimle de ilgileniyor ihmal etmez beni. Sadece işi yoğun olduğunda konuşamayız görüşmeyiz o kadar ki normaldir bu. Bana da karışmaz gitme demez ki zaten bir yere gidemiyorum çalıştığım için.. Ama bir durum olduğunda git diye söyler durur ısrar eder ama ben her seferinde onu isterim gidemem bırakamam onu :KK14: Fazla sevgi beni hasta etçek :KK5: Kaçırtçam en sonunda o olcak..

Ben sevgilimin dışarı çıkmasına başlarda çok karşıydım.Sonra zaman geçtikçe ılıman oldum.Çık tabi hayatım falan dedim.Ama çıkınca insan bir mesaj atar,şuradayım,şunlayım iyiyim der.E ben ona çık dediğim halde çıkınca bir mesaj dahi atmayınca benimde içim rahat etmiyor.Çok huzursuzlanıyorum.Güven sorunu yaşamaya başlıyorum.Sonra geçiyor tabi ama olsun.

Sonra geçiyor ama geçene kadar ne yaşadığını sadece sen ve Allah biliyor...

evli değilim sevgilim var. dışarıya çıkmasına karışmam zaten ya vücuda ya maça ya da pese gider öyle kızlarla takılma gibi bi huyu yok olsa parçalarım !

yok daha neler asla kabul edemem ben kaçgünü dışarı ayırmış niye evlendik ozaman bekar yaşa istediğin kadar gez arkadaşlarınla

bende diyorum ama anlamıyorlar maalesef.......işin ilginç yanı aralarında evli olanlarda var yani...ama şöyle bir fark var eşim kadar çıkan var mıdır bilmiyorum..eşim bir rahatsızlık geçirdi..ailesi ile ilgili sıkıntıları yüzünden..bazen uykusunda sayıklardı.....bende onu daha fazla sıkmak istemedim,serbest bıraktım...

bahanesi şu; evde olunca ne yapıyoruz,ne yapacağız?
cvp veremiyorum.......

bende diyorum ama anlamıyorlar maalesef.......işin ilginç yanı aralarında evli olanlarda var yani...ama şöyle bir fark var eşim kadar çıkan var mıdır bilmiyorum..eşim bir rahatsızlık geçirdi..ailesi ile ilgili sıkıntıları yüzünden..bazen uykusunda sayıklardı.....bende onu daha fazla sıkmak istemedim,serbest bıraktım...

bahanesi şu; evde olunca ne yapıyoruz,ne yapacağız?
cvp veremiyorum.......

Daha bir yıllık evlisiniz Allah yardımcınız olsun.
İlerde ne der kim bilir? :KK20:

X