Eşinin dışarı çıkmasına sinirlenen var mı?

bence evliliklerde dışarı cıkma huzur bozuyorsa erkegin buna dikkat etmesi önce evdeki huzuru saglaması gerekir karın istemiyosa çıkmıcan arkadaş okadar ya huzuru dışarda bulursun yada evdeki huzuru bozarsın tercih kendilerinin

yumusak yüzlu dayanmayın bayanlar.....yoksa yuz verırsınız astar ısterler çıkmasınlar dışarı şahsen ben o korkuyu verdim ona sıkıysa abartsın bakalım...

Bende 1,5 yıllık evliyim eşimin akşam dışarı çıkmasından başka nefret ettiğim bir şey yok Allahtan her akşam çıkmıyo ama çıktığı zamanda sinirden ölüyorum :)

nasıl korkuttun peki:))

şöyle korkuttum
dedımki eger sen dışarı çıkıp benimle vakit geçirmeyi başkalarına değişirsen evde huzur bulamazsın..ve bir gün o çok ii arkadaşların gider yanından sadece ben kalırım
benimle de aranı iyi tutman senın yararınadır.
tabıkı arkadaşlarımızla vakıt gecırecegız sende bende... ama abartmadan bekarken 5 ise evlendıkten sonra 1
bu kadar ciciler

canım senin eşin anlayan cinstenmiş.bu teknik herkese aynı etkiyi bırakmaz.ama senin adına sevindim.akıllı bir kocan var :)

bence iyi bir konuşma yapmışsın bu arada böyle gezen erkeklere sinir oluyomda benimki akşamları hiç dışarı çıktıgını görmedim:))

Benim Esimde 2 ayda bir anca belki arada Arkadaslariyla takiliyor. Ama öyle disco felanmis gitmezler... ya yaslilar gibi kahvehaneye takilip okey oynarlar :) veya birinin evinde toplanip Playstation oynarlar.
Ve ben bunu yanlis bulmuyorum, dozunu kacirmadiktan sonra bir Erkegede biraz özgürlük verilmeli.
Herzaman dizinin dibinde oturmasi sacmalik bence, cünkü evde kal baskisi veya illa heryere beraber gidelim baskisi insani sogutur..
Tabi bu Kocanizin ne yapmak istedigine ve ne sIklikla yapmak istedigine de bagli birsey.

birşeyden huylandığım yok ama sinir oluyorum yinede

henüz evli değilsin aynı evde yaşamıyosunuz akşam eve gelcek diye beklentin yok.. bütün gün yalnız oturuyosun akşam yanında kocan olcak diye düşünüyosun sonra o geliyo yok iş stresi varmışta o stresi maçta atıyomuş yine evden çıkıp gidiyo evlendikten sonra değişir düşüncelerin

haklısın canım, herkesin bir yaşam alanı olmalı, ama benim eşim bana o yaşam alanını vermiyor, kendinin var ama yaşam alanı, o konuyu nasıl çözeceğiz

aware evlenince dipdibe olunca sen tüketmezsin inşallah bazı şeyleri uzaktan davulun sesi hoş gelir canım
evet canım evlilikle ilişkinin arasında dağlar kadar fark var, istersen birlikte yaşa evlilk başka bir şey, bir kere soyadın değişiyor, sigortan artık babanın değil eşinin üzerinde oluyor, evliilk başka bir şey kesinlikle, beraber yaşadığın kişi senni ailen değil ama kocan senin ailen... o yüzden evlenince birçok şey değişir mutlaka

çoooooooooooooooook haklısın canım çok....

Eşime ben yalvarıyorum git arkadaşların yanına diye.. Cidden gitmesini istiyorum arada.
Sürekli birlikte takılıcaz diye bi kural yok. Aksini istersek o zaman ters gider herşey..

Bu haftasonu da arkadaşına uğra diyorum yok adam gitmiyor. Halbuki bekarken çok görüşürdü arkadaşlarıyla :44:

'Evliyken bekar gibi davranmam ben, gezeerim ama daha az olur' demiştim eskiden.. sanırım bu lafımdan kendine de pay çıkardı..

Sizin duruma gelince demek ki çok abartıyor, haklısnız

evlilik öncesiyle sonrası arasında tabiki farklılık olur ancak ''bazı konularda'' büyük konuşmak istemem ama benim bahsettiğim şey karşılıklı olarak mantıklı şeylerdiben gezssin tozssun gelsin demiyorumki ..herkesin yaşam alanı olmalı derken eşlerin birbirini ihmal etmeden bunu yapmasından bahsetmek istedim..uzaktayız fakat birbirmizin hayatındada çok az bulunmadık anılarımız yaşanmışlıklarımız minicik değil mesela paylaşımlarınız çok fazla..kimisi olur hayatında az değil -çok bulunur fakat evlenince değişir ozaman farkı ne? bilemeyizki..ben çokk güveniyorum ama durupta asla değişmez diye artistlik yapmam yaşayıp görücez hayat bu..gece kadının dışarı çıkamıcandan bahsetmişiniz gecenin bi yarısı erkekte dışarda bulunmamalı zaten ,hadi bulundu diyelim izin versede hangi kadın gecenin yarısı dışarda bulunmak isterki?evet ben iyimser bakmaya çalışıyorum mantığımı bu yönde kullanmak istiyorum..hayatın zorluklarını evli olunca bilmek gerekmiyoki kimblir hayat ne getiricek ..hoşlanıp sevip aşık oluyoruz ve evlenicez sonra nerden belli değişmiyeceği?sadece içimizdeki hisse güvenip evliliğe adım atıyorz.. ya hislerimiz doğru ya da değil hayat işte bende bunların gayet farkındayım...sana söz evlenince tekrar yazıcam dua et evendiğim kişide değişmesinuzakta olanlar hayatınızda az bulunuyosunuz dedin çok damarıma dokunda ya okadar emek verdim

umarım ben evlenince benimkiside değişmez Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..amin inş cümlemiz mutlu oluruz

:
aware evlenince dipdibe olunca sen tüketmezsin inşallah bazı şeyleri uzaktan davulun sesi hoş gelir canım

yahu okadar dertliymişinizki bana çatıyosunuzdediiğim şey herkesin yaşam alanı olmalı abartılmadığı sürece, dip dibe herşey tüketilmemeli dedim okadarcık..davulun sesi hoş geliyo ne alaka ne dedimde arkadaş ya ..ne deseydim erkekler böyle şöylemi deseydim?anladım evlisiniz ben daha evi değilim,bazı fikirler uygulamada olmaz ama ben napayım mantık olarak bu yani düşüncemi söyledim ..evli olsaydımda fikrim bu yönde olurdu ondada diyelim eşim mantıklı olanıda yapmayor napayım kendimi mi yiyip bitereyim ya değiştirmeye çalışcam-ya alışmaya çalışçam-yada terkedicem-yada sürekli ah vah edip canım zamanımıda çalmasına izin vercem ..napayım arkadaşlar anlamadımki geldiniz üstüme yazık yaf banaiyikide evlisiniz ben değilim madem evlilier yazabilir diye başlık atın

Son düzenleme:
haklısın canım, herkesin bir yaşam alanı olmalı, ama benim eşim bana o yaşam alanını vermiyor, kendinin var ama yaşam alanı, o konuyu nasıl çözeceğiz

Allah yardımcın olsun ozaman ne diyeyimki umarım düzelir..zor bişey ne desem kabahat oluyo evli değilim anlamam ben sonra üstüme geliyolar .kocalarının hırsını benden aldılar ya

valla nerdeyse 7 buçuk ay oldu eşim ilk kez bu cumartesi bensiz annesi ve erkek kardeşiyle, kardeşi için alışveriş yapmaya gitti. Benim misafirim gelcekti bayan ondan gitmedim benim eşimin nazar değmesin öyle bi huyu yok. hatta bi keresinde 2 erkek arkıyla buluşup sinemaya gitceklerdi ben gitmek istemedim takılın erkek erkege dedim yinede beni de goturdu. sen evde yanlız kalıcan zaten tum hafta yanlızsın diye. bilm,yorum ilerde değişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…