bence evliliklerde dışarı cıkma huzur bozuyorsa erkegin buna dikkat etmesi önce evdeki huzuru saglaması gerekir karın istemiyosa çıkmıcan arkadaş okadar ya huzuru dışarda bulursun yada evdeki huzuru bozarsın tercih kendilerininbayanlar sevmesek zaten dışarı çıkmalarına sinirlenmez ve üzülmeyiz.ama burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla bu dışarı çıkma derdi her evlilikte varmış.bizde bir ara bu konu yüzünden çok kötü olmuştuk ama şükür düzeldik.o çıkmalarını azalttı bende daha anlayışlı bir hale büründüm.yeterki sevgi olsun herşey aşılır ya.Rabbim aşk kokan evlilikler nasip eylesin.
yumusak yüzlu dayanmayın bayanlar.....yoksa yuz verırsınız astar ısterler çıkmasınlar dışarı şahsen ben o korkuyu verdim ona sıkıysa abartsın bakalım...
Çevremde ne kadar evli bayan varsa hepsi de eşlerinin akşamları dışarı çıkmasından şikayetçi.İşten geliyorlar ve iş stresini atma bahanesiyle arkadaşlarıyla dışarı çıkıyorlar.hem de yine iş arkadaşlarıyla.sizce bu normal mi?ve sizlerden de bu sorunu yaşayanlar var mı?Ama şunu belirteyim işin içinde aldatma veye başka kızlarla gezmek yok.sadece erkek arkadaşlar.
nasıl korkuttun peki:))
şöyle korkuttum
dedımki eger sen dışarı çıkıp benimle vakit geçirmeyi başkalarına değişirsen evde huzur bulamazsın..ve bir gün o çok ii arkadaşların gider yanından sadece ben kalırım
benimle de aranı iyi tutman senın yararınadır.
tabıkı arkadaşlarımızla vakıt gecırecegız sende bende... ama abartmadan bekarken 5 ise evlendıkten sonra 1
bu kadar ciciler
bence iyi bir konuşma yapmışsın bu arada böyle gezen erkeklere sinir oluyomda benimki akşamları hiç dışarı çıktıgını görmedim:))şöyle korkuttum
dedımki eger sen dışarı çıkıp benimle vakit geçirmeyi başkalarına değişirsen evde huzur bulamazsın..ve bir gün o çok ii arkadaşların gider yanından sadece ben kalırım
benimle de aranı iyi tutman senın yararınadır.
tabıkı arkadaşlarımızla vakıt gecırecegız sende bende... ama abartmadan bekarken 5 ise evlendıkten sonra 1
bu kadar ciciler
benim çevremde görüğüm kadarıyla erkekler bu dertten çok muzdarip..hele kadınlar hep diplerinde isteyince onlarda ters tepki yaratıp, her fırsatta kaçış gözetliyo diye düşünmekteyim..yani çalışıyosa bencede sosyal hayatı olmalı zaman zaman,aileyi ihmal etmedikten sonra yalnış bişey yapmadıktan sonra ne gibi sakıncası olablirki?iş arkadaşarıyla buluşçaklar tabi çalışırken pek sosyal hayat olmuyo çevre belli oluyo kiminle buluşsunlar işte çalışıyolar ama sosyal hayatta sohbet ediyolar farklı ortamda bulunuyolar...bence herkesin çok aşırı olmamakla birlikte yaşam alanı olmalı..ben görüyorum ya adam halı saha maçına bile giderken burnundan getiriyorlar..birçok kadın her fırsatta gezmek istiyo yalanmı adam işten geliyo hadi sohbet edelim dır dır dır haftasonu oluyo adam istediği kadar uyumak istiyo kadın başlıyo bi haftasonu var tüm günler evdeyim kalk gezelim biraz anlayış şart insanlar çalışırken çok yoruluyo gördüğüm örneklerin çoğu böyle ..herkes tabiki böyle değil ...son olarak demem şu ki herkesin yaşam alanı olmalı abartmadığı yanlış yapmadığı sürece...
benim çevremde görüğüm kadarıyla erkekler bu dertten çok muzdarip..hele kadınlar hep diplerinde isteyince onlarda ters tepki yaratıp, her fırsatta kaçış gözetliyo diye düşünmekteyim..yani çalışıyosa bencede sosyal hayatı olmalı zaman zaman,aileyi ihmal etmedikten sonra yalnış bişey yapmadıktan sonra ne gibi sakıncası olablirki?iş arkadaşarıyla buluşçaklar tabi çalışırken pek sosyal hayat olmuyo çevre belli oluyo kiminle buluşsunlar işte çalışıyolar ama sosyal hayatta sohbet ediyolar farklı ortamda bulunuyolar...bence herkesin çok aşırı olmamakla birlikte yaşam alanı olmalı..ben görüyorum ya adam halı saha maçına bile giderken burnundan getiriyorlar..birçok kadın her fırsatta gezmek istiyo yalanmı adam işten geliyo hadi sohbet edelim dır dır dır haftasonu oluyo adam istediği kadar uyumak istiyo kadın başlıyo bi haftasonu var tüm günler evdeyim kalk gezelim biraz anlayış şart insanlar çalışırken çok yoruluyo gördüğüm örneklerin çoğu böyle ..herkes tabiki böyle değil ...son olarak demem şu ki herkesin yaşam alanı olmalı abartmadığı yanlış yapmadığı sürece...
yumusak yüzlu dayanmayın bayanlar.....yoksa yuz verırsınız astar ısterler çıkmasınlar dışarı şahsen ben o korkuyu verdim ona sıkıysa abartsın bakalım...
evet canım evlilikle ilişkinin arasında dağlar kadar fark var, istersen birlikte yaşa evlilk başka bir şey, bir kere soyadın değişiyor, sigortan artık babanın değil eşinin üzerinde oluyor, evliilk başka bir şey kesinlikle, beraber yaşadığın kişi senni ailen değil ama kocan senin ailen... o yüzden evlenince birçok şey değişir mutlakaaware evlenince dipdibe olunca sen tüketmezsin inşallah bazı şeyleri uzaktan davulun sesi hoş gelir canım
Aware Henüz haftalık rutin kaynana ziyaretleri yapmadı, kocası maça gidince evde yalnız kalmadı( çoğu kadın gece dışarı çıkamaz , izin vermez kocalarımız) , henüz çocuğu olmadı , henüz uykusuz işe gitmedi , henüz ... henüz ... henüz Evlilik öncesiyle sonrası arasında dünya kadar fark vardır. Hele uzakta olanlar için birbirinizin hayatında okadar az bulunuyorsunuz ki .... Akşamları eve yorgun argın gelip yemek , bulaşık , çocukla uğraşıp hala gezme derdinde olan bir kocaya sahip olunca tekrar yorum yapın lütfen :) çooook iyimser olduğunuzu ve evliliğin zorluklarının farkında olmadığınızı o gün anlayacaksınız.
nasıl verdin o korkuyu arkadaşım,bana da anlat yaaa
Aware Henüz haftalık rutin kaynana ziyaretleri yapmadı, kocası maça gidince evde yalnız kalmadı( çoğu kadın gece dışarı çıkamaz , izin vermez kocalarımız) , henüz çocuğu olmadı , henüz uykusuz işe gitmedi , henüz ... henüz ... henüz Evlilik öncesiyle sonrası arasında dünya kadar fark vardır. Hele uzakta olanlar için birbirinizin hayatında okadar az bulunuyorsunuz ki .... Akşamları eve yorgun argın gelip yemek , bulaşık , çocukla uğraşıp hala gezme derdinde olan bir kocaya sahip olunca tekrar yorum yapın lütfen :) çooook iyimser olduğunuzu ve evliliğin zorluklarının farkında olmadığınızı o gün anlayacaksınız.
bende 3 sene ayrı şehirler de nişanlı kaldık.ozamanlar çok rahattık yani kavgamız felan olmazdı.ancak evlenince durum değişti.hep dışarı çıkmak istemesi sürekli maçları,hamamlara gitmeleri,çermik sefaları falan sıkmıştı artık beni.bu konu yüzünden çok zor günlerimiz oldu.ama şimdi iyiyiz Allaha şükür.kendisi de kabul ediyor abarttığını.
neden evli olduğunu anlayışlı bir bayansın eşinle nasıl geçindiğini merak ettiğim için sordum.evli olmasanda yazdıklarından mutluluk kokusu alıyorum.mutluluğun daim olur inşaallah canım.
aware evlenince dipdibe olunca sen tüketmezsin inşallah bazı şeyleri uzaktan davulun sesi hoş gelir canım
haklısın canım, herkesin bir yaşam alanı olmalı, ama benim eşim bana o yaşam alanını vermiyor, kendinin var ama yaşam alanı, o konuyu nasıl çözeceğiz