Bu arada,kadınlığını kullanmak diye bir tabir vardır.Nedir mesela,eşine cilve yaparsın,başbaşa olsaydık şöyle olurdu böyle olurdu diye özendirirsin.Şunları giyerdim,seni böyle karşılardım,salonda yapardık vs...Bazı geceler hayır dersin,duyulur,çekinirim.Kendi evimizde olsak,canımız istediği zaman,canımız istediği yerde sevişiriz.
bir şey daha var.konu sahibi,birlikte yaşamayı kendi isteyerek evleniyor ve 1 aylık evli.demekki evlenir evlenmez,daha ortada göze gözüken sorun olmadan eşine ayrılma konuşmaları yapmaya başlamış.belliki kendi annesini de böyle ikna etmiş.evleneyim hemen ayrılırım diye.yoksa bu devirde hangi anne kızının kaynana yanına evlenmesini ister.
büyük konuşmayayım ama kesinlikle gelinle aynı evde yaşamak istemem.huzurum özür olsun istemem.gelinin trip ve kaprislerini de çekmek istemem.karı-koca çalışsınlar geçinsinler.istedikleri gibi yaşasınlşar
senin adına çok üzüldüm..ama yarının neler getireceği hiç belli olmaz..daha güzel günler seni bekliyordur belki...sabret birazdaha..
ama sabrederkende kimseye boyun eğme..çalışma konusunu diret..evde her işe el atma..herkes üzerine düşen görevi yapsın..
ve sakın hamile kalma..eğer çocuk olursa bu parayla çocukmu bakıcaz evmi yapıcaz denir ve asla eviniz ayrılmaz...
kaynananın seni istememesi için elinden geleni yap..bıksın senden...müziğin sesini sonuna kadar açıp dinleyebilirsin mesela...
evde yüksek sesle şarkılar söyleyebilirsin..o yaştakilerin kafası götürmez böylke şeyleri..
arkadaşlarını teyzeni bacını komşunu eve çağırıp sohbetler edebilirsin..hatta hergün birini çağır..istemezsede ben misafir ağırlamayı seviyorum de...
şarkı dinlemene ve söylemene tepki gösterirse ben daha 22 yaşındayım şarkı söylememedemi karışacaksın de..
bulaşıkları beklet bir saat sonra yıka...
yemeklerin tuzunu çok at...
bir odanın tozunu alıyorsan diğerini almayı unut..
elinden her iş gelmesin..beceriksiz ol..
sen onları bir eli yağda bir eli balda yaparsan
evi biraz zor ayırırlar..
senin adına çok üzüldüm..ama yarının neler getireceği hiç belli olmaz..daha güzel günler seni bekliyordur belki...sabret birazdaha..
ama sabrederkende kimseye boyun eğme..çalışma konusunu diret..evde her işe el atma..herkes üzerine düşen görevi yapsın..
ve sakın hamile kalma..eğer çocuk olursa bu parayla çocukmu bakıcaz evmi yapıcaz denir ve asla eviniz ayrılmaz...
kaynananın seni istememesi için elinden geleni yap..bıksın senden...müziğin sesini sonuna kadar açıp dinleyebilirsin mesela...
evde yüksek sesle şarkılar söyleyebilirsin..o yaştakilerin kafası götürmez böylke şeyleri..
arkadaşlarını teyzeni bacını komşunu eve çağırıp sohbetler edebilirsin..hatta hergün birini çağır..istemezsede ben misafir ağırlamayı seviyorum de...
şarkı dinlemene ve söylemene tepki gösterirse ben daha 22 yaşındayım şarkı söylememedemi karışacaksın de..
bulaşıkları beklet bir saat sonra yıka...
yemeklerin tuzunu çok at...
bir odanın tozunu alıyorsan diğerini almayı unut..
elinden her iş gelmesin..beceriksiz ol..
sen onları bir eli yağda bir eli balda yaparsan
evi biraz zor ayırırlar..
iyi hos demıssın de.. yarn oburgun 900 lıra maasla ayrı eve cıktıklarında bı de cocuk oldugunda gecım sıkıntısı basladıgına sex cok aklına gelır dımı? o zaman evın her yerın onlarn olur ama heves olmaz.. yanlıs dusunceler kusura bakmayn hıc katılmıyorum.. cok yanlıs akıl vermıssınız.. bu soyledıklerınız kesın huzursuzluk sebebı bence..
parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.