parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.
evet kesınlıkle katılıyorum
cocugu kaynanan kendı yapmıs gıbı sahıplenır sen uzerıne daha cok hızmetcılık yapmaya baslarsın
ne yap et calısmaya ıkna et
900 lıra maası bırıktırıp ev almaya kalksanız 10 senede cıkamazsınız ordan
ben cok duydum ve okudum 6 ay 1 sene dıye yerlesıpte 10 yada 12 senede ancak kendı evıne cıkanları
felaket tellallıgı yapmak ıstemıyorum ama yazık genclıgıne
çürütme
hemen coumler üretmeye basla
Kayınvaliden çocuğunla oynar,sende ev işi yaparsın canım.
O zamanda çocuğuma kendi çocuğu gibi davranıyo,ben bakımını yapıyorum o oynuyo çocukla kafayı yiycem diye konu açarsın.
Lütfen artık biraz büyük sözü dinle.
Evlenirken bir odam olsun yeter demişsin gördün diymi başına gelenleri.
Daha beterini yaşamak istemiyorsan,ve onlara iyice bağımlı hale gelmek istemiyorsan sakın çocuk yapma.
Allah yardımcın olsun.zor çok zor aynı ewde..ben eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzağım özlem çekiyorum kendi ailemeama biyandanda iyi diorum uzak olmak eşimin ailesine.gerçi bi kötülüklerini görmedim ama kalmaya gittiğimde muhakkak pürüz çıkıyo bide aynı ewde sürekli hiç yapamam .insan rahat edemez istediği gibi hareket edemez çok zor benimde sana tavsiyem bir an önce eşinle ayrı bi ewe çıkman bak nasıl rahatlıcaksınız tabi bu arada bi işe girmen gerekir hayat zor kolaylaştırmak bizim elimizde şansın açık olsun:)
parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.
eşin kendisine güvenmediği için kirayla uğraşamam diyor. nasıl olsa ailesinin yanında olan sensın, ileride annesini şikyet etmeye başladığın zaman direk annesini haklı görecek.
'' sen de şunu yapmıyor muşşsun, bunu etiyor muşşun '' diye bahaneler üretecek.
para biriktirmek zor , kaldı ki, 900 neye yeter.ayda bir 900? kendını kandırma bence.
o 22 hep öyle kalacağından emın olabilirsin.
eşin zora gelemedı için kiraya çıkmak istemıyor.aradan 5 yıl geçtiği zaman bile hesabında 22 olacak , belkıde azalır.
çünkü eşin ayrı bir ev nıyetınde değil.
kusura bakma canım, hissettiklerimi söyledım.
Çocuk istiyorlarsa ayrı evi şart koş!! Sen yap doğuma kadar ayarlarız falan derlerse kabul etme..Bak canım ayrı eve çıkmadan çocuk yaparsan yanarsın..Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildiğimiz vardır.Daha geçen gün bir konu vardı çocuğum kaynanama anne diyecek diye..
çok şanslısın canım evinin tadını çıkar gıptayla bakıyorum ayrı yaşayanlara
bizim apartmanda 3 tane yeni gelin var benle yaşıtlar hepsinin düzeni var ayrı
bitek ben böyleyim çok ağırıma gidiyor
bende duydum canım bunları
malesef bişeyler yapmam lazım ama kimsenin desteği yok üstümde kaynanam diyoki az zaman geçsin izin verir şimdi daha çok yenisiniz diyo ..işe girmeme kadında karşı çıksaydı çok fena patlardım ..onu deyince biraz rahatladım
çocuk meselesini düşünücem canım ama benim tek korkum pkos işte
eğer pkos olmasaydım asla ve asla yapmazdım..korunurdum ..ama yined düşünücem eşimle konuşucam bunu...
Canım zor ama sabredeceksin içinden sürekli dualar oku sakinleştirir seni bol bol dua et 22bin varmıs sabret belki biryerlerden bir para cıkar bunların hic tarlası bagı yokmu? Birde sunu dene bak bana da tavsiye ettiler biraz daha iyiym Kafana hiçbişeyi takma bunların ne derlerse desınler dediğim gibi süpürüyosan silme. Halı malı cıkarır bısyler cıkarırsa belim agrıyo de böbreklerm sancılanıyo de suya giremem fln de.. Ben üstelik kaçarak evlendım başlarda cok agladım zor zırladım sabrettım annem daha yenı yenı affetmeye basladı benı cocugumz da olucak sımdı başlarda keşke evlenmeseydım dıyordum cok pısmandm ama sımdı ıyıyım sukur esım bazen bagrp cagrıyo aglıyorum psman oluyorum ama gene gonlumu alıyo napalm boşancak değiliz seviyoruz değilmi?? katlancaz yada katlanıyo gıbı yapıcaz esının yanında cok cok ıyı davran onlara bısey olursa lafını esırgeme ama tatlılıkla soyle yoruldum de gorumcene buyuk mu bılmıyorum ama bıraz yardımcı olurmusunz de ben toz alsam sen yemek yapsan olrmu de
Kaynanana anne gozuyle bakmayı dene kayınbabanıda baban yerıne koy baban hasta ona ayrı yemek yapıyosun annen iş yapmıyo aklı eskıye gıdıyo dusun kaynananı onceden gelın oturmazmış bıle yerınde mesela sonucta onların ekmeklerını yıyosun canım bırazcık yakın davranmaya calıs yagla balla zor ama dene onlarda esının annesı babası napcan :44:
ve en önemlisi o biriktirdiğiniz 22 binlirayı sakın eşinin ailesine yedirme.Olurda görümcen evlenmeye kalkar ,araba almak ,dükkan açmak isterler.Nasılsa aynı evdeyiz diye oğluna söylerler. Sakın elinizdekinden de olmayın .Şimdi dokunmuyolar maaşınıza ama ilerde ona güvenip bi harcama yapmak isterler ve bahaneleride burda oturuyosunuz yiyip içiyosunuzne ihtiyacınız var gibi olabilir.Bunu da kulağına küpe et
canım sendemi beraber oturuyorsun
bazen öle yapmsys çslışıyorum ama olmuyor yapamıyorum buz gibi olmuşum bikere
bide kaynanamla samimi oldukça üstüme gelio gibi gelio bana
böle ağırdan satınca ii oluyo
ama sevmedende olmuyor