eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

Tatlım senin problemin dağı aşmış çözüm eşin ve ailende değil , çözüm babaocağında umarım baban annen anlayışlıdır.Ailenle konuş,büyükler kendi aralarında konuşssunlar,eşin ve ailesi hala eve çıkma konusunda direnirlerse babaocağına dön ve yeni eve çıkıncaya kadar da geri dönme,unutma kozlar her zaman kadının elindedir.Yalnız bu işe ailenle başla dediğim gibi onlar kendi arasında halletmeye çalışssın terslik çıkarsa kapıyı yüzlerine kapa veçık ailenin yanına 1-2 ay süre tanı baktınki yanaşmıyorlar boşanma davası açmada gecikme el mi yaman elmi yaman:KK51:

boşanma davası mı:KK43:
daha bir aylık evliyken ....
gitmeyi düşündüm ama ailem yıkılır...zaten sabret diyolar...kendin seçtin bu yolu diyolar
babam başka türlü ev alamassınız diyor kirada para birikmez diyor annem kızıyor bana pek bi desteğim yok yani
sadece akıl veriyolar sabret kazanan sen olcan diyolar

arkadaşlar ben siteye eşimden gizli üye oldum bende msn yok onunkiyle oldum e postalarıda işaretlemedim gelmesin okumasın diye
bi sorn olmaz dimi başka
yinede gelmez inşallah eposta
ozaman anlar kötü olur yazdıklarmı görür

Hadi kaynanan anlamıyor int. falan da kocan da mı izin vermiyor??? :KK53: Kendi mail adresini al canım eşin de int girdiğini bilse ne olur?! Bir süre sonra odasına kapanıyor gizli gizli ne yapıyor bu kız demesinler...En azından eşin bilse olmaz mı.. :KK14:

canım nerde y asıyorsunuz bılmıyorum ama 900 tl ıle ayrı eve sakın cıkmayın maddi problemler baslar bu seferde ondan huzurun kalmaz kredi kartlarına batarsınız. en mantıklısı bi işe girmene ikna etmek gibi görünüyor baska cözüm yok gibi

canım 1 aylık gelin olarak bu kadar sıkılmış olman cok üzücü cidden..ama şuda bir gerçek kaynananla aynı evde yaşamayı kabul etmen çok yanlış. rahat rahat kocanla vakit geçiremeyeceğini, onlara da hizmet etmen gerekeceğin ve birçok şeyine karışacaklarını bile bile lades dedin. dur daha sadece 1 aylık gelinsin bak daha neler görüceksin. öncelikle şu bir gerçek ki ev ev üstüne olmaz. eğer maddi durumunuz evlenmeye müsait değildi -ki zaten yaşlarınız çok çok genç- 1 2 sene daha sabredip kendi evinize çıkıp bu ilk aylarınızı daha mutlu yaşayabilirdiniz. yani aceleye gerek yoktu.

bir de bir arkadaşa daha aynı yorumu yaptım gene aynı şeyi söyleyeceğim. ya bu aileler kızlarının kaynanalarıyla yaşamalarına neden ses cıkarmazlar ya.ailen nasıl eşinin ailesinle yaşama fikrini kabul etti anlamıyorum. böyle sorunların olabileceğini ve senin üzülebileceğini hadi sen görmedin ama ailen nasıl sesini çıkartmadı. kaç kişi memnunki kaynanasının evinde yaşamaktan.tekrar söylüyorum kaç kişi var kaynanasıyla sorunsuz ya da gayet her istediğini yapıp kaynanasının evinde rahat rahat takılan. evlilik adı altında ''sülalece yaşamak'' bu.

bana kızma canım ama onlarla birlikte yaşadığın sürece hem rahat olamayacaksın hemde bu güzel günlerini böyle geçireceksin mecbur :KK50:

keşke evlenmeseydim bekleyseydim diyorm zaten
bile bile lades in ta kendisi bu canım
yaktım kendimi
kimseyi dinlemedim
kaynanam keşke nişanlıyken bari caysaydın ayrırdık dedi geçende kiraya çıkcam diyince
ama ozamanda eşimin yüzünden ayrı evin lafnı yapamıyodum
çünkü nişanlanalım diye baskı yaptım ona durumum yok dedi az daha biriktirim dedi maaşım yükselsin kiraya çıkarız dedi
ne kirası dedim bir dururm bir oda yeter bana senle dedim mal kafam şimdidide eşim bunları hatırlatıyor

Hadi kaynanan anlamıyor int. falan da kocan da mı izin vermiyor??? :KK53: Kendi mail adresini al canım eşin de int girdiğini bilse ne olur?! Bir süre sonra odasına kapanıyor gizli gizli ne yapıyor bu kız demesinler...En azından eşin bilse olmaz mı.. :KK14:

bende öle demesinden korkuyom eşim hiçbiyere üye olmamı istemiyordu güya kafam karışırmış
halbuki bilmio ben negüzel içimi döküyorm ve bana yol gösteriyosunuz onu da anlamıo işte...desem şimdi pc yi alır mı ki eimden..korkuyom demeye

cnm içerde kaynatam uzanmış bi şekilde yatarekn ben oraya gitmek istemiyorum yaa içimden gelmio .açıyo eşimle ikisi maçı izliyolar...bende napim yanlarında ..leptptan dizimi izliom ..diyorum bazen ben dizi izlemeye gidiom diyom ne düşünüyolar bilmiyorum ama..mutfakta da tv var ..kaynanam burda izle dedi sandalyenin üstüne çakılıp tv izlemeyide hiç sevmem ....astalık konusunu uygulucam da ozamanda hep hasta falan derer die kendimi kötü hissediyom cnm..zaten kadın hep hasta bide ben deyince nebilim tuhaf

:)) Hasta kaynananın hasta gelini olursun.. :)))) Canım her dakika söyleme çok bunaldığında söyle..bu arada üyelikte maili kapadıysan bir doğum gününde gelebilir..bana da hiç mail gelmiyordu doğum günümde geldi..

Kaynatan senin yanında uzanıyorsa bu onun ayıbı...benim kaynatam kendi çocuklarının yanında bile salonda uzanmaz,odasına gider.

çocuk olunca çocğa bakıom bahanesiyle işlerden biraz kurtulurdum
çocuk özlemi de çok var içimde yaaa
neden biliyomusunuz 18 yaşıman beri pkosla uğraşıyorum çocuk yaşlarda çocuğumun zor geleceğini doktorlardan duymak bende çocuk özlemi oluşturdu

neden biliyomusunuz 18 yaşıman beri pkosla uğraşıyorum çocuk yaşlarda çocuğumun zor geleceğini doktorlardan duymak bende çocuk özlemi oluşturdu

bence kendi evinize taşınmadan çocuk düşünme.
hata üzerine hata yapmış olursun.

Son düzenleme:
keşke evlenmeseydim bekleyseydim diyorm zaten
bile bile lades in ta kendisi bu canım
yaktım kendimi
kimseyi dinlemedim
kaynanam keşke nişanlıyken bari caysaydın ayrırdık dedi geçende kiraya çıkcam diyince
ama ozamanda eşimin yüzünden ayrı evin lafnı yapamıyodum
çünkü nişanlanalım diye baskı yaptım ona durumum yok dedi az daha biriktirim dedi maaşım yükselsin kiraya çıkarız dedi
ne kirası dedim bir dururm bir oda yeter bana senle dedim mal kafam şimdidide eşim bunları hatırlatıyor
:KK14:seni gayet iyi anlamışım.evleneyim de ne olursa olsun demişsin,şimdi zor geliyor:KK34:
aynı eve evlenip anne evindeki gibi yan gelip yatacağını mı düşündün:44:

yada aman bu şekilde evleneyim de sonra kocamı ikna eder çıkarım diye mi düşündün:26:

galiba 2. şık olmuş,1 aydır eşinle ev ayırmayı konuştuğuna göre:KK34:

şükret ki maaşınıza dokunmuyorlar.maaşınızı da alabilirlerdi:KK14:

:)) Hasta kaynananın hasta gelini olursun.. :)))) Canım her dakika söyleme çok bunaldığında söyle..bu arada üyelikte maili kapadıysan bir doğum gününde gelebilir..bana da hiç mail gelmiyordu doğum günümde geldi..

Kaynatan senin yanında uzanıyorsa bu onun ayıbı...benim kaynatam kendi çocuklarının yanında bile salonda uzanmaz,odasına gider.

evet onun ayıbı gerçi toplanıo edio ama yinede yarı yatar vaziyette yapısı öle heralde kardeşlerine falan gittiğimizdede öle illaki uzanıyo
hasta kaynana hasta gelin olma istemiyorum işte:)
ona benzemek istemiyorum
herkez gülüo ona senin başka lafın yokmu dye

Son düzenleme:
valla şu kk dan sonra aşk işlerinden iyice soğudum.aşkına kavuşmak için yandın tutuştun da ne oldu?hizmetçi oldun eşini birkaç saat ancak görüyorsun o da yanında kaynana kaynata promosyonu ile.bu durum herkese örnek olsun.

ama sen şimdi yine bir hata peşindesin.bu sefer de çocuk yapayım diyorsun korunmuyorsun hastayım diye.hasta olabilirsin ama belli olmaz ya hamile kalırsan.o zaman git buşlaşık yıka diyecek kv.bulaşık bitince sen yorgun bir şekilde yanına geleceksin bir oh demeden çocuğunu atacak kucağına.millet çouk görmeye gelecek bir de onlara hizmet.kvlideler çocukdan sonra evrimini tatmamlayıp en vahşi hallerini alırlar.bu sefer başlayacak millete "bizim gelinin sütü yetmiyor,baksana çocuk ne kadar zayıf..."çocuk ne kadar normal olsa da hiç beğenmeyecek sürekli konuşacak.asıl o zaman çıldırtacak bu daha ne ki...ayrıca elin onlara daha mahkum olacak öyle çekip gitmek çocukla kolay olmayacak.kaderine daha razı olman gerekecek.

sen yine de korun sonra yine ah vah etmemek için.

bende öle demesinden korkuyom eşim hiçbiyere üye olmamı istemiyordu güya kafam karışırmış
halbuki bilmio ben negüzel içimi döküyorm ve bana yol gösteriyosunuz onu da anlamıo işte...desem şimdi pc yi alır mı ki eimden..korkuyom demeye

Canım o zaman sen bilirsin,söyleme...çalışman lazım yaa... En azından kafan dağılır,rahat edersin... :KK14:

Allah yardımcın olsun..

öncelikle eşinin ev almaya ve ayrı yaşamaya hazırladığını düşünmüyorum. o ailesinden ayrılmak düzenini bozmak istemiyor. bugünlerde ev almak için para biriktiriyorum diyerek seni avutuyor ama zaman geçtikçe bu iş mecburiyete biner ve senin hizmetçilik hayatın devam eder. sanırım küçük bir yerde yaşıyorsunuz. oralarda ev kiraları ucuz olabilir ayrı eve çıkma isteğini özel yolları kullanarak belirtmeye çalış. altın falan varsa aile desteği alacaksanız ev almaya zorla. eğer bu iki seçenekte olmuyorsa senin çalışmaya başlaman lazım hem uzun süre eve gelmezsin hemde para biriktirirsin. açıkçası herşey eşinde bitiyor o isterse birşekilde ayrılırsınız. kaynatan ve kaynana da birşey diyemiyeceğim kendi evlerinde rahatça yaşamak varken ne diye gelini eve getirip düzenlerini bozuyorlar (kendi açılarından düşününce) hizmetçi almaya çok meraklılarmış.. vee en büyük hatayı sen yapmışsın o kadar millette görmüşsündür kaynana ile aynı evde oturmanın zorluklarını neden bunu kabul ettin mecburmuydun

valla şu kk dan sonra aşk işlerinden iyice soğudum.aşkına kavuşmak için yandın tutuştun da ne oldu?hizmetçi oldun eşini birkaç saat ancak görüyorsun o da yanında kaynana kaynata promosyonu ile.bu durum herkese örnek olsun.

ama sen şimdi yine bir hata peşindesin.bu sefer de çocuk yapayım diyorsun korunmuyorsun hastayım diye.hasta olabilirsin ama belli olmaz ya hamile kalırsan.o zaman git buşlaşık yıka diyecek kv.bulaşık bitince sen yorgun bir şekilde yanına geleceksin bir oh demeden çocuğunu atacak kucağına.millet çouk görmeye gelecek bir de onlara hizmet.kvlideler çocukdan sonra evrimini tatmamlayıp en vahşi hallerini alırlar.bu sefer başlayacak millete "bizim gelinin sütü yetmiyor,baksana çocuk ne kadar zayıf..."çocuk ne kadar normal olsa da hiç beğenmeyecek sürekli konuşacak.asıl o zaman çıldırtacak bu daha ne ki...ayrıca elin onlara daha mahkum olacak öyle çekip gitmek çocukla kolay olmayacak.kaderine daha razı olman gerekecek.

sen yine de korun sonra yine ah vah etmemek için.

canım orası öylede
ya olmassa
o daha acı değilmi

bence kendi evinize taşınmadan çocuk düşünme.
hata üzerine hata yapmış olursun.

evet kesınlıkle katılıyorum
cocugu kaynanan kendı yapmıs gıbı sahıplenır sen uzerıne daha cok hızmetcılık yapmaya baslarsın

ne yap et calısmaya ıkna et
900 lıra maası bırıktırıp ev almaya kalksanız 10 senede cıkamazsınız ordan

ben cok duydum ve okudum 6 ay 1 sene dıye yerlesıpte 10 yada 12 senede ancak kendı evıne cıkanları

felaket tellallıgı yapmak ıstemıyorum ama yazık genclıgıne
çürütme

hemen coumler üretmeye basla

Kayınvaliden çocuğunla oynar,sende ev işi yaparsın canım.:KK19:
O zamanda çocuğuma kendi çocuğu gibi davranıyo,ben bakımını yapıyorum o oynuyo çocukla kafayı yiycem diye konu açarsın.
Lütfen artık biraz büyük sözü dinle.
Evlenirken bir odam olsun yeter demişsin gördün diymi başına gelenleri.
Daha beterini yaşamak istemiyorsan,ve onlara iyice bağımlı hale gelmek istemiyorsan sakın çocuk yapma.

öncelikle eşinin ev almaya ve ayrı yaşamaya hazırladığını düşünmüyorum. o ailesinden ayrılmak düzenini bozmak istemiyor. bugünlerde ev almak için para biriktiriyorum diyerek seni avutuyor ama zaman geçtikçe bu iş mecburiyete biner ve senin hizmetçilik hayatın devam eder. sanırım küçük bir yerde yaşıyorsunuz. oralarda ev kiraları ucuz olabilir ayrı eve çıkma isteğini özel yolları kullanarak belirtmeye çalış. altın falan varsa aile desteği alacaksanız ev almaya zorla. eğer bu iki seçenekte olmuyorsa senin çalışmaya başlaman lazım hem uzun süre eve gelmezsin hemde para biriktirirsin. açıkçası herşey eşinde bitiyor o isterse birşekilde ayrılırsınız. kaynatan ve kaynana da birşey diyemiyeceğim kendi evlerinde rahatça yaşamak varken ne diye gelini eve getirip düzenlerini bozuyorlar (kendi açılarından düşününce) hizmetçi almaya çok meraklılarmış.. vee en büyük hatayı sen yapmışsın o kadar millette görmüşsündür kaynana ile aynı evde oturmanın zorluklarını neden bunu kabul ettin mecburmuydun

parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.

evet kesınlıkle katılıyorum
cocugu kaynanan kendı yapmıs gıbı sahıplenır sen uzerıne daha cok hızmetcılık yapmaya baslarsın

ne yap et calısmaya ıkna et
900 lıra maası bırıktırıp ev almaya kalksanız 10 senede cıkamazsınız ordan

ben cok duydum ve okudum 6 ay 1 sene dıye yerlesıpte 10 yada 12 senede ancak kendı evıne cıkanları

felaket tellallıgı yapmak ıstemıyorum ama yazık genclıgıne
çürütme

hemen coumler üretmeye basla

evet aynen öyle canım.çocuk savaşın ortasında büyür,,,zaten yenı evlı arkadaş kaynana dırdırı başlar yakında.
çocuğun bazı şeyleriyle ilgilenmek ister, kuşak farkı olduğundan dolayı ortalık karışır.her türlü olmaz.kabul etmek veya susmayı bilmek lazım, ancak bu şekilde aynı evde yaşlanırsınız.

Allah yardımcın olsun.zor çok zor aynı ewde..ben eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzağım özlem çekiyorum kendi aileme:KK43: ama biyandanda iyi diorum uzak olmak eşimin ailesine.gerçi bi kötülüklerini görmedim ama kalmaya gittiğimde muhakkak pürüz çıkıyo bide aynı ewde sürekli hiç yapamam .insan rahat edemez istediği gibi hareket edemez çok zor benimde sana tavsiyem bir an önce eşinle ayrı bi ewe çıkman bak nasıl rahatlıcaksınız tabi bu arada bi işe girmen gerekir hayat zor kolaylaştırmak bizim elimizde şansın açık olsun:)

X