eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.

ne söylemeliyim canım bu hayatta başımıza gelenler aslında bizim tercihlerimiz kimsenin kimseye birşey yaptığı yok. sen tercih ettin ve sen çekiyorssun inşallah en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursun..

evet kesınlıkle katılıyorum
cocugu kaynanan kendı yapmıs gıbı sahıplenır sen uzerıne daha cok hızmetcılık yapmaya baslarsın

ne yap et calısmaya ıkna et
900 lıra maası bırıktırıp ev almaya kalksanız 10 senede cıkamazsınız ordan

ben cok duydum ve okudum 6 ay 1 sene dıye yerlesıpte 10 yada 12 senede ancak kendı evıne cıkanları

felaket tellallıgı yapmak ıstemıyorum ama yazık genclıgıne
çürütme

hemen coumler üretmeye basla

bende duydum canım bunları
malesef bişeyler yapmam lazım ama kimsenin desteği yok üstümde kaynanam diyoki az zaman geçsin izin verir şimdi daha çok yenisiniz diyo ..işe girmeme kadında karşı çıksaydı çok fena patlardım ..onu deyince biraz rahatladım
Kayınvaliden çocuğunla oynar,sende ev işi yaparsın canım.:KK19:
O zamanda çocuğuma kendi çocuğu gibi davranıyo,ben bakımını yapıyorum o oynuyo çocukla kafayı yiycem diye konu açarsın.
Lütfen artık biraz büyük sözü dinle.
Evlenirken bir odam olsun yeter demişsin gördün diymi başına gelenleri.
Daha beterini yaşamak istemiyorsan,ve onlara iyice bağımlı hale gelmek istemiyorsan sakın çocuk yapma.

çocuk meselesini düşünücem canım ama benim tek korkum pkos işte
eğer pkos olmasaydım asla ve asla yapmazdım..korunurdum ..ama yined düşünücem eşimle konuşucam bunu...

Allah yardımcın olsun.zor çok zor aynı ewde..ben eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzağım özlem çekiyorum kendi aileme:KK43: ama biyandanda iyi diorum uzak olmak eşimin ailesine.gerçi bi kötülüklerini görmedim ama kalmaya gittiğimde muhakkak pürüz çıkıyo bide aynı ewde sürekli hiç yapamam .insan rahat edemez istediği gibi hareket edemez çok zor benimde sana tavsiyem bir an önce eşinle ayrı bi ewe çıkman bak nasıl rahatlıcaksınız tabi bu arada bi işe girmen gerekir hayat zor kolaylaştırmak bizim elimizde şansın açık olsun:)

çok şanslısın canım evinin tadını çıkar gıptayla bakıyorum ayrı yaşayanlara
bizim apartmanda 3 tane yeni gelin var benle yaşıtlar hepsinin düzeni var ayrı
bitek ben böyleyim çok ağırıma gidiyor

parayıda biriktiriyor ama üstüne başına bişe almıyo 1 milyonun hesabını yapıyo saolsun....eğer bunları yapmasaydı bidakka bile durmazdım ..kiralar 400-300 falan doğalgaz kömür bilmem ne derken olmaz diyor belkide haklı bilemiyorum...şuan altınlarla birlikte 22 liramız falan var...üstüne eklemek için birikim lazım diyor ...kirada o parayı harcamak istemiyorum diyor...ben zaten bu kaynanaları anlamıyorum ya ağrıamayan başlarına iş arıyolar...ne var yani gelin yanında durunca ne oluyor..böyle sorunlar oluyor işte...çok gördm çok vardı örneği gitme dediler ama gözm görmüodu..melek onlar diyodum..ama anladımki melek de olsa olmuyırrrrrrrrrrrrrrrr....bunu da diyolardı inanmıyodum...saretmeyi bilmiyonuz diyodum...aynısını yaşıyorum şimdi.

eşin kendisine güvenmediği için kirayla uğraşamam diyor. nasıl olsa ailesinin yanında olan sensın, ileride annesini şikyet etmeye başladığın zaman direk annesini haklı görecek.
'' sen de şunu yapmıyor muşşsun, bunu etiyor muşşun '' diye bahaneler üretecek.

para biriktirmek zor , kaldı ki, 900 neye yeter.ayda bir 900? kendını kandırma bence.

o 22 hep öyle kalacağından emın olabilirsin.

eşin zora gelemedı için kiraya çıkmak istemıyor.aradan 5 yıl geçtiği zaman bile hesabında 22 olacak , belkıde azalır.
çünkü eşin ayrı bir ev nıyetınde değil.:KK19:

kusura bakma canım, hissettiklerimi söyledım.

Çocuk istiyorlarsa ayrı evi şart koş!! Sen yap doğuma kadar ayarlarız falan derlerse kabul etme..Bak canım ayrı eve çıkmadan çocuk yaparsan yanarsın..Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildiğimiz vardır.Daha geçen gün bir konu vardı çocuğum kaynanama anne diyecek diye..

Canım zor ama sabredeceksin içinden sürekli dualar oku sakinleştirir seni bol bol dua et 22bin varmıs sabret belki biryerlerden bir para cıkar bunların hic tarlası bagı yokmu? Birde sunu dene bak bana da tavsiye ettiler biraz daha iyiym Kafana hiçbişeyi takma bunların ne derlerse desınler dediğim gibi süpürüyosan silme. Halı malı cıkarır bısyler cıkarırsa belim agrıyo de böbreklerm sancılanıyo de suya giremem fln de.. Ben üstelik kaçarak evlendım başlarda cok agladım zor zırladım sabrettım annem daha yenı yenı affetmeye basladı benı cocugumz da olucak sımdı başlarda keşke evlenmeseydım dıyordum cok pısmandm ama sımdı ıyıyım sukur esım bazen bagrp cagrıyo aglıyorum psman oluyorum ama gene gonlumu alıyo napalm boşancak değiliz seviyoruz değilmi?? katlancaz yada katlanıyo gıbı yapıcaz esının yanında cok cok ıyı davran onlara bısey olursa lafını esırgeme ama tatlılıkla soyle yoruldum de gorumcene buyuk mu bılmıyorum ama bıraz yardımcı olurmusunz de ben toz alsam sen yemek yapsan olrmu de

eşin kendisine güvenmediği için kirayla uğraşamam diyor. nasıl olsa ailesinin yanında olan sensın, ileride annesini şikyet etmeye başladığın zaman direk annesini haklı görecek.
'' sen de şunu yapmıyor muşşsun, bunu etiyor muşşun '' diye bahaneler üretecek.

para biriktirmek zor , kaldı ki, 900 neye yeter.ayda bir 900? kendını kandırma bence.

o 22 hep öyle kalacağından emın olabilirsin.

eşin zora gelemedı için kiraya çıkmak istemıyor.aradan 5 yıl geçtiği zaman bile hesabında 22 olacak , belkıde azalır.
çünkü eşin ayrı bir ev nıyetınde değil.:KK19:

kusura bakma canım, hissettiklerimi söyledım.

zaten kendi ağzıyla sölüo canım ben zorluğa gelemem kiralarda uğraşamam dio..ben gelyom ya zorluğa diyom be ğraşıom ya burda esir gibiyim diyorum evlenmeseydin ozaman diyorum..saret ve bekle diyor..bişekilde konu kapanıyor
Çocuk istiyorlarsa ayrı evi şart koş!! Sen yap doğuma kadar ayarlarız falan derlerse kabul etme..Bak canım ayrı eve çıkmadan çocuk yaparsan yanarsın..Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildiğimiz vardır.Daha geçen gün bir konu vardı çocuğum kaynanama anne diyecek diye..

hım bide onu sölim evet...kaynanamın bihayaleeri var ki...yok torunlarını yanında büyütmek en büyük hayaliymiş..onları parka götürcekmiş yedircekmi...bende taa nişanlıyken demitimki babaanne yanında büyüyen çocuk anneyi pek takmıo dedim ben çocuk yapsam onu ben yönetecem kimseye karıştırmam dedim gülerek ....çocuk meselesini gerçekten düşünücem canım zaten nedesen haklısın benimderdim pkos..

çok şanslısın canım evinin tadını çıkar gıptayla bakıyorum ayrı yaşayanlara
bizim apartmanda 3 tane yeni gelin var benle yaşıtlar hepsinin düzeni var ayrı
bitek ben böyleyim çok ağırıma gidiyor

kader ve kendi seçimlerimiz canım..bu saatten sonra ah vah yapmaya gerek yok..geriye deil ileriye bak..ileride yapıcaklarını planla ve uygula.geriye bakmak zaman harcaman olur..herşey yoluna girer..aklını kullan pasif kalma:KK70:bak ozaman insanlar sana gıpta ile bakarlar.sıkma canını düzelmicek hiçbişey yoktur.kim kayınvalidesiyle ömür sürmüş:))en güzel zamanlarınızda cicim aylarınızda biarada olmanız kötü olmuş ama sonrası ii olsun inşaallah....

Evet cocuk dusunme daha erken hazır degılm fln de duzenın oturana kadar. Birde cocukla bu sıkıntıları yasasan Allah korusun cok kotu olur dayanamazsın strese Allah korusun cocugunla kalırsın ortda napcakları bellı olmaz

Kaynanana anne gozuyle bakmayı dene kayınbabanıda baban yerıne koy baban hasta ona ayrı yemek yapıyosun annen iş yapmıyo aklı eskıye gıdıyo dusun kaynananı onceden gelın oturmazmış bıle yerınde mesela sonucta onların ekmeklerını yıyosun canım bırazcık yakın davranmaya calıs yagla balla zor ama dene onlarda esının annesı babası napcan :44:

bende duydum canım bunları
malesef bişeyler yapmam lazım ama kimsenin desteği yok üstümde kaynanam diyoki az zaman geçsin izin verir şimdi daha çok yenisiniz diyo ..işe girmeme kadında karşı çıksaydı çok fena patlardım ..onu deyince biraz rahatladım

çocuk meselesini düşünücem canım ama benim tek korkum pkos işte
eğer pkos olmasaydım asla ve asla yapmazdım..korunurdum ..ama yined düşünücem eşimle konuşucam bunu...

canım benım esımde kıskanc malesef o kadar okudum evde oturdum hala evdeyım tuketıcıyım sadece

ıkı oglum var kaynanam cocuk olsun gecer dedıkce adamın kıskanclıgı cocuk olunca dahada arttı

ve bır gun artık yeter dedım elımı masaya vurdum bundan sonra çocuklarımı alpı ıstedıgım yere gıdecem
ben cocuklarımı parka bıle goturemıyordum parkta adamlar varmıs bahane bu

senı bosarım ıkı cocuguda alırım donuna kadar da alırım dımdızlak kalırsın ortada dedım

sımdı pazara gıdıyorum markete gıdıyorum parka gıdıyorum en onemlısı ıs basvurusu yapıyorum begendıgım ıs olursa calısacam

ben dusundum nıye kendıme bu ezıyetlerı yapmısım yıllarca
benden daha mı ustun
o cıkıyor arkadaslarıyla ben cocuk bakıyorum nıye??
ben onun annesını kardeslerını cekıyorum nıye??
ben mı yaptım bu evlılıgı sadece
o zaman o kım

yenıden kullerımden dogdum:KK52:

kıskanclıgın arkasına sıgınıp bızı sınıdrmeye onlara bagımlı olmaya zorluyorlar hepsı buu

Canım zor ama sabredeceksin içinden sürekli dualar oku sakinleştirir seni bol bol dua et 22bin varmıs sabret belki biryerlerden bir para cıkar bunların hic tarlası bagı yokmu? Birde sunu dene bak bana da tavsiye ettiler biraz daha iyiym Kafana hiçbişeyi takma bunların ne derlerse desınler dediğim gibi süpürüyosan silme. Halı malı cıkarır bısyler cıkarırsa belim agrıyo de böbreklerm sancılanıyo de suya giremem fln de.. Ben üstelik kaçarak evlendım başlarda cok agladım zor zırladım sabrettım annem daha yenı yenı affetmeye basladı benı cocugumz da olucak sımdı başlarda keşke evlenmeseydım dıyordum cok pısmandm ama sımdı ıyıyım sukur esım bazen bagrp cagrıyo aglıyorum psman oluyorum ama gene gonlumu alıyo napalm boşancak değiliz seviyoruz değilmi?? katlancaz yada katlanıyo gıbı yapıcaz esının yanında cok cok ıyı davran onlara bısey olursa lafını esırgeme ama tatlılıkla soyle yoruldum de gorumcene buyuk mu bılmıyorum ama bıraz yardımcı olurmusunz de ben toz alsam sen yemek yapsan olrmu de

canım sendemi beraber oturuyorsun

ve en önemlisi o biriktirdiğiniz 22 binlirayı sakın eşinin ailesine yedirme.Olurda görümcen evlenmeye kalkar ,araba almak ,dükkan açmak isterler.Nasılsa aynı evdeyiz diye oğluna söylerler. Sakın elinizdekinden de olmayın .Şimdi dokunmuyolar maaşınıza ama ilerde ona güvenip bi harcama yapmak isterler ve bahaneleride burda oturuyosunuz yiyip içiyosunuzne ihtiyacınız var gibi olabilir.Bunu da kulağına küpe et

Kaynanana anne gozuyle bakmayı dene kayınbabanıda baban yerıne koy baban hasta ona ayrı yemek yapıyosun annen iş yapmıyo aklı eskıye gıdıyo dusun kaynananı onceden gelın oturmazmış bıle yerınde mesela sonucta onların ekmeklerını yıyosun canım bırazcık yakın davranmaya calıs yagla balla zor ama dene onlarda esının annesı babası napcan :44:

bazen öle yapmsys çslışıyorum ama olmuyor yapamıyorum buz gibi olmuşum bikere
bide kaynanamla samimi oldukça üstüme gelio gibi gelio bana
böle ağırdan satınca ii oluyo
ama sevmedende olmuyor

ve en önemlisi o biriktirdiğiniz 22 binlirayı sakın eşinin ailesine yedirme.Olurda görümcen evlenmeye kalkar ,araba almak ,dükkan açmak isterler.Nasılsa aynı evdeyiz diye oğluna söylerler. Sakın elinizdekinden de olmayın .Şimdi dokunmuyolar maaşınıza ama ilerde ona güvenip bi harcama yapmak isterler ve bahaneleride burda oturuyosunuz yiyip içiyosunuzne ihtiyacınız var gibi olabilir.Bunu da kulağına küpe et

ayy allah korusun canım ben her defasında sölüyorum hergün illaki dyorum ev alıcam o paranın üstüne para katıp lafını
zaten altınları eşi aldı bana bir gram bişe takmadılar bunun da lafını sokuyom diyoki bizde maaşına dokunmadık diyo
inşallah istemezler inşallah
görümcemin kendine ait işi var sigortacı ii para alıyor bizim paraya göz dikmez umarım

yani olmıycak bişey değil. Allah korusun sizin ihtiyacınız var. Ben eşimin ailesine verdim ama bana ayrı ev acıldı en iyi mobilyalar alındı kapımızda arabamız var çok şükür ve helali hoş olsun onlara.Umarım senınde böyle şeyler hissediceğin günler gelir.

kızlar kaynanam yeme yapıo bende gidip çamaşırları asayım saatlerdir odadayım şüpelencek
bunu da yediremiyorum ya neyse
kendi kızı 24 saat nette
gece 2 de 3 de gelio eve bişe demioda ben bi nete girincemi suç olcak bişe derse açarım ağzımı ama yinede huzur istiyorum işte napcan....
yine gelebilirsem gelirim ohh biraz rahatladım sanki yaaa saolun her yorum için
siz yine yazın bana ben gelince okurum tek tek....sizi seviyorum..byby

canım sendemi beraber oturuyorsun

Evet canm bende kaynanam var sdce 3mz yasıyoruz yakında bebeğmzde gelıck:) benm ayrılma gbı sansımda yok esımde tek cock omur boyu bızımle yani :):) Ha buarada annenlere fln gidip geliyomusunuz?? Gidin haftada bir evinz yakınsa aynı şehirdeyseniz. Hatta esini ikna et kalmaya kalın annenlerde arada bir kafanı dagıtırsın sen yokken hem senn kıymetını anlarlar. Esıne annem yemege cagırdı de annene yemege gıdın sen sabahtan gıt :KK34: Ben gidip kalalım dıorm kalamıoz annesı evde tek kalmasın dıye yıyolar sankı nolrkı kalsak bnde tek cocugum benden baska kımselerı yok kalsak nolur yanı her gıttıgımzde yalvarırlar kalın dıye kalmayız yazık deglmı onlara ???? ne düşünüosnz bu konuda.

bazen öle yapmsys çslışıyorum ama olmuyor yapamıyorum buz gibi olmuşum bikere
bide kaynanamla samimi oldukça üstüme gelio gibi gelio bana
böle ağırdan satınca ii oluyo
ama sevmedende olmuyor

Biliyorum olmuyo :KK70: baştan sogudunya canım artık bu boyle gıder ısınsanda bu cok uzun surer ama ole gozuk ıste dıstanda olsa

ay bitürlü çıkamıyorum yaaaa
summm demek sende birsin sanada üzüldüm canım benimkide tek oğlan
annemlere yarım saatiz canım ama bizim yaşadığım yerde de evler var annemlerin şükür gelkdiklerinde hemen gidioz uzak olan evde kalıoz da burda kalmıoz
babala babası çok ii anlaşıo her gittiğimizde onları çağırsakmı çağırmasakmı derdi var bide
çağırsak erkenden kalkıyolar ben aileme doyamıyorum çağırmasak çağırmadı oluyor.....offfffffff
senin kaynananda dursun 1 günlüne allahım yaa bide bebek oldular başımıza

Bak canim onca insanda ayni seyi söylüyor.

lütfen cocuk yapma henüz.

cok ama cok pisman olursun.

inan iyiligin icin söylüyorum,cünkü gercekten ileride daha iyi anliyacaksin neyin ne oldugunu.

X