eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

evet onu dedi eşya konusunu
ben 2 el eşyaları teklif ettim kabul etmedi beyefendi
neler diyorum yaaa ama yok anlamıo
çalışsam inşallah yaaaaa

Eşin ayrı eve çıkmamak için aklına gelen her bahaneyi önüne sunacak bundan şüphen olmasın...O yüzden seçenek sunma ona çalışmaya yoğunlaş... Bebek te düşünme kendinize ait düzen kurana kadar...Bebek yapayım bana arkadaş olur onunla vakit geçiririm diye düşünme...Kayınvaliden bebeği alacak ben bakarım den işlerini yap diyecek yükün bir iken 2 olacak :KK50::KK50:

canım ablalarım şimdi çıkmak zorundaym özggür değlim malesef gelicem beni yalnız bırakayın olurmu görüşürüz

pardon cnm ozaman
ah ah buraya glmekde dert gizli giriyorum ve şimdi çıkmak zoundayım ama yine gelicem inşallah bakalım napıo kaynana içerde

Girebildiğin zamanlar, yaz istediğin kadar.. mesajda yazabilirsin.. sıkma kendini, sabırlı ol. Allah korusun hasta olursun. :KK19:

aynı eve evlenip anne evindeki gibi yan gelip yatacağını mı düşündün:44:

yada aman bu şekilde evleneyim de sonra kocamı ikna eder çıkarım diye mi düşündün:26:

galiba 2. şık olmuş,1 aydır eşinle ev ayırmayı konuştuğuna göre:KK34:

şükret ki maaşınıza dokunmuyorlar.maaşınızı da alabilirlerdi:KK14:

Şuan seninle aynı durmdayım ama ben on sene sonra birleştim ve birbuçuk senedir de beraber oturuyoruz.Ben yeni evliyken ayrıydım ve çok güzel geçirdim o günleri.Üç çocuktan sonra birleştik.Dediğin sıkıntıların hepsini yaşıyorum bende özel hayat denen bişey yok.Eşim ilk başlarda bu işin dönüşü yok derdi ama zamanla oda anladı olmayacağını.
Mesela geçen ben çok bunaldım oda dediki ben çokmu memnunum sanki, işten geliyorum bi ayaklarımı uzatıp yatamıyorum gönlümce haberlerimi izleyemiyorum dedi.
Ve en kısa zamanda ayıracaz inş evimizi.
Canım senin eşin alıştığı hayatı devam ettiriyor.Hiç ayrı oturmadığınız için nasıl bişey olduğunu bilmiyor.Halbuki yanlız kalmayı bir tatsa senden önce ister.
Eşini ikna etmelisin başka yolu yok, Allah yardımcın olsun.

canım benim anlamadığım kayınvalidene kayınpederine hizmet etmek neden sana hizmetçilik olarak geliyor onlarda senin
annen baban artık sonuçta baba evinde olsaydın babana yemek hazırlamak bukadar ağır gelecekmiydi bence onlara bişeyler
yapmanı bukadar büyütme. bende kayınvalide ve kayınpeder yanına evlendim. onlar sağolsunlar her konuda anlayışlılar evet kendi evin gibi rahat edemiyosun
tabiiki ama bunu kabul ettiysen bukadar çabuk bıkmamalısın. kayınvaliden kötü bir söz söylememiş dedikodunu yapmamış sadece biraz fazla hizmet beklemiş.
arkadaşların söylediği doğru sen temizlik yaptıysan yemeği o yapabilir yada başka şekilde sana yardımcı olmalı ama yapmıyorsada gençsin sonuçta böyle
şeylerle kendini evliliğini yıpratma. bence burda kızman gereken kişi kayınvaliden değil görümcen evde ikitane genç varken tabiiki okadına iş düşmemeli.
eşinle görümcenin sana yardım etmesi gerektiği konusunda konuşabilirsin bence kardeşinle birlikte yapsak işleri hem çabuk biter hem ikimizde çok yorulmayız
desen. senin adına üzüldüm arkadaşım ALLAH yar ve yardımcın olsun. umarım tatlılıkla sonuçlandırırsınız olayları.

Canım seni çok çok çok çok çooookkk iyi anlıyorum aynılarını ama aynılarını bende düşünüyorum benım durumumdaki fark sadece görumcem ve k.babam olmaması ama aynı dusunceler aynı seyler seni çok iyi anlıyorum. Bak şimdi ben de ilk başlarda her işi yapardım bi oturmazdım kaynanam elını kaldırıp bi süpürge tutmadı evlendım evlenelı bak neydeyse bir sene oldu evleneli bizim ev ayırma gibi durumumuz soz konusu bıle olamaz rahat rahat ne banyo yapabılıyorum ne esımle samımı olabılyorum .. bıkere onun temızledıgını gormedım yasıda senınkının yasıyla aynı bı hastalıgıda yok. Bir yemek yapardı onuda begenmezdm kendim yapıyorum artık.. Sana tavsiyem elini yavaş yavaş işten güçten çek süpürüyosan silme mesela, yemek yapıyosan sofrayı yavaş kur kaldırılcagı zaman tuvalete gır gerçi kıllarını kıpırdatmazlarda bir dene derim. Pilavı sen yapıyosan deki annecim corbayıda sen yaparmısın de mesela ozaman mecburen yapmak zorunda kalır senınkı daha gzl oluyo de mesela değşk oluyo de yada bılmıyorum sunu yapmayı de herşeyı bılıyoms gıbı iş güç görme .. İş için eşini ikna etmeye bak ikna olmuyosada olmasın kafana takma getirsn parasını senn avcuna saysın madem oyle. Eşinle haftasonları dışarı cıkmaya ıkna et aksamları işten gelınce biraz sıkıldım dolaşalım de gezın tozun :KK4: hiç deilse kafanı dağıt.. Birde sana çocuk düşünme busıralar derim bekle biraz. Allah yardımcın olsun kardeşim.. dua edicm. :KK34:

Seni seviyorum Zeboş.:KK54:

Aynen öyle.70 yaşında babaannem var,benden çevik mübarek.:KK53:
:KK17: :KK17::KK19:
ablam bunları denicem bakalım noluyor
dün dediki düğünde yıkattığı 2 tane 6 metre kare halı var terteniz daha yeni yıkandı haftasonu yıkayalım çok pis dedi ben yokken halıcıya veriodu şimdi ben varım ya paradan kar yapacak
benim eleri deterjan alerjisi yapıo dedim halı yıkayamam ben dedim sustu
ablasıda senin halılar tertemiz ne yıkaması dedi düşün yani

bak işte seni hizmetçi gibi görüyor. ayy annecim yapmayı çok isterdim ama bel fıtığım var, adet oluyorum v.s... hep hasta ol ve şirinlikle söyle

yapmıyorum dersen kavga çıkar. unutma neyi söylediğin değil, nasıl söylediğin önemli

kocanı da işlemeye başla. evde çok yorulunca dön sırtını, masaj yaptır, arada çıkın dışarı gezdirsin seni

canım gerçekçi olmak lazım eşin aldığının hepsini bir kenara da atsa 1 yılda ancak 10.000 lira biriktirebilir.nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbul olmamasını diliyorum.hadi Anadoludasınız diyelim.70000 liralık bir ev için 7 sene lazım.o da maaşa hiç dokunmazsanız.kayınvaliden de birlikte yaşayama çok hevesli olduğuna göre amacı buymuş.artık bir köşeye çekilip hizmet ettirmek.

kiraya çıksanız hem kira hem giderler derken geçinemezsiniz.şimdi en azından maddi problemin yok.o zaman da maddi sorunun olacak.benim bir arkadaşım kvlidesinden ayrıldı bu sefer geçinemedi keşke ayrılmasaydım demeye başladı.

bence sen ev işlerinden biraz kendini çek yani herşeyi koştur koştur yapma.kv ile işbölümü yapın.anne senin şu yemeğin güzel oluyor falan de ona yaptır.anne ben ütü yapacağım sen de çamaşırlar asar mısın de.bu şekilde onu da olaya kat.yaptığı çok yanlış sonuçta yaşlı da değil o da bir işin ucundan tutmalı.sen 1 ay koşturmuşsun şimdi iş yavaşlat biraz kendini hırpalama.arada çık şu eksik de gez mağazaları.ailenden birini ya da bir arkadaşını çağır vakit geçir sen köle değilsin,kendi hayatını da yaşa.

ev alsanız yardım edecekler mi peki?bu şartlarda ev almanız 10 yılı bulur.10 yıl onlarla oturduktan sonra neyleyeceksin o evi zaten.
eğer kesin çıkmalıyım diyorsan önce işe girmeye ikna et kocanı.ayrı eve çıkabiliriz böylece ya da krediye girebiliriz de.şöyle hayal kuruyormuş gibi.düşünsene evin için kışkırtıcı şeyler giyerim rahat rahar istediğimiz odada ...falan dersen bence 20li yaşlardaki yeni evli bir erkek buna dayanamaz.:KK23::KK1:

şükür tekrar geldim..inşallah söylenmez..pc deyim de diyemiyorum ki..aklına bişe gelir diye...bişe der bende çenemi tutamam olay çıkar die korkuyorum..çünkü geçen hafta olay çıktı evde..asla lafımı esirgemiyorum esirgemicemde..yemek konusnda sizle aynı fikirde senin yeeklerin süper oluyo dedi çekti kendini.du bakalım bende seninkiler güzel oluyo dicem..bide ne var biliyomusun..kaytanam şeker hastası herşeyi yiyemio öle..pilav bile....ona bazen ayrı yemek yapmak gerekio..geçende dediki sen yokken oğluma kocama ayrı yemek yapıodum çok bunalıodum şükür sen geldin kurtardın beni dedi..bende dururmuyum e şimdi ben oğluna yapıyom sende kocana yap dedim gülerek..heralde alınmış geçenki kavgada eşime sölemiş bunu....kocasının ayrı yemeğinide ben yapcakmışım...yapmıyorum ama inat ettim...biraz yola geldi kocasına yapmaya başladı.azönce çıktım yaa fasülye yapıodu kocasına..sen napıon dedi..başım ağrıo yatıom dedim..geldim

Canım seni çok çok çok çok çooookkk iyi anlıyorum aynılarını ama aynılarını bende düşünüyorum benım durumumdaki fark sadece görumcem ve k.babam olmaması ama aynı dusunceler aynı seyler seni çok iyi anlıyorum. Bak şimdi ben de ilk başlarda her işi yapardım bi oturmazdım kaynanam elını kaldırıp bi süpürge tutmadı evlendım evlenelı bak neydeyse bir sene oldu evleneli bizim ev ayırma gibi durumumuz soz konusu bıle olamaz rahat rahat ne banyo yapabılıyorum ne esımle samımı olabılyorum .. bıkere onun temızledıgını gormedım yasıda senınkının yasıyla aynı bı hastalıgıda yok. Bir yemek yapardı onuda begenmezdm kendim yapıyorum artık.. Sana tavsiyem elini yavaş yavaş işten güçten çek süpürüyosan silme mesela, yemek yapıyosan sofrayı yavaş kur kaldırılcagı zaman tuvalete gır gerçi kıllarını kıpırdatmazlarda bir dene derim. Pilavı sen yapıyosan deki annecim corbayıda sen yaparmısın de mesela ozaman mecburen yapmak zorunda kalır senınkı daha gzl oluyo de mesela değşk oluyo de yada bılmıyorum sunu yapmayı de herşeyı bılıyoms gıbı iş güç görme .. İş için eşini ikna etmeye bak ikna olmuyosada olmasın kafana takma getirsn parasını senn avcuna saysın madem oyle. Eşinle haftasonları dışarı cıkmaya ıkna et aksamları işten gelınce biraz sıkıldım dolaşalım de gezın tozun :KK4: hiç deilse kafanı dağıt.. Birde sana çocuk düşünme busıralar derim bekle biraz. Allah yardımcın olsun kardeşim.. dua edicm. :KK34:

sen şükrteki kaynatan yok canım
kaytayla yaşamak ölüm
neden biliyomusunuz
insanın aklına herşey geliyor
nekadar o senin baban densede ben hissedemiyorum

ev alsanız yardım edecekler mi peki?bu şartlarda ev almanız 10 yılı bulur.10 yıl onlarla oturduktan sonra neyleyeceksin o evi zaten.
eğer kesin çıkmalıyım diyorsan önce işe girmeye ikna et kocanı.ayrı eve çıkabiliriz böylece ya da krediye girebiliriz de.şöyle hayal kuruyormuş gibi.düşünsene evin için kışkırtıcı şeyler giyerim rahat rahar istediğimiz odada ...falan dersen bence 20li yaşlardaki yeni evli bir erkek buna dayanamaz.:KK23::KK1:
görümcem yardım etcem diyo da babası etmez 15bin kredi çektiydi düğün için onu zor ödüyo hiç samıom etceklerini
i kiraya çıkcam dediğimde biz yardım edemeyiz dedi sayın kaynanam
bende etmeyin dedim benim ailem var onlar çocuklarına dayanamaz ne de olsa evlat dedim altını çizerek

Son düzenleme:
şükür tekrar geldim..inşallah söylenmez..pc deyim de diyemiyorum ki..aklına bişe gelir diye...bişe der bende çenemi tutamam olay çıkar die korkuyorum..çünkü geçen hafta olay çıktı evde..asla lafımı esirgemiyorum esirgemicemde..yemek konusnda sizle aynı fikirde senin yeeklerin süper oluyo dedi çekti kendini.du bakalım bende seninkiler güzel oluyo dicem..bide ne var biliyomusun..kaytanam şeker hastası herşeyi yiyemio öle..pilav bile....ona bazen ayrı yemek yapmak gerekio..geçende dediki sen yokken oğluma kocama ayrı yemek yapıodum çok bunalıodum şükür sen geldin kurtardın beni dedi..bende dururmuyum e şimdi ben oğluna yapıyom sende kocana yap dedim gülerek..heralde alınmış geçenki kavgada eşime sölemiş bunu....kocasının ayrı yemeğinide ben yapcakmışım...yapmıyorum ama inat ettim...biraz yola geldi kocasına yapmaya başladı.azönce çıktım yaa fasülye yapıodu kocasına..sen napıon dedi..başım ağrıo yatıom dedim..geldim

Guzelim cok iyi demissin, herkes kendi kocasinin yemegini yapsin bosver :nazar:
Hepiniz ayni evde yasadiginiza gore evde is paylasimi olmasi lazim, gelin geldin diye hizmetci gelmedin ya..
Iyi yapmissin basim agriyor belim agriyor de boyle ki cok yuklenmesinler ve kendini ezdirme hic :KK19:

arkadaşlar ben siteye eşimden gizli üye oldum bende msn yok onunkiyle oldum e postalarıda işaretlemedim gelmesin okumasın diye
bi sorn olmaz dimi başka
yinede gelmez inşallah eposta
ozaman anlar kötü olur yazdıklarmı görür

Guzelim cok iyi demissin, herkes kendi kocasinin yemegini yapsin bosver :nazar:
Hepiniz ayni evde yasadiginiza gore evde is paylasimi olmasi lazim, gelin geldin diye hizmetci gelmedin ya..
Iyi yapmissin basim agriyor belim agriyor de boyle ki cok yuklenmesinler ve kendini ezdirme hic :KK19:

bana göre son derece haklıyım canım ama bu işi pek kabullenemedi galiba
be kadın bitanecik kocan var ona bari hizmetini esirgeme
adamda zaten alıngan çocuk gibi offffffff

Allah yardımcın olsun canım yaa.. sakın çocuk yapma..Herkesin dediği gibi çocuğu alırlar elinden işleri yaptırırlar.. Eski kafalı kadın, geline hizmetçi muamelesi, eskilerde vardır ya.. :KK14: :KK14:

Akşam herkes uzanırken sen de eşinin yanına git otur.yer açsın bir zahmet..Çok sıkılır,uzanmak istersen odana gidersin,laf söylerlerse açıkça konuş burada uzanacak yer yok ayakta durmaktan,iş yapmaktan belim sırtım ağrıyor de git odana.. Söylerken güler yüzlü ol,sinirli kırgın söyleme,sitem yapma..

Sürekli hasta olma fikri de iyi..İşleri yavaşlat.. elin biraz yavaş olsun,ağır ağır yap.. Bir an önce bitireyim diye hızlıca yaparsan, başka işler çıkartırlar.. Niye yavaşsın derlerse hastayım de,sırtım ağrıyor de,belim kötü de... :KK34:

Ben de yeni evlendiğim sıralar kayınvalideme yemeğe gitmiştik...O çalıştığı için o gelmeden yemeği masayı hazır edip onu bekledik...Yemeği yedik ben toplamaya başladım masayı... O sırada o eline elişini aldı oturdu bundan sonra gelin geldiğinde bana iş düşmez dedi :KK1::KK1::KK1:

işte bu dediğini hergün yaşıyorum ve yıllarca yaşayacağım galiba:KK43:

arkadaşlar bu siteye sırf bu derdimi yazmak için üye oldum gizli yazıyorum şuanda ve zor giriyorum nete...evleneli 1ay oldu...ve eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ederek nişanlanmıştım şimdi ise 1 aylık gelinim daha ilk günden ağlama krizlerine girdim..çokkk pişmanım kabul ettiğime ve şimdi napıcamı bilemiyorum...kaynana kaynata görümce beraber yaşıyoruz.halim çok zor...bana bi eziyetleri yok ama herkonuda çok zorlanıyorum...inanaın wc ye gitmek bile sorun..gece wc ye gidince uykulu uykulu üstünü giyinmek ,sonra uykularının kaçması ve sabaha kadar uyuyamamk,eşine kafana göre yemek yapamamak,kafana göre yiyip içememek,tv izleyememek ayaklarını uzatıpta,banyoya çok zor girmek ve biriyle ya karşılaşırsam düşüncesiyle banyodan çıkarkenki zorluklar,eşimle gezmeye gitsek acaba çağırsakmı ayıp olurmu diye düünmek,yatak odasında adete sessiz sinema oynamak ve bunun ilişkiye yansıması ,ve en en en çok koyanda bana kendime ait bir düzenimin olmaması,evinin hanımı olamamak çünkü kaynana va o evin hanımı sen sadece hizmetçisin varın yoğun iş yapmak yemek yapmak yapmassan vay haline,....kaynatam işten 5 de geliyor eşim 6buçuk 7 de ...ben eşimi bekliyorum onlarla yemiyorum..malum yeni evliyiz heves ediyorum onunla karşılıklı yemeği..ben eşimi beklicem diyorum odama çekliyorum..bu seferde alınıyolar niye bizle oturmuyor diye...kaynana hanım şimdide kocasına bir tabak yemek vermeyi çok görmeye başladı..evde gelin varya tabi glin verecek babasına yemeği onlarda yicekler..tamam veririm sorun yok ama iş biraz inada bindi...haksızmıyım sizce gündüz bütün işler bende yemek yapmak bende herşeyden elini eteğini çekti bari akam olunca yaptığım yemeklerden kocana birtabak koy...bu b,le çok gelmeye başladı kadına...açık açık söledim bunu hala anlamıyor galiba beni...bende vermiyorum kadına inat..sonra kaynatam sinirleniyo adam aç işten gelio yemek beklio bikeresinde yemeden yatağa yattı....şimdi burda kim haklı sizce...ara sıra veriyorum...ikisi yiyo yedirip içirip kaldıırp yıkıyorum..tam yoruldum oturim derken eşim gelio onada hazırla yedir içir derken çk yoruluyorum..kaynanam yüzünden eşime dinç bi şekilde hizmet edemiyorum..sonra noluyo kaynanamla kaynatam salonda keyiflerine bakıyolar başbaşa tv izleyen onlar dilediklerini dilekleri gibi yaşan onlar..tabi benim aptal eşimde yanlarına gidio..ee gelin hanım mutfaklarda yine...şöle bi uzanayım diyorum salonda mümkün değil kaynata var erkez biyerde uzanmış..e bende odama idiyorum snra bizle oturmuyo oluyo.buarada kaynanam 52 kaynatam 55 yaşında......beraber almayı çok heves ediyodu kaynanam malesef cahillikle kabul ettim ama herşeyi gönlüne göre yaşayan onlar....yeni evlilimi yaşayamıyorum..oysa ne çok beklemiştim evlenmeyi 5 sene bekledim eşimi 16 yaşından 22 ye kadar...eşim şimdi24yaşında ben22.....ev almak için bu yolu seçtik para biriktirelim alıcam ev çıkıcaz diyor...sabret diyor...ama günlerim bu yazdıklarımla geçiyor..nasıl sabredeyim..keşke diyorum ev alana kadar evlenmeseydik yıllarca baba evinde bekleseydim ama durmadımki aptal kafam illede istedim gözüm hiçbişe görmedi ..eşimle mutluyum ama ailesiyle değil..ben ne yapacam şimdi...gençliğimi yeni evliliğimi hizmetçilikle mi geçiricem...hiç mutlu değilim bu evde buz gibi soğudum..nefes alamıyorum..herkez bana noldu sana hiç yüzün gülmüo diyor nişanlıyken şenşakraktın diyor ses etmiyorum ama bana acıyarak bakıyolar nasıl kabull ettin be kızım berber durmayı diyolar...kiraya çıkalım diye çok baskı yaptım eşime ama kesinlikle çıkmam diyor ee tabi çıkmaz burda yediği önünde yemediği arkasında...ben ev alıp anca öle çıkarım diyor...kaynanamada söledim bigün ağlama krizi gelmişti yine ben dedim ayrı eve çıkcam dedim..o da ağladı tamam dedi siz mutlu olun yeterki dedi akşam konuşalım hepberaber dedi..ama eşim eve gelmeden halletti bişe konuşmaya gerek yok oturacaksın....benide çalıştırmıyor..yalvarıyorum bende çalışim beraber daha çabuk biriktiriz diyorum yok diyor aldığı para da 900 tl..bu parayala ev mev alamayız diyorum sen bana bırak diyor..allahtan maşımıza dokunmuyolar ..gerekirse maaşın hepsini koyarım arada diyor kenara..ben çalışsam daha süper olur diyorum neler diyorum neler ama anlamıyo beni evde anasıyla oturtmaktan ne anlıo bilmiyorum..çıldırıcam..kaynanamın hastalıklarını dinliyorum yedi24..ve aırı derecede çok konuşuyor asla beni dinlemiyor ..hani dinlese az konuşsa boş konuşmasa belki biraz daha güzel geçebilir günlerim derleşirim falan ama asla öle biri değil..bazen aklından şüphe ediyorum..çünkü bi sölediğini gün içerisinde 25 kere tekrar edebilio..e bende kafa kalırmı kalmaz..ilkokulun karşısında oturyoz bi yandan çocuk sesi bi yandan kaynanamın çenesi vallahi genç yaşta sinir hastası olucam..nolur bana akıl verin yol gösterin...napıcamı bilmiyorum...durma istemiyorum bu evde...ama eşim başka yol göstermiyor bana...dediğiniz tek kelime benim için kıymetli..bana yol gösterin lütfennnn...

Tatlım senin problemin dağı aşmış çözüm eşin ve ailende değil , çözüm babaocağında umarım baban annen anlayışlıdır.Ailenle konuş,büyükler kendi aralarında konuşssunlar,eşin ve ailesi hala eve çıkma konusunda direnirlerse babaocağına dön ve yeni eve çıkıncaya kadar da geri dönme,unutma kozlar her zaman kadının elindedir.Yalnız bu işe ailenle başla dediğim gibi onlar kendi arasında halletmeye çalışssın terslik çıkarsa kapıyı yüzlerine kapa veçık ailenin yanına 1-2 ay süre tanı baktınki yanaşmıyorlar boşanma davası açmada gecikme el mi yaman elmi yaman:KK51:

Allah yardımcın olsun canım yaa.. sakın çocuk yapma..Herkesin dediği gibi çocuğu alırlar elinden işleri yaptırırlar.. Eski kafalı kadın, geline hizmetçi muamelesi, eskilerde vardır ya.. :KK14: :KK14:

Akşam herkes uzanırken sen de eşinin yanına git otur.yer açsın bir zahmet..Çok sıkılır,uzanmak istersen odana gidersin,laf söylerlerse açıkça konuş burada uzanacak yer yok ayakta durmaktan,iş yapmaktan belim sırtım ağrıyor de git odana.. Söylerken güler yüzlü ol,sinirli kırgın söyleme,sitem yapma..

Sürekli hasta olma fikri de iyi..İşleri yavaşlat.. elin biraz yavaş olsun,ağır ağır yap.. Bir an önce bitireyim diye hızlıca yaparsan, başka işler çıkartırlar.. Niye yavaşsın derlerse hastayım de,sırtım ağrıyor de,belim kötü de... :KK34:

cnm içerde kaynatam uzanmış bi şekilde yatarekn ben oraya gitmek istemiyorum yaa içimden gelmio .açıyo eşimle ikisi maçı izliyolar...bende napim yanlarında ..leptptan dizimi izliom ..diyorum bazen ben dizi izlemeye gidiom diyom ne düşünüyolar bilmiyorum ama..mutfakta da tv var ..kaynanam burda izle dedi sandalyenin üstüne çakılıp tv izlemeyide hiç sevmem ....astalık konusunu uygulucam da ozamanda hep hasta falan derer die kendimi kötü hissediyom cnm..zaten kadın hep hasta bide ben deyince nebilim tuhaf

canım 1 aylık gelin olarak bu kadar sıkılmış olman cok üzücü cidden..ama şuda bir gerçek kaynananla aynı evde yaşamayı kabul etmen çok yanlış. rahat rahat kocanla vakit geçiremeyeceğini, onlara da hizmet etmen gerekeceğin ve birçok şeyine karışacaklarını bile bile lades dedin. dur daha sadece 1 aylık gelinsin bak daha neler görüceksin. öncelikle şu bir gerçek ki ev ev üstüne olmaz. eğer maddi durumunuz evlenmeye müsait değildi -ki zaten yaşlarınız çok çok genç- 1 2 sene daha sabredip kendi evinize çıkıp bu ilk aylarınızı daha mutlu yaşayabilirdiniz. yani aceleye gerek yoktu.

bir de bir arkadaşa daha aynı yorumu yaptım gene aynı şeyi söyleyeceğim. ya bu aileler kızlarının kaynanalarıyla yaşamalarına neden ses cıkarmazlar ya.ailen nasıl eşinin ailesinle yaşama fikrini kabul etti anlamıyorum. böyle sorunların olabileceğini ve senin üzülebileceğini hadi sen görmedin ama ailen nasıl sesini çıkartmadı. kaç kişi memnunki kaynanasının evinde yaşamaktan.tekrar söylüyorum kaç kişi var kaynanasıyla sorunsuz ya da gayet her istediğini yapıp kaynanasının evinde rahat rahat takılan. evlilik adı altında ''sülalece yaşamak'' bu.

bana kızma canım ama onlarla birlikte yaşadığın sürece hem rahat olamayacaksın hemde bu güzel günlerini böyle geçireceksin mecbur :KK50:

X