eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

2010 yılından bu yana ilk yorum bu konuya,Allah yardımcınız olsun.

En iyisi baba evine geri dön
İyice depresyona girmeden, ysşadığın hayat çok kötü bunu yıllarca yaşamaya değmez, gençliğin omları mutlu etmenle heba olacak, evlendiğin adam fedakarlık yapmamış sen şimdi hem hizmetçi, hem hanımı, hem temizlikçi o kadar roller sığdırmışsın bir arada,
Bence bu para ile evde alınmaz
Kaç geri baba evine

Canim ne iş yapiyorki esin 900 lira aliyor.Hic degilse asgari ucretli bir iş bulsun.900 liraya hayatta para biriktirip ev alamazsiniz.Sende ise girsen ikinizde asgari ucret alsaniz tamam.Ama senin işe girmenede izin vermezler.Kayinvalden hayalini yaşıyor cunku.Arrik köşeye gecip oturuyor.Onlarin hayali hizmetçi

Reactions: H M
Konu eski ama aklima dayımın ilk esi geldi. O da evlenmişti birlikte oturuyolardı. Ananem dedem dayim ve gelin beraberlerdi. Dayim eve gec gelirdi isten. O kiz sürekli ananem ve dedemleydi. Ananem her isi ona yikmazdi ama yine de kiz surekli ortada dolanır dururdu kendi evi gibi rahat degildi.
Dedem tv bile actirmazdi, aksam 9 da uyurdu o saatten sonra kiz cit cikaramazdi evde.

Derken derken kiz dayanamadi 1 sene sonra bi gun ananemle dedem evde yokken bavulunu toplamış kaçmıştı baba evine dönmüştü. Dayim cok uğraşti geri gelmesi için, ayri ev sözü falan verdi ama kiz gelmedi 1 senedir yalvarirken nerdeydin dedi.

Ama annemler falan cok soyledi dayima, ayni ev olmaz annemle babamla oturamaz o kiz yapamaz oyle evlilik olmaz. Ama dinleyen olmadi.

Kızım, eşin seni kandırıyor. 900 TL maaş ile ancak 3020 yılında ev alır. Onun amacı belli, senin de farkettiğin gibi hizmetçilik. Eşin çok iyi falan değil yani. Ya adam gibi ev tutar, ya da babanın evine dönersin. Net bir şekilde konuş böyle hayat olmaz.

Kv.daha gençmişte niye her işi size yüklüyor resmen gelin değil hizmetçi alıyorlar ben seni çok iyi anlıyorum ccanim bende 18yasinda evlendim kv. 2yil oturdum işten güçten 5dk oturamiyordum tv bile izleyemiyordum neyseki eşim evimizi ayirdida 2yildir rahatım insanın kendi evi gibisi yok şimdi diyorum ki oğlum olursa hayata gelinimi yanımda oturtmam dünyanın en iyi insanı bile olsa aynı evin içinde olmuyor tabi hastalık olur ölüm o zaman başımın üstünde yerleri var ama keyfi hayata olmaz her daim hazır olda beklmek zorundasın her şey eşin de bitiyor.

‘keşke diyorum ev alana kadar evlenmeseydik yıllarca baba evinde bekleseydim’
İşte bütün mesele bu.

E ne oldu sonra boşandılar mı?

Ben kaçarak evlendim. Evlendiğim gün kaynanamla yaşamaya başladım. 9 ay boyunca her günüm berbat geçti. Şu yazdığın hizmetin hepsini yaptım.Benim kv de bir tabak yemek vermezdi kocasına.Tabi ben gelmeden önce de aynıydı. O banyo, tuvalet, tv keyfi her şeyi bende yaşadım . Berbat bir durum. Sana tavsiyem eşini ikna et ve kiraya çık. Ne zamana kadar bekliceksin ev almayı. Değilse yıllar sürer orada kalırsın. Benim kv genç 40 yaşında. Keşke yemek temizlik falan yapmasaydı da benimle uğraşmasaydı.Ben ne hakaretler ne kavgalar geçirdim. Ama ne olursa olsun haksızlığa susmadım. Herkesin yüzüne söyledim açık açık herşeyi. Tabi ben hakkımı savunup susmadıkça kv köpürüyor kavga çıkarıyordu. Eşim baktı sürekli kavga oluyor kiraya çıkalım dedik. Allah korusun. Yazdıklarını okudukça ben o kötü günlere gitmiş gibi oldum. Şu yazdıklarını çok iyi anlıyorum. Ne yap et ev almayı değil kiraya çıkmaya odaklan. Eşini al karşına konuş.Bence dişini göster.Allah yardımcın olsun.

Is bilmiyormus gibi yap sende.. mesela birkaç kez yemekleri tuzlu yap mesela pilav yaptın lapa olsun tuzlu olsun.. Yada tatsız tuzsuz çiğ kalsın ya da çok pişmiş olsun.. ev işlerini abuk subuk yap yarim yamalak yap bırak beceriksiz desinler kaynana senden iş beklemesin fazla e ki..

Konu çok eski. Peki nasıl geri gündeme geliyor? Peki ya bu kadına ne oldu? Son durumu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…