eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

Başa gelen çekilir. Sizin hic mi etrafinizda size akil verecek yol gosterecek buyugunuz yoktu kızım yapma etme diyecek ?

En basindan kabul etmeyecektiniz. Yok öyle yağma. O tarz erkekler anneleriyle evlidir. K.v ölene kadar rahat yok size. O vefat ettiginde de sizin ömrünüzün en degerli yillari bitmis gitmis olacak deger mi ?

Çekeceksin arkadasim. Sen boşanmazsın asla.

Oysa eşin, sen ayri eve cikalim der isen, k.v istemedigine yorar ve aninda seni boşar.

Seni ailen cami avlusunda felan mi buldu yoksa agac kovugundan mi ciktin? Senin de anan baban var o zaman sen de onlarin yaninda yaşa ? Kimse evlenmesin o zaman yuva kurulmasin. Onun da babasi annesini birakip babaannesine gitse tepkisi ne olurdu acaba ?

Neyse, sen boyle devam ederek gencligini guzelligini yer bitirirsin bir gun pisman olursun da iş işten gecer.

2012 de yazmiş kizcaģiz kimbilir simdi ömrune omürmü katti omrumu tükendi

2012 tarih

Simdi konu eski ama maalesef guncelligini koruyan bir durum.Ben bunun cahillikle alakali oldugunu dusunmuyorum.Erkekler dayatiyor kadinlarda aman onsuz yapamam kocasiz kalmayayim diye kabul ediyorlar.Yuzde 99 sonu pismanliktir hele ki bu devirde.Kendinizi tanimiyor musunuz?Sizi bekleyenlerden bu kadar mi bihabersiniz?Akilla dusunun aski ve baska duygularini dizginleyin bi dusunun.

Ve en buyuk yalandir biraz oturalim ev alip cikariz N.h cikarsiniz .Erkekler maddi zorlugu sevmez bastan tutacaksiniz ipin ucunu.
Allah su zaman kadar bu hataya dusenlere yardim etsin bu zamandan sonra da ortada bu kadar ornek varken bu yanlisa dusenlerde aglamasin.

Reactions: H M
Bu tarz kadinlar dramayi sever. Kocişinden de bosanmaz. Surekli sikayet edip herkesin enerjisini emerler.
Ya zaten bir oturmak herkesin harci deģil.
Halbuki biraz mantigini kullansa kendine iyilik yapabilirdi.
Ne bilim ne kadar iyi de olsa bi evde 10 kisinin dediği olmaz.
Yani mecburmu ya kabul edip goze alip gidecek
Ya da aglayarak donmemek icin daklini kullancak

Anne kiz uyusulmuyor yeri geliyor.
Birde yani başindaki hep kiymetsiz oluyor genelde. Herkesin evinde yuvasinda olsun ilenmeden buyuklerini sevsin.
Ilerde birsy olsa hastali vs ilenicek
Hic olmazsa uzaktayken omrünün bi kismini rahat gecirir.
Buyuklerde bazen hic dusunceli degil.
Kizini bilir insan ya..
Benm annen bana derdi tavsiye verirdi.
Annemde asla yanina istemedi kimseyle ugrasamam diye.

900 Tl maaş mı be güzelim.ev iyatlarından haberiniz var mı?
olan olmuş ALLAH yardımcın olsun.bir işe gir bır ay maaş gelsın bak nasıl hoşuna gıder.kıraya çıkın olacak şey değil.çocuk falan yapma sakın.

konu hortlatmaca mıııı

8 yıl önceki konuya yorum yapmak kimin aklına geldi ama ya

Rabbim ferahlik versin gönlune..
Insallah buyuk sorunlari yoktr
Amin amin İnşallah Kuzum Allah Razı olsun
Bana göre evlilik içerisinde yaşanacak en büyük sorunları yaşıyoruz düzelirmi bilmiyorum evimizin kapısını birdaha açarmıyım onuda bilmiyorum dua eder dua beklerim inşallah

Hortlatıyorsunuz taa milattan önceki konuları benim gibi meraklılarda hiç görmedigi, bilmedigi bir insanın hayatının gelismelerini merak ediyor. Merakla kalmıyor oturuyor alkole vuruyor yetmiyor mideye vuruyor.

Yahu 900₺ nedir diye üzüntüden saçımı başımı yolarken yıl 2012 çıkıyor. Acaba ne yaptı konu sahibi? Umarım sağdır.

Allahım ya..çok eski konuymus bizde yorum yapioz
Umarim konu sahıbi kendi evine çıkmış ve mutludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…