- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konu Zeynosum.Keşke en baştan Kabul etmeseydiniz Rabbim yardımcınız olsun Eşinizle konuşun mutsuz oldugunuzu söyleyin sizede yazık
Ayy kuzum ben hemen başlıgı görünce bide şaşırdım yani şimdi aynı eve gelin gideni hiç görmedim duymadımEski konu Zeynosum.
Hâlâ herşeyi toz pembe gören ve giden çok var Zeynosum. Sonra da işte böyle ruh sağlıkları bozuk, çocuklarına yetersiz anneler oluyorlar.Ayy kuzum ben hemen başlıgı görünce bide şaşırdım yani şimdi aynı eve gelin gideni hiç görmedim duymadım
Yıl 2012 bacımeşinize baskı kurun calısmanız için ; en olmadı evde bişeyer yapın satın.. kazanın evde bişeyler yaparken oyalanırsınız.
En son Ekim 2012 de girmis bunları yazmıs bir daha girmemişPof konu eskiymiş
son durum nedir acaba?
Aynen kuzum ben okuyunca biraz afalladım baya yıl olmuş ama çok üzücü biliçsiz ve bodozlama yapılan evlilikten ne hayır beklenir gerçi benim durumumda çok iç açıcı değil biliyorsunHâlâ herşeyi toz pembe gören ve giden çok var Zeynosum. Sonra da işte böyle ruh sağlıkları bozuk, çocuklarına yetersiz anneler oluyorlar.
16ekim 2012de de son görülme var... Bir daha girmemiş ne yaptı acaba...bayan 6 ekimde bu konuyu acip 15 ekimde hamilelikle ilgili yorum yapmis bir yerde gebe kalmaya calisiyormus sanirim bende merak ettim
Amin inşallah canımİnşallah kadıncağız kurtulmuştur bu durumdan .. Teşekkür ettim Monica Bellucci
Zeyno sen evlimisin?Aynen kuzum ben okuyunca biraz afalladım baya yıl olmuş ama çok üzücü biliçsiz ve bodozlama yapılan evlilikten ne hayır beklenir gerçi benim durumumda çok iç açıcı değil biliyorsun