eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

Keşke en baştan Kabul etmeseydiniz Rabbim yardımcınız olsun Eşinizle konuşun mutsuz oldugunuzu söyleyin sizede yazık

eşinize baskı kurun calısmanız için ; en olmadı evde bişeyer yapın satın.. kazanın evde bişeyler yaparken oyalanırsınız.

Ayy kuzum ben hemen başlıgı görünce bide şaşırdım yani şimdi aynı eve gelin gideni hiç görmedim duymadım 🙈
Hâlâ herşeyi toz pembe gören ve giden çok var Zeynosum. Sonra da işte böyle ruh sağlıkları bozuk, çocuklarına yetersiz anneler oluyorlar.

Arkadaşım yani çok üzüldüm ama niye az aklını kullanmadın ? 24 yaşında 900 tl maaş alan adamı ailesi niye evlendirir? Gelin gelsin, bize hizmet etsin diye tabiki. Kaç senedir bekledim diyorsun hiç mi plan yapmadınız, ya da 900 tl ile ev alınmayacağını düşünmedin?

Ne bileyim çok üzüldüm ve kızdım Allah yardımcın olsun, bir mucize olur da çıkarsın inşallah ayrı eve.

Hâlâ herşeyi toz pembe gören ve giden çok var Zeynosum. Sonra da işte böyle ruh sağlıkları bozuk, çocuklarına yetersiz anneler oluyorlar.
Aynen kuzum ben okuyunca biraz afalladım baya yıl olmuş ama çok üzücü biliçsiz ve bodozlama yapılan evlilikten ne hayır beklenir gerçi benim durumumda çok iç açıcı değil biliyorsun 😉

bayan 6 ekimde bu konuyu acip 15 ekimde hamilelikle ilgili yorum yapmis bir yerde gebe kalmaya calisiyormus sanirim bende merak ettim
16ekim 2012de de son görülme var... Bir daha girmemiş ne yaptı acaba... 😕

Allah yardımcın olsun öncelikle ama şunu söylemeliyim ki,aynı şekilde kuzenımde kayınvalidesinin evine yerleşti ilk etapta ev alıcaklardı birikmiş parasının üzerine koymak kiraya ödememek için .. sonra ne mi oldu ? 2 çocuğu var ve ikiside şuanda kayınvalide evinde büyüyor. Oturdğunuz evde ebevyn banyosu olsa ve sizin odanız da o oda olsa belki rahat ederdiniz bazı konularda.. Bir yerde büyüklerle yaşamak güzel olabilir ama altlı üstlü olur karşı apartmanda olur. sizin yazdıklarınızı okuduğumda aynı kuzenımle konuşuyor gibi hissetim oda cok sevdiği için 3-4 ay kalırım kayınvalıdemle sonra evımızı alır geçeriz dedi. ama hayal oalrak kaldı inşallah sizinde böyle olmaz biran önce kendi evinizi alır ve çıkarsınız. yoksa sonrasında çok zor.

Kıraya o maasla cıkamazsın bu sartlarda zaten en ucuz kıra 700 esya alıcaksın yeme ıcme fatura mumkun degıl o maasla gecınmek. Esın daha fazla kazandıgı bır ıse gırsın bu devırde 900 maasmı kaldı paranıza dokunmuyorlarsa askarı ucretlı ıse gırsın kredı cekıp ev borcu odeyın hıc degılse ordanyasamanız bı ıse yarasın evıde kıraya verırsınız cabucak bıter borcu. Onun dısında ya sende calısıp kıraya cıkacaksın yada az once dedıgım olur baska kurtulusun olmaz yanı

Yıl 2012

Aynen kuzum ben okuyunca biraz afalladım baya yıl olmuş ama çok üzücü biliçsiz ve bodozlama yapılan evlilikten ne hayır beklenir gerçi benim durumumda çok iç açıcı değil biliyorsun 😉
Zeyno sen evlimisin?

X