- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
Canım selam.öncelikle yeni evlisin ve hayırlı olsun diyeyim...bu birlikte oturmak konusunda seni en iyi anlayanlardan biri olacagıma emin olabilirsin şimdi keşkelerin,keşke baştan düşünseydimlerin falan faydası yok..baştan düşünsen ne olacaktı yine başka secenek olmayacaktı ve çok sevdigin nişanlından mı ayrılacaktın ev yüzünden?evlilik biraz mücadele istiyor canım..benim yaşadıklarımı baştan anlatsam sana dersin ki nasıl durdun kaç senedir...sebebi belli SEVGİ...burada eşlerin rolü çok önemli.evet sevgi en önemlisi katlanmamızı saglayan etkenlerden...ama eger eşimle birbirimize destek olmasaydık o beni ben de onu anlamasaydık yürümezdi ve sırf borçlarımız yüzünden evliligimiz zedelenebilirdi yani..ama yapmadık...her zor günde daha da sarıldık birbirimize çok şükür...neyse kendimden örnekler vermeye kalkarsam çok uzun olacak...şimdi canım;anlattıklarına göre evdekiler daha bazı şeyleri idrak edememişler...biraz size nefes aldırmaları gerek.eve gelin aldılarsa biraz kendilerini toparlayacaklar.buda onlara kolay kolay söylenecek birşey degil ne yazık ki kaç yaşında insanlar kendileri düşünmesi gerek...eşinin seni çalıştırmaması evet yanlış ama bu konuda çok bişy diyemicem çünkü benim eşim de çok seçici ve çalıştırmıyor heryerde o konuda da senni anlıyorum...geriye ne kalıyor 900 tl ile nasıl ev alınır?o zaman kusura bakmasınlar ama kv ile k.pederin ve eşin kafa kafaya verip konusacaklar ev almaya karar verirseniz destek saglayacaklar başka yolu yok.seni o kadar iyi anlıyorum ki çok şeyler yazasım geliyor ama hanginden tutup yazacagımı,ne konuda sana bişyler söyleyecegimi şaşırıyorum şuanda...hele o insanın kendi düzenini istemesi...ahh ahh..şuanda kendimi anlatsam "ah ablammmmm"dersin...sabret canım..şuanda hemen ev alamayacagınıza göre biraz sabretmen gerek.dur bakalım degişecekler mi...ya eşini de hergün yeme bu konuda sana tavsiyem...şuanda elinden bişy gelmez çünkü.haa ama ailesiyle konusmak gelebilir elinden,o kız bize alışmaya çalışıyor biraz anlayışlı olun tarzında konusması gerekli