Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence iyi degıldır ve bazen cok olmasada kıskanırım ama benımkı fasla duskun degıl aılesıne buda benım hosuma gıdıyor mesela o fasla aramas aılesını ben daha çok ararım .....:)
asla ve asla iyi değildir. ana kuzusu oluyorlar. evliliği, eşi, kabullenemiyorlar. her konuda yapılan her işte annelerini arama gereği duyuyorlar. nedense, evlenmeden önce ailesinin yanında o kadarda önemli olmayan saygıdeğer eşlerimiz, evlendikten sonra pek bi kıymetli oluyorlar canım. ana-oğulun birbirlerine düşkünlükleri tavan yapıyor. eee nede olsa el kızı girdi aralarına.. tecrübeyle sabittir. gitsin görsün anasını, koklaşsınlar. biz taş deliğinden çıktık ya, hiç annemize olan düşkünlüğümüzü kimse düşünmez zavallı annecim, oda özlemezmi kuzusunu
acık soyleyım bende kıskanırım bı teyzesı bı annesı sebebı ıse onlar esıme cocuk gıbı sankı kıs evlat gıbı duserler ondan ama oyle bellı etmem tepkımı
ezoönder, aklını çelmek gibi olmasın da sen yol yakınken dön canım yoksa seldaa bana sölemişti dersin ha:)
beyaz melek, kıskandım valla seni. öyle yazılırmı kız, nispet yapar gibi :) benimkide anasına çok düşkündür. aynı evin içinde ben ölsem haberi olmaz, ama anasının nefesini hisseder. benimkide fazla ana kuzusu ya