- 16 Eylül 2021
- 595
- 1.471
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sorun benim eşimde de var maalesef akşam biraz geç yatsa sabah erkenden kalkıp işine gidemez o yüzden düzenli bir yere gidip çalışamıyor 9 senedir evliyiz hep aynı bi değişmediİşte konu bu ben de tembelliğe vurduğunu düşünüyorum . Ayrıca millet sabah 5 te uyuyup sabah işine gidiyor. 2 de yattı diye 8 de uyanamıyor. Ağrım var diyor. Evet ağrı kesici ile geçmiyor ama yok yani ağrın olsa bile Kalk git yani oturarak çalışıyor zaten
hay allah. koca koca insanlara yine kariyer anlatıyorum.
kariyer, bir kişinin iş hayatı boyunca edindiği deneyimlerin, yeteneklerin ve başarıların toplamını ifade eder. genellikle belirli bir meslek veya alanda ilerleme, gelişme ve profesyonel hedeflere ulaşma sürecini kapsar. kariyer, eğitim, beceri geliştirme, iş deneyimi ve kişisel hedeflerin bir birleşimidir ve kişinin yaşam boyu mesleki yolculuğunu temsil eder.
proje yöneticiliği ise bir insanın masa başında yapabileceği en basit işlerden birisidir. sektör ya da uzmanlık alanı gerektirmez, stardart kariyer yolu yoktur, sertifikasyon ya da eğitim gerekliliği yoktur. adının yönetici olması genelde yanıltıcıdır ama ekip liderliği söz konusu değildir.
ancak bize belli bir şirket adından söz ediyor olsa idi proje yöneticiliğinin bir anlamı olabilirdi. o da ancak maaş anlamında bir anlam ifade ederdi. o zaman bazı eğitim ya da sertifikiasyon kriterleri işin içine girse dahi halen sırf iyi bir şirkette çalıştığı için bir bunu varsayamıyoruz.
Benim müdürüm 15 sene birleşmiş milletlerde calisti fransada master amerikada doktora yaptı insan hakları alanında uzman ve su an plazada uluslararası bir kuruluşta proje yöneticisi evet bir uzmanlığı var ve projeye o yüzden kendisini proje yöneticisi olarak aldılar çünkü kurum proje bazlı çalışan bir kurum program bazlı çalışan bir kurum olsa ismi saha veya o tematik alanin yöneticisi olacaktı. Ben de proje sorumlusuyum gayet de birden fazla alanda uzmanlığım var yani. Zaten isim mail atmak degil yeni projelere kavram notu yaziyorum akademisyenlere teknik sartname yazıyorum uzmanlara egitim icerigi hazirliyorum filan. Her proje bir değil. Benim alanımda birkac bm kurulusu haricinde tum isler proje bazli ve ab projeleri vb cogu sektörle ilgili uzmanlığını masteriniz içerik hakkında fikriniz yoksa sizi mülakata bile çağırmaz yani. Proje asistanı olarak da almazlar içerik hakkında bir şey bilmeyen birini. Avrupa konseyi de proje yapıyor unwomen da yapıyor buralara proje yöneticisi olarak sadece mail atmayı bilen insanları almıyorlar yani o zaman o proje yöneticileri de kariyersiz diyelim ne alaka.
Bnde r. Artrit hastayım hemen hemen hergün her tarafım kollarım ellerim eklemlerim ağrıyor. Kızımın süt şişesini açamıyorum düğmemi ilikleyemiyorum yeri geliyor banyoda saçımı şampuanlayamıyorum dişimi fıtçalayamıyorum basit gelebilir ama çok agrılı Bi hastalık dışarıdan anlaşılmayan bişi. sabah kalkıyorum bacak yok sallanıyor bnden bagımsz felç geçirmiş gbisnz ve ağrıyor aynı zamanda inşallah Rabbım bu hastalıkla mücadele edenlere şifa versin inşallahSizede çok geçmiş olsun. Allah açıl şifalar versin.
Hemen hemen aynısını yazmişiz.
Konusahibi eşinin hastalığı hakkinda bilgi edinmeyi ihmal etmiş gibi geldi bana.
Bende normalde dişardan bakınca sapa sağlam duruyorum. Şuanda yamuk yumuk kolla bile ağrı çektiğime inanmayan sacpa sapan iş arkadaşlarım mevcut
Adam güçlü durmaya çalışıyor, sıkıntısını eşine belli etmemek için şirinlik falan yapıyor. İnsanların olayları yorumlama şekli ne kadar acımasız ya. Herkes en yakınlarına kör. Belki ne kadar kötü hissettiğini patronu biliyordur ondan ses çıkarmıyordur. Sanki adam yıllardır işsizmiş gibi boşanmak ne alaka, korkunç.Hasta olup, kötü hissetmesine rağmen rapor almayıp işe gidenlere sorumluluk sahibi değil, enayi denir. Biri de zatürre olmuş, buna rağmen işe gitmiş bununla övünüyor. Büyük ihtimalle e_nabız'a verilen ilaçtan dolayı zatürre teşhisi yazılmıştır, gerçek zatürre değildir. Zatürre geçirmiş biri olarak birkaç gün hastanede sonra da evde tedavi gördüm. Nefes bile alamıyordum, buhar yapınca bir tek rahatlıyordum. Bir odadan başka odaya bile gidemiyordum, değil işe gideceğim. 10 gün rapor aldım, iş yerim de batmamıştı ben gitmediğim için.
Ayrıca fibromiyaljim mevcut ve du.... içeren antidepresanlar dışında rahatlatan bir şey yok, o ilaç da tüm gün mayıştırıyor insanı. Fibromiyalji tanısı öyle kolay konmuyor konu sahibi, ayrıntılı testlerden sonra bir şey bulunamazsa fibromiyalji diyorlar. Doktorumun bana dediği iltihaplı romatizmanın oluşumu yıllar sürebiliyor. Hastalık tahlillerde belli olup, çeşidi anlaşılana kadar yapacak bir şey yok. Şimdiki teşhis fibromiyalji ama kesin de değil. Doktor bile kesin diyemiyor, deneme yanılma yöntemiyle gidiyoruz iki yıldır. Adamın ne yaşadığını bilemezsiniz. Ömrümü vücudumdaki yanma, sızlama, ağrı, iltihaplı ödemlerle geçiriyorum fakat buna rağmen sevdiklerimi üzmemek için gülümsüyorum hep. Onlar da beni öyle gördükçe mutlu oluyorlar, çok şükür çevremde sizin gibi tipler yok. Üzüldüm eşiniz için.
Allah merhamet versin. Empati yoksunları sizi.Hayat nazlanacak fırsatı verebiliyorsa şanslı yinede. Benim gibi değil işe geç gitmek gerçekten yatak döşek hasta olduğunda bile sorumlusu tripten tribe gireceği bir işi olsaydı o zaman tutuşurdu bir tarafları.
bir erkeği, onunla hayatı paylaşan, aynı evde yaşayan ve her anına yakından tanıklık eden bir kadın artık erkek olarak görmüyorsa bunun tek sebebi bu saydığınız durum değildir, bunu anlamak zor değil.
konu sahibi kocasının hastalığını işine geldiği gibi kullandığı düşüncesi içinde
konu cinsellik olunca ya da geç saate kadar film keyfi yapmak olunca ağrısı yok, konu çalışmak olunca ağrısı var diyor
bu kadından bu adama saygı duymasını beklemek komik olur.
Allah merhamet versin. Empati yoksunları sizi.
Fıbromıyaljının tedavisi yok hanımefendiağrı kesici ile geçmeyen bir ağrı varsa doğru düzgün tedavi olsun o zaman
psikolojik tedaviyle mi geçecekmiş ağrısı?
neresi ağrıyor tam olarak?
sabahki ağrı öğlen geçiyor demek ki öğle vakti gezebildiğine göre
bu durumda çalışmasına da engel değildir o ağrı diye düşünüyorum
Ayy ıyı hatırlattın bugun evi toplamam lazımEe kadınlar ev işi yapmıyor diye soğuyan adamlara da bir şey demeyelim öyleyse. Aynı şeye çıkıyor çünkü. O adamlara da sorsak onlar da anlatırlar film izlerken iyi iş yaparken mi kötü diye.
ağrı kesici ile geçmeyen bir ağrı varsa doğru düzgün tedavi olsun o zaman
psikolojik tedaviyle mi geçecekmiş ağrısı?
neresi ağrıyor tam olarak?
sabahki ağrı öğlen geçiyor demek ki öğle vakti gezebildiğine göre
bu durumda çalışmasına da engel değildir o ağrı diye düşünüyorum
Sizce böyle bir konuyu neden sallıyım