- 17 Aralık 2015
- 26.424
- 48.104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi işinin patronu değilsen her yaşta fırça yemen olası değil mi zaten? Kocan fırça yiyince itici mi gelecek sana?Aynen öyle. Harika bir yorum. Adamla aynı evde yaşayan biriyim. Ayrıca patronu bir gün fırça atacak 34 yaşında ki adamın fırça yemesi ne kadar itici
Oha ne alaka ?Peki ablacım bu alttaki konun ne?
Evet bu konuyu okumuştum, aynı kişininmiş demek. Eşi acaba itici bulmadı mı bu kadar "unutkan!" eşiniPeki ablacım bu alttaki konun ne?
O henüz fırça yememiş, yani iticiliği kesinleşmedi, sizin masallah eski konunuz fırtına estiriyor iticilikte, onu ne yapacagızAynen öyle. Harika bir yorum. Adamla aynı evde yaşayan biriyim. Ayrıca patronu bir gün fırça atacak 34 yaşında ki adamın fırça yemesi ne kadar itici
Ben de anlamadım ya 1 senedir psikologa gidiyor.
Uyku dediğiniz dinç olsanız gelmez. Diyorum ya her yolu deneyin destek olun sonra boşanmayı deneyin. Manuel terapi çok iyi geliyor ağrılara. İnanın ben o dönemler herkese yük olduğumu düşünüyorum. İnsanlarda yoruluyor evet ama insan istemez mi. Hep böyle tembelse haklısınız tembelliktir bu hastalıkla basladiysa hasgaliktirEşimi cidden seviyorum ve çok iyi birisi ama bunu bence uykudan yapıyor .. konu tamamen bu belki de onu anlamıyorum
Çocuğum yok.
3 çocuk annesiyim
kardeşim 26 yaşında bir tanıdık vasıtasıyla 30 yaşında biriyle tanıştı. Bir plazada proje yöneticisi kariyerli yakışıklı biri.
kız kardeşim 27 yaşında 3-4 aylık sevgilisi var.
İyi bir şirkette çalışıyorsan, gayet kariyerli biri oluyorsun.26 Mayıs 2024
16 Temmuz 2024
24 Ağustos 2024
Bu arada birisi bana anlatabilir mi? plazada çalışan proje yöneticisi nasıl kariyerli oluyor?
İyi bir şirkette çalışıyorsan, gayet kariyerli biri oluyorsun.
Nasıl bir şey?kariyer öyle bi şey değil maalesef
Nasıl bir şey?
Yalnız proje yöneticisi olabilmek için, en alttan üst kademeye belirli sürelerde çalışmak gerekiyor. Adım adım seviye atlıyorsun. Aynı zamanda yöneticilik eğitimleri de almak gerekli. Kaldı ki o sizin dediğiniz iyi şirketlerdense. Torpil yoksa gökten zembille yöneticilik inmiyor. Burdaki genellemen yanlış.hay allah. koca koca insanlara yine kariyer anlatıyorum.
kariyer, bir kişinin iş hayatı boyunca edindiği deneyimlerin, yeteneklerin ve başarıların toplamını ifade eder. genellikle belirli bir meslek veya alanda ilerleme, gelişme ve profesyonel hedeflere ulaşma sürecini kapsar. kariyer, eğitim, beceri geliştirme, iş deneyimi ve kişisel hedeflerin bir birleşimidir ve kişinin yaşam boyu mesleki yolculuğunu temsil eder.
proje yöneticiliği ise bir insanın masa başında yapabileceği en basit işlerden birisidir. sektör ya da uzmanlık alanı gerektirmez, stardart kariyer yolu yoktur, sertifikasyon ya da eğitim gerekliliği yoktur. adının yönetici olması genelde yanıltıcıdır ama ekip liderliği söz konusu değildir.
ancak bize belli bir şirket adından söz ediyor olsa idi proje yöneticiliğinin bir anlamı olabilirdi. o da ancak maaş anlamında bir anlam ifade ederdi. o zaman bazı eğitim ya da sertifikiasyon kriterleri işin içine girse dahi halen sırf iyi bir şirkette çalıştığı için bir bunu varsayamıyoruz.
Yalnız proje yöneticisi olabilmek için, en alttan üst kademeye belirli sürelerde çalışmak gerekiyor. Adım adım seviye atlıyorsun. Aynı zamanda yöneticilik eğitimleri de almak gerekli. Kaldı ki o sizin dediğiniz iyi şirketlerdense. Torpil yoksa gökten zembille yöneticilik inmiyor. Burdaki genellemen yanlış.
junior(5 yıl), senior(5-10 yıl), ekip liderliği, proje yönetici yardımcısı, proje yöneticisi. Şirketlere göre kademe artadabilir.pardon pardon proje yöneticiliği için hangi alttaki kademeden atlamak gerekiyordu?
junior(5 yıl), senior(5-10 yıl), ekip liderliği, proje yönetici yardımcısı, proje yöneticisi. Şirketlere göre kademe artadabilir.
Ben çok haklıyım demedim, olanı söyledim. Neden kendi kendinize kahkaha atıp duruyorsunuz. Hoş olmayan uslubunuzla, şahsen sizin gibi bir yöneticim olmasını tercih etmezdim.ahahah siz çok yaşayın. bize onca şirkette ve hatta sertifikasyonda yanlış öğretmişler demek ki.
aşırı haklısınız. en çok siz haklısınız.
bi de o junior ve senior neyin jr ve sr yazsaymışsınız da ben de çalışma hayatımın en sefil yıllarında nelerin tepesine basıp da ekip lideri bile olmayıp proje yöneticiliğine terfi ettiğimi öğrenseydim.
Ben çok haklıyım demedim, olanı söyledim. Neden kendi kendinize kahkaha atıp duruyorsunuz. Hoş olmayan uslubunuzla, şahsen sizin gibi bir yöneticim olmasını tercih etmezdim.
EvetPMP nedir biliyor musunuz? PMBOK araştırdınız mı hiç?