- Konu Sahibi Semihayaqmur
Buralar karismis, gec kalmisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oku o zaman yazdiklarini iyiceceKimse yüzünüze bir şey vurmadı sizin.
Size dediler ki eşiniz kötü bir adam.
Bu adam size baglansa ne olur, baglanmasa ne olur aç gözünü dediler.
Konu sahibi eskiden arkadaşım olan bir bayan karşılıksız bir aşk yaşadığı adamla evlenebilmek için ona adet kanını içirmişti... düşünsene adamın kolasının içine adet kanını damlattı ve içirdi... Sonra ne mi oldu adamla evlendi ama çocukları olmadı ve 2 yıl dolmadan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandılar.. Yani demem o ki bişeyleri çok zorlamamak lazım... olmayınca büyü olsada olmuyor..
Aslında iyi fikir. Klavyeden özelden millete hakaret etmek neymiş görsün kapısına polis dayanıncaYalnız bak ettigin bu hakaretler için seni mahkemeye bile verebilirler bilmiş ol.
Ona göre hareket et.
Okumasam yazmazdım zaten.Oku o zaman yazdiklarini iyicece
Aynen hemcinslerin arasında böyle şeytanlarda var işte... seni sevmeyen bir adama sevsin diye adet kanı içirmek...Kustum şu an
Bak canım ben eski konularını bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre şiddet gördüğün ve birşeylerin yolunda gitmediğiBak arkadasim anlamiyosun bn bise sordum bi öldürmedikleri kaldi hepsi ahlak bekcisi gibi eski konular yuzune vurulmaz bi insanin
Sizde burada yazmasaydınız keşke. Şimdi burada aşk çekisş çeken insanlar saçma bişey deneyecek.Aynen hemcinslerin arasında böyle şeytanlarda var işte... seni sevmeyen bir adama sevsin diye adet kanı içirmek...
Sizde burada yazmasaydınız keşke. Şimdi burada aşk çekisş çeken insanlar saçma bişey deneyecek.
Valla ne diyebilirim erkeklerde dikkat etsin ozaman uçkurları için hastalıklı insanlarla muatap olmasın... olurlarsa sonuçları böyle olur.Sizde burada yazmasaydınız keşke. Şimdi burada aşk çekisş çeken insanlar saçma bişey deneyecek.
Yani ondan dolayı dedimnKonu sahibi de bu potansiyel de
Iyide kimse senin gibi duzgun yazmıyo allah askina oyle kotulerki bn okurken yorumlarını yani bu ne diyorum sinirim bozuldu madem konu hoslarina gitmefi yorum neden yapıyolar niye gunahimi alıyorlar buyucu muyucu valla billa bilmem sirf merakimdan senin gibi yazsinlar bastaci ama ot gibi yaşamışsın hak etmisdin herseyi müstehak sana demek dogrumu yuze vurmak dogrumu senceee zaten hesabimk kaptcam k i bk tesekulrr buaradsBak canım ben eski konularını bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre şiddet gördüğün ve birşeylerin yolunda gitmediği
Buradaki insanlar senin yüzüne birşeyleri vurmak için değil belki bir farkındalık olur senin için bağımlılıktan kurtulup mantıklı hareket edersin diye yorum yapmışlar
Topiğin kurallarını bilmemen doğru yaptığın anlamına gelmez kurallar ortada duruyor okuyup böyle bir konu açmamak gerektiğini bilmen gerekirdi
Kızlara ağır hakaretler etmişsin
Tamam büyüyü merak etmişsin biz burda büyü yaptır kesin çözüm diyerek akıl verseydik seni ikna etseydik hem bir ton paranı büyücülere kaptırıp hem de gördüğün şiddet katlanarak artmaya devam etseydi daha mı iyiydi
Seni düşünmesek bile karnındaki bebek yarın bizim çocuklarımızla büyüyecek onun psikolojisini düşünmemiz gerekir kimse senin kötülüğünü istemez
kardeş sen hayırdır yaa?? Ne ayaksın sen bi de bakalım bize?....varmi varsa gercekten oldumu
Böyle şeyleri merak edecek kadar kafayı çalıştırıyorlar, ama aslında gerekenleri yapmaya gelince tık yok. Sonra "kodonun dusmano yino kadon" demezler mi?!
Allahım bu yazdiklarinin hesabini sorsun diyicek bise yokBir de mağaradan henüz çıkmış kocalarına ezdirip burada bizlere verip veriştiriyorlar.
Asıl düşman koynunda haberi yok..
Şurada birisi "evet canım ben yaptırdım" yazsaydı peşisıra gider miydi? Yoksa "ya yaptırmam tabikiii sadece merak edip sordoom" der miydi?
Adam büyülü büyülü dövsün istiyor zaar. Fantezi işte...
İnşallah çocuk yoktur. Varsa Allahım esirgesin o masumları bu cehaletin elinde..