Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ypk

Sizin gibi duzgun uazsalar bn de duzgun yazarım malesef sizin gibi degiller yapicak bise yok
Inanmayin boyle seylere ya hu ciddi ciddi diyorum.insanlar valla belesten para kazanmanin yolunu bulmus ne büyüsü allasen.seni sevmeyen kocaya okuyunca ufleyince seni sevecek mi sence.kendini kandirma.sevmeyen gitsin bosver kendinin,aldigin nefesin,sagliginin kiymetini bil.

Ya zaten uzagim kizdigim sey su burda okadar ustume geldiler ki mesela onceki actigim konulari yuzume vuruyolar yani bu dogrumu burda herkes sorununu yaziyo yuze vurulmaz bunlar cok farkli
Herkesin gördüğü konuları birden fazla kişi açınca gerçekten b**** çıkıyor gına geldi herkese o yüzden bu kadar tepki veriliyor sadece sizlikte olmayabilir konu ama bu başlık olmamış merak etmeyin boşuna kafa yordugunuza değmez.

Inanmayin boyle seylere ya hu ciddi ciddi diyorum.insanlar valla belesten para kazanmanin yolunu bulmus ne büyüsü allasen.seni sevmeyen kocaya okuyunca ufleyince seni sevecek mi sence.kendini kandirma.sevmeyen gitsin bosver kendinin,aldigin nefesin,sagliginin kiymetini bil.
Ya valla yaptığımdan filan deil sadece bu korku filmleri filab izliyordum buyu filan merakimdan sordum afedersin bi öldürmedikleri kaldi bni bide actigim konulari yuzume vuruyolar allah askina kimin ne olacago belli degil herkes diyo iste siddet gordun dahada cok dayak yemek icin mi yaptiriyosun buyu filan sence bu ne

Yok konu benlik mesela eski konulari yuzume vuruyolar hakkettigini yasiyosun yok siddeto hak ediyosun ayip degilmi
Herkesin gördüğü konuları birden fazla kişi açınca gerçekten b**** çıkıyor gına geldi herkese o yüzden bu kadar tepki veriliyor sadece sizlikte olmayabilir konu ama bu başlık olmamış merak etmeyin boşuna kafa yordugunuza değmez.

Çok günah bunu biliyorsunuzdur sizde. Ayrıca diyelim ki yaptırdınız işe de yaradı vicdanınız rahat edecek mi size bağlanmış bile olsa büyünün etkisiyle bağlanmış olucak kendi isteğiyle değil
Cok doğrusun yaptirmam zaten merakimdan sordum konu bnm actigim konulari yuzume vurmaya kadar geldi konu bu konudan degil insan burda sorununu dile bile getiremez yuze vurmak insanlik dışı bise

Sizinle ısrarla 2. çoğul şahıs kullanarak konuşmama rağmen bana 2. tekil şahıs ile yazmanızın sebebi nedir? Okul arkadaşı falan mıyız?
Senli benli seviyede olacağımız ortak hiçbir yönümüz konunuzda da açıkça göründüğü gibi yok.
Tavsiye istemek için bir konu açtığınız halde zorunuza giden yorumlarda direkt olarak saldırıya geçiyorsunuz.
İsterseniz önce gelebilecek potansiyel yorumları hazmetmek ile ilgili sıkıntınızı oturun enine boyuna bir düşünün, akabinde yine mantıksız konularınızı açmaya devam edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X