esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden inanmasın kimse inanmasa mahkeme inanır ki o da yeter ayrıca kaç yaşında kadınsın sözünün kıymeti olur eminim ki
simdiye kadar benim sözümün hic kiymeti olmadi aile icinde. hickimse beni saymadi dinlemedi. cevremde benim tanidiklarim bana cok güvenirler bilirler beni. onlardanda ayirdi o es kisisi. benim sözümün bi kiymeti yok. ailenin yaninda hep güclü kalmaya calistim onlarda canimi öyle cok yaktilarki üzüldügümü belli etmedim. allahtan baska kimsem yok. allaha cok dua ettim. ama insanlarada ihtiyac duydum o yüzden burda sizinle paylastim

darp etmisti gece aradan 8-10 saat kadar gectikten sonra o farketmeden hemen gitmistim dr a yazdirmistim ama dr a sizde dursun demistim belge almadim isesem alirim. ama asil morluklar biraz daha vakit gecince belli oldu tam morardi
Doktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir iş

Yani ne kadar yasal bilmiyorum ama gmailinin kurtarma epostasını kendinize falan ayarlayın. Sitenin dökümlerini kağıt olarak falan da çıkarın emin bir yerde saklayın. Haklısınız hoş bir şey değil ama hemen boşanırsanız ki bu baya net bir boşanma sebebidir bir şansınız daha olur.
ben teknolojiden pek anlamam. hatta hic anlamam. hep dua ettim cok canim yandiginda dua ettim ve her defasinda allah bana bunun gercek yüzünü gösterdi en sona nasil olduysa bu denk geldi. ekran fotosu cekebildim duruyor o. aileye anneme söyleyeyim diyorum sonrada kardesime yada en azindan birtanesine. o teknolojidende anlar ne yapmam konusundada mantikli fikir verebilir. ama dürüsttür o yasal olmayan biseyi hele birinin arkasindan is cevirmeyi kesinlikle yapmaz banada kizar neden karistiriyorsun baskasinin mailini diye. ondanda cekiniyorum bana kizcaklar aile kizcak :KK43: laf isitmekten biktim

Konu gerçek değil ondan tuhaf.
böyle söyleyerek canimi daha cok yakiyorsun. neler yasadigimi bilmiyorsun. bana inanmiyorsun ama allah sanada kimsenin sana inanmayacagi kadar cok acilar yasatsin. su mübarek günde ben durduk yere niye yazayim bunlari.

kisi herkezi kendi gibi bilirmis bu sözün ne kadar dogru oldugunuda es kisisinden anladim kendi yaptigi bütün pisliklerle sürekli bana iftira atti. ben kendimi biliyorum allahda biliyor burda bana yardim etmeye calisan en azindan benimle sohbet ederek bana iyi gelenlerden allah razi olsun

Bak gülüm bu kadar insan sana yaziyor umarim bizimle şaşşak gecmiyorsundur. 34 yasinda kadinsin. A4 kagidi verdiler adam kavga cikardi diyorsun.Adamin daha 27 yasinda mi 35 mi 15 mi onu bile bilmiyorsun. Kocanin yaşı kac? Ve sen bu adama annenin evini falan imza yetkisi taklidi hakkı taniyorsun dayak yiyor ama darp raporu almiyorsun psikolojik siddet hakaret küfür yalan siddetin fizikselini görüp susuyorsun. Ne darp raporu var ortada ne evlilik cuzdani ne avukata başvuru?!
Ben susuyorum. Gereken herseyi dedim mi dedim. Gerisi 34 yasinda bir kadin olarak senin kararin. Allah yardimcin olsun. Ben gerildim...
türkiyede resimli evlilik cüzdani veriyorlar filmlerden öyle gördüm ben ama burda öyle degilmis bende daha önce resmi evlenmedigimden bilmiyordum a4 seklinde kagit vardi icinde yaziyodu. zaten nikahaceleyle stres icinde oldu gec kalindi corona bisürü sorun

adam hem psikolojik olarak ciddi sorunlar yaşıyor, hem şiddet eğilimi var hem de cinsel hayatı... eşcinsellik, tercihler, vs girmiyorum. seçimi öyle bir hayat olabilir, kendi bilir. ama böyle bir hayat yaşamak isterken başkasını kandırıp evlenmek büyük haksızlık.
hepsi ispatlayabileceğiniz şeyler. bence çekinmeden ailenizle paylaşın. elinizde kanıtlar var. eminim aileniz böyle biriyle olmanızı istemez.
anladığım kadarıyla topluma karşı, göstermelik bir evlilik istemiş.

türkiyede resimli evlilik cüzdani veriyorlar filmlerden öyle gördüm ben ama burda öyle degilmis bende daha önce resmi evlenmedigimden bilmiyordum a4 seklinde kagit vardi icinde yaziyodu. zaten nikahaceleyle stres icinde oldu gec kalindi corona bisürü sorun
Ikinci evliliğin mi ?
Cocugun var mi?
Yurtdisindasin anladim canim

Doktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir iş
hastane degil muayenehane, kafana göre hastaneye gidemiyorsun burda. ve burda hastanelerde polis falan yok. türkiye gibi degil. sadece türk sistemini biliyorsunuz ve ona göre düsünüp bana yalan söyledigimi ima ediyorsunuz.

evet dr da duruyo ama istedigin zaman gidip belgeyi alabiliyon cünkü sistemde kayitli olarak duruyor tüm belgeler. almaya korktum evde kimse görmesin diye o görür diyede korktum yanimdaydi evdeydi daha o yüzden

Bence konu fake. İçim bayıldı okurken resmen
sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin amin

sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin amin
Haddini bil Beddua edip durma.. kimse sana kötü bisey demedi. İnanıp inanmamak bana kalmış bu seni hiç ilgilendirmez . Hakkmda ne diliyorsan iyi ya da kötü Allah sana on katını versin daha da yazma.

adam hem psikolojik olarak ciddi sorunlar yaşıyor, hem şiddet eğilimi var hem de cinsel hayatı... eşcinsellik, tercihler, vs girmiyorum. seçimi öyle bir hayat olabilir, kendi bilir. ama böyle bir hayat yaşamak isterken başkasını kandırıp evlenmek büyük haksızlık.
hepsi ispatlayabileceğiniz şeyler. bence çekinmeden ailenizle paylaşın. elinizde kanıtlar var. eminim aileniz böyle biriyle olmanızı istemez.
anladığım kadarıyla topluma karşı, göstermelik bir evlilik istemiş.
bende senin dedigini düsündüm bu escinsellik olayini ögrendikten sonra. göstermelik evlenmis herhalde ve o yüzden cocuk istiyor.

yetimhanede siddet görmüs tecavüz falan kötü seyler yasamis bi kismini anlatmisti bana. ben yardimci olmaya calistim ama bu kadar kötü birisi olabilecegi aklimin ucundan dahi gecmemisti.

madem böylesin tek basina yasamaya devam etseydin niye zorla benimle evlendin görende ben zorladim onu sancak tam tersi o zorladi beni. ama aile mal mülk o yüzden ve topluma karsi falan sanirim sevepleri bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X