esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bak terbiyesiz hadsiz. O pis ağzına masum bebeğimin adını alma ! İ*in duasi kabul olsaydı gökten zembille kemik yağardı. Utanmaz aşağılık kadın!! Büyük konuşuyorum diyor bir de el ayağım titriyor sinirden. Evet Allah büyük senin gibileri de görüyor.
sen o karnindakini düsünmüs olsan iftira atmazdin. agzima alipda pisletmem zaten. sen sadece bekle ve gör kabul oluyomu olmuyomu !!!

Sakin olun yahu bilerek yapıyor tahrik ediyor işte eliniz ayağınız da titremesin.
Manüplasyon tekniği bir nevi.
Lütfen....
Ya okuyunca şok oldum insan kendini nasıl bu kadar düşürür. Kendine nasıl yakistirir masum bir bebeğe bu şekilde beddua etmeyi ? Bir de Allah'a sığınıyor. Gerçekten insanlar çok kötü çok. Allah düşmanımin evladının çöpe attığı tırnağına bile zarar vermesin

birazdan @Mune size beddua etmeyi gösterir
adaletli biriyse okur zaten ve ben kimseye küfürvehakaret etmedim dogal hakkimi kullanip beddua ettim niye korkuyonuz bu kadar ? küfür ve hakaret edenleri banlamali !! burasinin adaletli bi site oldugunu düsünüyorum eger adaletsizlik yapilirsa birdaha gelmemm buraya !!

sen o karnindakini düsünmüs olsan iftira atmazdin. agzima alipda pisletmem zaten. sen sadece bekle ve gör kabul oluyomu olmuyomu !!!
Bı git ya cahil misin nesin. Daha yazıyor utanmadan he kabul olucak. Zamanında bayaa beddua edilmiş sana herhalde de kabul olmuş

aynen dedigin gibi haksiz beddua sahibini bulur ama hakli bedduada edildigi yeri bulur cok gecmeden
Yani ablacım yardımcı olmak amacıyla sana burda bir sürü insan bir şeyler yazıyor sen orda Türk kadınlarına sallıyorsun, birine ve bebeğine beddua edip hala “haklı beddua yerini bulur” diye saçma sapan konuşuyorsun. Hasta mısın sen bebekten ne istiyorsun ne kadar hastalıklı bir kalbin var senin allah aşkına. Türkiyedeki kadınlar çalışmıyormuş neden acaba ? Çalışmalarına izin verilmediği için olabilir mi? İş yerlerinde pozitif ayrımcılığa maruz kalıp mobbinge uğradıklarından olabilir mi? Anadoluda daha pek çok yerde kız çocuğu okutulmuyor. Bilip bilmeden saçma sapan konuşma ayrıca hiç oluşturmaya çalıştığın algı kadar saf birine benzemiyorsun değişti tüm fikirlerim

Bunu görünce aklıma geldi sabah kocamı kırbaçlayıp "daha çok para getir uleeeen" diye saydırmadım. Bir saniye zaten kocam yok. Kendi paramı yiyeceğim mecbur.
boyle turk kadini olmaz olsun nasil evlenip koca parasi yemezsin nasil adami somurmezsin!! Lutfen hemen geregini yap🤣

Mesela bu şekilde beddua etmek suç mu hukuki olarak?
Cidden merak ediyorum
Zira eşine yapamadığı agresif tavıları ancak buradan sergileyebiliyor
Pasif agresif....

adaletli biriyse okur zaten ve ben kimseye küfürvehakaret etmedim dogal hakkimi kullanip beddua ettim niye korkuyonuz bu kadar ? küfür ve hakaret edenleri banlamali !! burasinin adaletli bi site oldugunu düsünüyorum eger adaletsizlik yapilirsa birdaha gelmemm buraya !!
Haklı değilsiniz boşuna haklı gibi davranmayın

@Mune lütfen el atar mısıniz ya sabahtan beri beddua ediyor bana ettiğine bişey demedim ama doğmamış bebeğime beddua edilmesini kabul etmiyorum elim ayağım titriyor artık ya bu nedir
HAKETTI BEDDUAYI !!! BANA IFTIRA ATMASAYDIN ACIMLA DALGA GECMESEYDIN AYRICA HAKLI OLDUGUNU DÜSÜNÜYORSAN NIYE KORKUYORSUN ?? BASINA GELECEK BELALARI SENDE BILIYORSUN SADECE UNUTMA BANA YAPTIGIN HAKSIZLIGI HAKKIM HARAM OLSUN !!! BEDELINI EN YAKIN ZAMANDA EN DEGERLINLE ÖDEEEE

HAKETTI BEDDUAYI !!! BANA IFTIRA ATMASAYDIN ACIMLA DALGA GECMESEYDIN AYRICA HAKLI OLDUGUNU DÜSÜNÜYORSAN NIYE KORKUYORSUN ?? BASINA GELECEK BELALARI SENDE BILIYORSUN SADECE UNUTMA BANA YAPTIGIN HAKSIZLIGI HAKKIM HARAM OLSUN !!! BEDELINI EN YAKIN ZAMANDA EN DEGERLINLE ÖDEEEE
Büyük harfle yazmak yasak

imam nikahın da beraber yasamaktan bir farkı yok ki
Yani imam nikahta da beraber yasamakta da resmî bir bağlayıcılık yok.
İmam nikahın bir kutsallığı da yok

Hayır işin komik tarafı insanlar nikahı neden imamın kıldığını da bilmiyor.

Eski dönemlerde zaten nikah memuru yoktu ki, o yüzden nikah memurunun işini imam-papaz hatta gemide kaptan yapıyordu. Evlilikleri de devlete bildiriyordu.

Orta çağı düşünün papaz kıydığı nikahları kiliseden gizliyor falan 😂 Mümkün değil mahvederlerdi.

Yani devletten evlendiğimizi saklayalım diye birşey yok. Bu tamamen milletin uyanıklığı. 🙄

abla bi dur artık, yorulmadın mı bedduadan ya? sürekli forum sayfasında bu konuyu ve hemen akabinde senin bedduanı görmekten yıldım ya. dur yani. DUR.

Bana bak terbiyesiz hadsiz. O pis ağzına masum bebeğimin adını alma ! İ*in duasi kabul olsaydı gökten zembille kemik yağardı. Utanmaz aşağılık kadın!! Büyük konuşuyorum diyor bir de el ayağım titriyor sinirden. Evet Allah büyük senin gibileri de görüyor.
Bunun g*tü yemez bunları yüzümüze söylemeye anca klavye delikanlılığı. Bana da beddua combo yaptı. Allahın meczubu işte. Benim yavrumun adını bile ağzına alırken bismillah çekmeli. Ne canımı sıkıcam bu haspa için. Belli ki canı sıkılmış millete sarası gelmiş.

koca parasi da pek bi datli ohh🤣 Ben evde yemek bulasik camasir utu cocuk bakimi temizlik gibi basit seyler yapip yan gelip yatarken kocam aksama kadar calisiyor bende yiyorum cunku Turk kadiniyim🤣
Allah'ım iyiki türk kadınıyım :dua:böyle avrupa görüp iki günde tanımadığım adamla evlenip ,ağzında doğmamış çocuğa beddua eden biri değilim ..

Büyük harfle yazmak yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X