Sevgili konu sahibi ; Eşinin bu rahatlığına bakılırsa kızla görüşmekte annesi ile eve gidip gelmekte çekinmiyorsa bu biraz danışıklı dövüş olabilir mi diye düşünmeden edemedim . Kızın eşine dönme isteği varsa annesi ile birlik olup eşine yakın olmaya çalışıyor olabilirler . Sen eşinle konuş ben bu akşam annesini ve eski sevgilini yemeğe davet etmek istiyorum de ama sakin olağan davran , yemek menüsünü de sor ne severler ne yapayım felan de . Sonra senin kendi eski sevgilinin ve annesinin de sevdiği yemekleri o bunu severdi bu bunu severdi onları da yapayım gelince hoşlarına gider de . Eşin hayırdır onları neden yapacaksın gibi sorarsa yada işkillenirse , benim ex ile senin ex i tanıştırayım da yuva kursunlar baksana exlerle görüşmeyi bu kadar normal gördüğüne göre , akrabadan daha samimi olmamızı istediğine göre görüşmemizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum de . ben bu akşam yemekte ex sevgililerimizi tanıştırayım yuva kursunlar en azından bi hayır yapmış olalım de . Annesi ile bir daha görüşmek istemeyişine anormal karşılarsa hep bu taktik üzerinden gayet relaks bir konuşmayla devam et o artık bu durumdan rahatsız olup konuya kendisi çözüm getirecek hale gelsin. İnsanlar ne kadar geniş ne kadar mezhepsiz , eski sevgilimin annesi benim eşimle yeni kurduğum yuvama girecek ve ben bunu normal karşılayacağım hatta eşime atarlanıp ne var bunda görüşün diyeceğim :)