• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Sizinle muhatap olmak istemiyorum deyin geçin..kibar olmaya ne gerek var onu anlayamadım?? akraba değil birşey değil dış kapının mandalı.

Eşiniz bugün o kadına laf etmezse, yarın ex aşkıda gelir evinize..nede olsa eşinize göre "ne var bunda".
Ya eşim tarafından akrabaları var bunlarla görüşen o yüzden kadın anlar diye bekledim hatta 2 ay konuşmadı anladı sandım anlamamış demekki diğer insanlara hakkımda konuşsun istemedim ondan kibar olmak istedim

Acaba kadın bi Arkadaşim dediği gibi size bişeylermi söylemeye çalışıyor? Veya olaydan haberi varmıydı? Belki eşinizi sadece tanıdık biri olarak biliyodur

Hiç sorm ilk defa böyle bir insan görüyorum bugün eli doluydu dur eve bırakıp geliyorum dedi işim var ben gidiyorum tanımadım dedim tamam sen git ben arkdan gelirim dedi
Böylelerine direk yüzüne söyliceksin yoksa pesini birakmazlar cünkü iyilikten anlamiyorlar malesef..

Acaba kadın bi Arkadaşim dediği gibi size bişeylermi söylemeye çalışıyor? Veya olaydan haberi varmıydı? Belki eşinizi sadece tanıdık biri olarak biliyodur
Hiç bilmiyorum kızlar ya ben eskiden tanıyorum dedi bugün bir isim verdi orda görüşmüştük senle dedi ben tanımadım dedim ama kıza bahsetmiştir sonuçta haberi olmasa bile tanıdığın karısını gördüm diye kız buna durumu söylememiş midir ki??

Bana büyük sorun olmaya başladı kızlar var mı acaba çözüm önerileri sorun şu ki eşimin eski sevgilisinin annesi Yen'i bir yere taşındık onlarda tesadüfen karşı binada oturuyorlarmış kadından hiç haz almıyorum nerde görse eskilerden bahsediyor gıcıklık verir gibi yapışıyor resmen kadın senede bir görüyordum şimdi hergün sabah görüyorum okula çocuğu götürürken onunda küçük çocuğu var aynı okulda kadın çok çenesiz en sonunda bugün durdurdu konuşmaya başladı evi sordu. Hemen nerde diye yerini tam desem gelecek yani o kadar samimiyetim de Yok kendisiyle ee ben eşini tanıyorum tanışız falan demeye başladı rahatsız oluyorum konuşmalarından hareketlerinden evede bir yol geliyor mecburen görüyorum ortak çevre var ama çok yakın değiliz kadını kibarca nasıl uzaklaştırırım bilmiyorum bilerek mi bilmeyerek mi öyle konuşuyor anlamış da değilim ama kafama çok takar oldum bu yüzden eşimle sorun yaşamak istemiyorumda eşime söyleyince gelsin ne var oturur çay içersiniz diyo iyice sinir oldum Ne yapar bu kadını uzaklaştırırım kendimden
Deli mi ne :D

Kadin 5 dk da bütün hayatını anlatacak çeneye sahip evi sordu aşağılarda oturuyorum dedim halbuki tam karşısı

Ya az kaldı zaten sinir hastası oldum resmen burda oturuyorlarmış dedim YÖK sen paronayaksın dedi o gün gördü kadını uzaktan hım doğruymuş dedi önemli değil aramızda birşey geçmedi fazla 4-5 ay takıldım sadece dedi

Tuhaf adamdaki rahatlığa bak..
Diğer üyenin dediği gibi sizde
"Benim eski sevgilimin babası ile tanıştırayım kaynaşın kötü niyeti değildir bir şey olmaz "deyin bakalim ne hissediyor

1- ya kadın sizinle muhabbet kurup evinizde olan biteni kızına anlatıp ego yapacak
2-ya da kızını eşinin aklına tekrar sokacak

Altında iyi niyet bulamıyorum malesef. En güzeli tersleyip kesmek.

1- ya kadın sizinle muhabbet kurup evinizde olan biteni kızına anlatıp ego yapacak
2-ya da kızını eşinin aklına tekrar sokacak

Altında iyi niyet bulamıyorum malesef. En güzeli tersleyip kesmek.
Bana bu ikisi geliyor ağlamak istiyorum ya bende ki kadere bakın kadını hiç sevmezdim iyice içine düştüm

Bana bu ikisi geliyor ağlamak istiyorum ya bende ki kadere bakın kadını hiç sevmezdim iyice içine düştüm
Bence açık ve net bir şekilde söyle
" ben sizinle görüşmek istemiyorum k.bakma bana göre doğru değil bir daha önümü kesmezseniz sevinirim ıyi günler"
Deyip cevabını beklemeden git belki anlar :deli:

Kocana sok oldum.
Hersey nasil da normallesti artik.
Kocamin eski sevgilisinin annesiyle cay kahve mi icecek misim?

Daha neler?

Selam bile vermeyin o kadina
Yuruyun gecin
Ne kaybedersiniz?
Kirilsa ne olacak?
Kizsa ne olacak?

Net net olun.
Yuzune bakmayin

Bakalım yarın ne yapacak belki kızı bugün durumu anlatır da tavrımı anlar eğer kızı anlatmış sada ego yapmaya çalışacaklar

Kocana sok oldum.
Hersey nasil da normallesti artik.
Kocamin eski sevgilisinin annesiyle cay kahve mi icecek misim?

Daha neler?

Selam bile vermeyin o kadina
Yuruyun gecin
Ne kaybedersiniz?
Kirilsa ne olacak?
Kizsa ne olacak?

Net net olun.
Yuzune bakmayin
Yani bende öyle düşünüyorum hiç benlik şeyler değilken kendimi neyde buldum kızı daha önce başkasıyla kaçmış bira durmuş geri gelmiş bunlara herşey normal bahsederkende bekar kızım var daha evlenmedi senle yaşıtmış dedi bende evlen diyorum ama evlenmiyor demişti geçen sene bir yere misafirliğe gittik ortak çevreden çıkıp oraya gelmişti

Kızı evlenmiş mi? Yani eşinizin eski sevgilisi.
Bence yol değiştirin gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Bakmayın bile.

kadın kızıyla ilgili durumu biliyor mu gerçekten acaba? bu kadar istekli görüşmek istemesi normal değil. belki de bilmiyordur. siz açık açık söyleyin bence ona.

Kızı evlenmiş mi? Yani eşinizin eski sevgilisi.
Bence yol değiştirin gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Bakmayın bile.
Şimdi evli değil ama eşimden önce biriyle kaçmış biraz durmuş geri getirmişler eşime niye evlenmediniz diye sorduğumda bana göre bir insan değildi dedi

Ya kızda da yüzsüzlük var bebeğim olduğunda hastahanede annesi ve kendisi vardı tesadüfen karşılaştık kız geldi bebeğin elimi tuttu tatlı falan dedi tabi o an içime kurt düştü kız samimi konuştu eşime sordum eski tanıdıklarım dedi sonradan öğrendim ki sevgilisiymiş eli kirli falandı belki niye dokunuyor dedim eşime ama bilmiyordum ki eski kız arkadaşı ama kadını her gördüğümde hiç tanımamış gibi yapıyorum oda Yen'i tanışıyormuş gibi yapıyor

Back