• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Şimdi evli değil ama eşimden önce biriyle kaçmış biraz durmuş geri getirmişler eşime niye evlenmediniz diye sorduğumda bana göre bir insan değildi dedi
Bence siz yapabilirseniz taşının. Hic hayra alamet değil. Esinizde sikinti yok ama kadın. Gunahini almak istemem ama kimse de kizinin eski erkek arkadaşının eşiyle bukadar ne selamlasir.

Esin 3-4 ay gorustugu kizin annesiyle ne ara tanismis?
Esinin eski sevgilisinin annesini siz nerden taniyorsunuz?
Esin hangi curetle oturur cay icersiniz diyor?
Esinin exinin annesi niye seninle bukadar gorusmekte israrli?

Neler oluyor yaw :deli:

Altinda bir bit yenigi var bence ...

Bence siz yapabilirseniz taşının. Hic hayra alamet değil. Esinizde sikinti yok ama kadın. Gunahini almak istemem ama kimse de kizinin eski erkek arkadaşının eşiyle bukadar ne selamlasir.
Keşke öyle bir şeçimim olsa hiç beklemem belki bir yıl sonra falan taşınırım bazı durumlardan dolayı burda kalmamız gerekiyor kız demiştir buna bence ben olsam uzak dur anne böyle böyle derim şaşırdım resmen

Keşke öyle bir şeçimim olsa hiç beklemem belki bir yıl sonra falan taşınırım bazı durumlardan dolayı burda kalmamız gerekiyor kız demiştir buna bence ben olsam uzak dur anne böyle böyle derim şaşırdım resmen
Bende baya şaşırdım

Esin 3-4 ay gorustugu kizin annesiyle ne ara tanismis?
Esinin eski sevgilisinin annesini siz nerden taniyorsunuz?
Esin hangi curetle oturur cay icersiniz diyor?
Esinin exinin annesi niye seninle bukadar gorusmekte israrli?

Neler oluyor yaw :deli:

Altinda bir bit yenigi var bence ...
Kız eskiden bizim işyerinde çalışmış o zaman olmuşlar kadını da ordan tanıyor ben hastahanede gördüğümde eşim söylemedi sonra öğrendim ki sonra eşimin bir akrabası bizi yemeğe çağırdı oraya da gelmişti boynunda kolyede kızının ismi yazıyordu sonra kadın işte kızım orda çalıştı falan diye konuşmaya başladı sonra durumu anladım (bu arada kadın geçmişte evli biriyle evlenmiş kaçmiş diğer kadın gitmiş bu adama kaçınca bunu da marifet gibi elin içinde anlattı misafirlikte nasıl bir aileler anlamadım da benim de huzurumu kaçıracaklar gibi)

Bayıldım yoruma ya keşke diyebilsem belki anlar tavrımdan uzaklaşır dedim ama olmadı
bence demelisiniz. kırarmıyim falan diye düşünmeyin ve icinizdekileri söyleyin. çünkü görüşürseniz çok fazla kırılacaksınız. hem eşiniz tarafından hemde o aile tarafından.

Kız eskiden bizim işyerinde çalışmış o zaman olmuşlar kadını da ordan tanıyor ben hastahanede gördüğümde eşim söylemedi sonra öğrendim ki sonra eşimin bir akrabası bizi yemeğe çağırdı oraya da gelmişti boynunda kolyede kızının ismi yazıyordu sonra kadın işte kızım orda çalıştı falan diye konuşmaya başladı sonra durumu anladım (bu arada kadın geçmişte evli biriyle evlenmiş kaçmiş diğer kadın gitmiş bu adama kaçınca bunu da marifet gibi elin içinde anlattı misafirlikte nasıl bir aileler anlamadım da benim de huzurumu kaçıracaklar gibi)
hemen kaçarak uzaklaşın bu aileden. anasına bak kızını al demişler.

Eşin kısaca : geniş ol demiş
Olma !
Kadına da açık konuş ne münasebet midelere bak ya

Ah ah kaçacak yerim olsa hiç bekmem o laf aklıma gelmemişti haklısın kadınla bir kaç ortak arkadaşım vardı bana sarar korkusundan onlardan da uzaklaştım eşime sordum kadın rahatsız mı ki böyle yapıyor o zaman değildi şimdi bilmiyorum dedi normal bir insan böyle yapmaz yani ne istiyor ki benden ne yapmaya çalışıyor:KK61:

Eşin kısaca : geniş ol demiş
Olma !
Kadına da açık konuş ne münasebet midelere bak ya
Aynen eşime saçmalıyorsun yarın birgün kadın gelince kızı da gelir dedim eşim hiç takmıyor sorun bende mi diye düşünmeye başlamıştım ama bana normal gelmiyor bir nedeni olur ya kadın hep geçmişten bahşediyor psikolojimi bozmaya çalışıyor ruh hastası

Aynen eşime saçmalıyorsun yarın birgün kadın gelince kızı da gelir dedim eşim hiç takmıyor sorun bende mi diye düşünmeye başlamıştım ama bana normal gelmiyor bir nedeni olur ya kadın hep geçmişten bahşediyor psikolojimi bozmaya çalışıyor ruh hastası
Peki niye ayrılmışlar
Kadının yaklaşımı bana hiç masumane gel medi bişeyin peşinde mi acaba diye soruyorum

Bu arada kızı biz evlendikten sonra ben başka bir ildeyken işyerine uğramış eşim evlendim demiş kız inanmıyorum demiş dedim yüzügüde mi görmedi eldiven vardı elimde dedi eşim yüzüğü çıkartmaz inandım ama bunlarla ne yapıcam ben konuşmasam eşimi görüp konuşacaklar temiz bir aile değiller başıma kesin iş açarlar

Peki niye ayrılmışlar
Kadının yaklaşımı bana hiç masumane gel medi bişeyin peşinde mi acaba diye soruyorum
Dedim eşime normal insan böyle yapmaz diye kadın çok üstüme geliyor dedim Yok sen o öyle herkese karşı dedi tam ayrılık sebebini söylemedi bana göre biri değildi dedi bi kaç ay takıldım sonra da uzaklaştık dedi

Back